10 Syitä, miksi Golden CBD öljy on parempi kuin musta öljy

Last updated:

Published:

Olet ehkä kuullut, että kaikki CBD-öljyt ovat samanlaisia, mutta totuus on: Kun kyse on kannabidiolista, todiste on puhtaudessa. Kolme yleisintä CO2-uutetta, joita käytetään nykyään markkinoilla olevien CBD-öljyjen valmistukseen, ovat raaka, dekarboksyloitu ja suodatettu öljy. Vaikka raaka eli "musta" CBD-öljy on helpoin ja edullisin valmistaa, sen jalostuksen puute heikentää tuotteen yleistä tehokkuutta.

Mustat CBD-öljyt uutetaan ja infusoidaan sitten kasviöljyyn - niitä ei käsitellä enempää. Samoin mustat dekarboksyloidut öljyt ovat koostumukseltaan ja tehokkuudeltaan epäjohdonmukaisia. Ainoastaan luonnollisesti kasvatetusta eurooppalaisesta hampusta valmistetut suodatetut, kultaiset öljyt tarjoavat CBD-pitoisuuden ja mahdollisten terveyshyötyjen osalta johdonmukaisuutta, joka saa asiakkaat palaamaan takaisin hakemaan lisää. Alla tarkastelemme 10 syytä, miksi kultainen CBD-öljy on parempi kuin musta öljy.

1.SE ON PAREMPI SINULLE

Ehkä tärkeimmät edut, joita kultaisella öljyllä on mustaan verrattuna, ovat kannustavat terveys- ja hyvinvointihyödyt. Kultaiset öljyt säilyttävät korkean puhtausasteen ja sisältävät vain välttämättömiä kannabinoideja ja koko spektrin aromaattisia terpeenejä, jotka parantavat CBD:n tehoa.

Lisäksi kultaöljyt suodatetaan, jolloin ylimääräiset kasviainekset, lipidit, vahat ja klorofylli erotetaan tärkeistä yhdisteistä, ja tuloksena on kirkas, kultainen väri. Suodatuksen aikana mustista öljyistä poistetut aineet itse asiassa heikentävät CBD:n lääketieteellistä potentiaalia ja aiheuttavat pahoinvointia ja muita sivuvaikutuksia joillakin herkillä kuluttajilla.

2.KÄY LÄPI TÄYDELLISEN DEKARBOKSYLAATION

Jotta kultaisten CBD-öljyjen teho voidaan maksimoida, niiden on ensin läpäistävä dekarboksylaatioprosessi. Tämä kemiallinen prosessi poistaa yhden karboksyyliryhmän, jolloin inaktiivinen CBDa muuttuu aktiiviseksi CBD:ksi, mikä maksimoi kannabinoidin lääketieteellisen potentiaalin. Yksinkertaisesti sanottuna dekarboksylointiin kuuluu kannabiksen kuumentaminen jonkin aikaa, kunnes yhdisteet ovat täysin aktivoituneet optimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi.

3.KORKEAMPI JA JOHDONMUKAISEMPI CBD-PITOISUUS

Kuluttajan näkökulmasta CBD:n merkittävä vahvuus kultaisissa öljyissä on hintalappuun merkityn numeron arvoinen. Korkean puhtausasteen ansiosta on helpompi ylläpitää äärimmäistä johdonmukaisuutta CBD-pitoisuuden standardoinnissa pullosta toiseen. Mustien öljyjen kannabinoidipitoisuudet vaihtelevat sitä vastoin paljon enemmän, ja niitä on vaikeampi säädellä tarkasti. Tämä johtuu aineen vaihtelevasta koostumuksesta sekä kemikaalien ja säilöntäaineiden aiheuttamista häiriöistä, joita ei ole poistettu suodattamalla.

Tarjoamalla keskinkertaisia CBD-pitoisuuksia, jotka vaihtelevat pulloittain, on vaikea arvioida, kuinka hyvin raakauutteet toimivat. Testattaessa jotkut mustat CBD-öljyt sisältävät huomattavasti erilaisia pitoisuuksia kuin mitä pakkauksessa mainostetaan. Minkä tahansa hoitokuurin kannalta käytön ja annostelun johdonmukaisuus on avainasemassa, joten on turhaa investoida mustaan CBD:hen tiettyjen tulosten saavuttamiseksi.

4.PAREMPI MAKU JA HAJU

Kuten kaikkien päivittäin, ellei jopa useita kertoja päivässä, nautittavien tuotteiden, myös CBD-öljyjen tulisi tuoksua ja maistua mahdollisimman hyvältä. Mustissa CBD-öljyissä on maanläheisempi, kitkerämpi maku, kun taas kultaisissa öljyissä on höyrytislausprosessin avulla valjastettujen erilaisten terpeenien monimutkaiset aromit. Lisäksi kuluttajien ei tarvitse maistaa klorofylliä ja muita kasvien ainesosia, jotka antavat mustille öljyille epämiellyttävän maun.

5.NESTEMÄINEN KOOSTUMUS

Yksi mustan CBD-öljyn käytön turhauttavimmista puolista on aineiden koostumuksen vaihtelu. Mustat öljyt eivät ole aina nestemäisiä huoneenlämmössä, ja ne on lämmitettävä lämpimässä vesihauteessa, jotta tekstuurin epäjohdonmukaisuudet tasoittuvat. Usein öljy kovettuu ja tarttuu pullon pohjaan ja kylkiin, jolloin sitä on vaikea poistaa. Kultaiset öljyt sen sijaan virtaavat nestemäisinä huoneenlämmössä ja ovat vähemmän alttiita lämpötilan muutoksille.

6.SEURUEILMIÖ

CBD-öljyt ovat tehokkaita koko kasvin lääkkeinä, koska niissä on niin sanottu "entourage-vaikutus". Tämä ilmiö ilmenee, kun kaikki kannabiksen sisältämät olennaiset yhdisteet toimivat yhdessä muodostaen jotain, joka on tehokkaampi kuin osiensa summa. Tämä termi mainitaan usein terpeenien tehokkuuden yhteydessä, kun ne toimivat yhdessä CBD:n kanssa tarjoten monipuolisempia terveellisiä terveyshyötyjä.

7.SAAT RAHOILLESI VASTINETTA

Vaikka kultaiset CBD-öljyt maksavat enemmän kuin raa'at vaihtoehdot, ensin mainitut tarjoavat monipuolisempaa hoitoa korkeammilla ja tasaisemmilla CBD-pitoisuuksilla, jotka keskittyvät antamaan kuluttajille vain kannabiksen parhaat osat ja jättävät kaiken hyödyttömän pois. Kultaisia öljyjä käyttävät tarvitsevat yleensä myös pienempiä annoksia kuin mustat öljyt, mikä lopulta säästää rahaa pitkällä aikavälillä pidemmän käytön ansiosta.

8.EI THC

THC:tä, joka on kannabiksen psykoaktiivinen kannabinoidi, on mustissa CBD-öljyissä jopa 0,2 prosenttia, kun taas kultaiset öljyt takaavat alle 0,05 prosentin pitoisuuden - valtava ero kuluttajille, jotka haluavat välttää psykoaktiivisten yhdisteiden esiintymisen. Kultaiset öljyt ovat laillisia ja turvallisia käyttää, eivätkä ne estä käyttäjiä ajamasta autoa, käyttämästä koneita tai suorittamasta muita tavallisia tehtäviä.

9.KIRKAS KULTAINEN VÄRI

Kun yhä useammat ihmiset tunnistavat, että kultaiset öljyt todella asettavat standardin CBD:n saannille, öljyn elinvoimainen kultainen sävy tuo välittömästi mieleen sen puhtauden, miellyttävän maun ja voimakkaan CBD:n läsnäolon. Asiakkaat ovat tulleet odottamaan kultaisilta öljyiltä huippuosaamista ja yhdistävät värin tuotteen tehokkuuteen.

10.HELPPO KÄYTTÄÄ

Kultainen CBD-öljy on helppokäyttöinen, eikä se vaadi lisävalmistelua kulutusta varten. Sinun ei tarvitse koskaan huolehtia väärän annoksen ottamisesta, kiitos tasaisen pitoisuuden, joka auttaa sinua seuraamaan paremmin CBD:n saantia ja kalibroimaan annostuksen yksilöllisiin tarpeisiisi sopivaksi. Golden-öljyjä on saatavana erilaisina tilavuuksina ja pitoisuuksina, jotka on optimoitu uusille ja säännöllisille käyttäjille, sekä vahvempina pitoisuuksina niille, jotka etsivät suurinta tehoa annosta kohden.

Kun CBD:tä peittävä verho poistuu ja yhä useammat tunnistavat tämän tärkeän yhdisteen potentiaaliset terveysvaikutukset, kultaiset öljyt ovat jatkossakin markkinoiden parhaiden CBD-tuotteiden kärjessä.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku