5 Julkkikset, jotka käyttävät CBD-öljyä

Last updated:

Published:

Kannabidioliöljy (tai lyhyesti CBD-öljy ) tunnustetaan nopeasti ihmeaineeksi - ja helpoksi tavaksi nauttia CBD:tä. Koska öljy sisältää korkeintaan pieniä määriä THC:tä, se ei aiheuta "pilveä." Sillä on kuitenkin runsaasti myönteisiä terveysvaikutuksia. CBD on vuorovaikutuksessa elimistön kanssa endokannabinoidijärjestelmän kautta vaikuttaen myönteisesti mielialaan, uneen, ruokahaluun, kipuun ja immuunivasteeseen. Haitallisia sivuvaikutuksia ei ole tiedossa.

Useimmat ihmiset käyttävät CBD-öljyä tiputtamalla sitä kielen alle.

Se on parasta säilyttää viileässä ja pimeässä paikassa.

Kasvava ymmärrys sen hyödyllisistä vaikutuksista on saanut tunnetut julkkikset puhumaan julkisesti CBD-öljyn käytöstä nimenomaisesti lääketieteellisistä syistä.

CELEBRITIES

WHOOPIGOLDBERG

Koomikko, näyttelijä ja suositun amerikkalaisen tv-talk show'n The View juontaja on myös tunnettu kannabinoidien puolestapuhuja ja kuluttaja. Hän on käyttänyt pitkään hasisöljyn kuluttamiseen vape-kynää omien terveysongelmiensa, kuten stressin, kivun ja glaukooman, hoitoon.

Hän on myös päättänyt ottaa harppauksen kannabistuotteiden kasvaville markkinoille. Viime vuonna hän ja Maya Elisabeth avasivat oman yrityksensä Maya & Whoopi, joka myy CDB-ruokavalioita, tinktuureja, salvoja, ajankohtaisia hoitoaineita ja jopa THC:tä sisältävää kylpykylpyä.

Hän käyttää CBD:tä silloin, kun hän ei voi käyttää THC:tä, ja markkinoi aktiivisesti CBD-pohjaisia tuotteitaan hänen kaltaisilleen ihmisille, jotka tarvitsevat helpotusta myös työpäivän aikana.

MORGANFREEMAN

Toinen Hollywood-julkkis, joka on tunnettu CBD:n puolestapuhuja, on Morgan Freeman, joka tunnetaan syvästä äänestään ja rauhallisesta käytöksestään. Freeman käyttää sekä CBD:tä että THC:tä fibromyalgian hoitoon, josta hän kärsii vuonna 2008 sattuneen vakavan onnettomuuden jälkeen.

TOMMYCHONG

Chong, joka on toinen puolisko hänen kumppanistaan Cheechistä, tuli Yhdysvalloissa surullisen kuuluisaksi erityisesti 1970-luvulla pilveä polttavista koulupudokkaista kertovista komedioistaan. Viime aikoina hänen kannattajuutensa kannabinoidien laillistamisen puolesta juontaa juurensa henkilökohtaisesta tarpeesta. Hän käyttää CBD-öljyä säännöllisesti ja kiittää sitä parantumisestaan eturauhassyövästä vuonna 2012. "Potkin syövän perseelle", hän sanoo CBD-öljyn käytöstä.

MONTEL WILLIAMS

Williams on myös pitkäaikainen kannattaja kaikkien kannabinoidien laillistamiselle - mukaan lukien CBD-öljy, jota hän käyttää säännöllisesti multippeliskleroosinsa hoitoon. Hän on ollut suorasanainen kannabiksen puolestapuhuja vuodesta 1999 lähtien. Vuonna 2016 Williamsista tuli myös toisenlainen kannabinoidijulkkis. Matkustaessaan Frankfurtin lentokentän kautta poliisi löysi kannabinoideja hänen matkatavaroistaan. Kun hän oli todistanut, että ne olivat lääkärin määräämiä ja lääketieteelliseen käyttöön tarkoitettuja, hän sai jatkaa matkaansa kätkö koskemattomana. Näin ollen hän on yksi harvoista tunnetuista ihmisistä, jotka jäivät kiinni huumeiden kanssa lentokentällä, eikä häntä pidätetty hallussapidosta.

MELISSA ETHERIDGE

Etheridge ei käyttänyt kannabinoideja ennen rintasyöpädiagnoosia. Diagnoosin jälkeen hänestä tuli kuitenkin vahva kannattaja sekä lääkemarihuanalle että CBD-öljylle, jota hän käyttää säännöllisesti.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku