• Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12
  • Active B12

Active B12

1250mcg, jossa on B6-vitamiinia (P-5-P) ja foolihappoa

€ 15.95
€ 15.95
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

Pleasant-tasting melting tablet with natural raspberry extract
Premium B12 supplement with two bioactive forms of B12
Melting tablet for better absorption that starts in the mouth
Helps to restore your energy level and reduction of tiredness
Amount:
 

Tehosta ravinnonsaantiasi korkealaatuisella Vitamin B12:lla. Olemme valjastaneet käyttöömme kaksi B12-vitamiinin bioaktiivista muotoa tuomaan tehokkaampia vaikutuksia ja yhdistäneet ne myös foolihapon ja B6-vitamiinin kanssa kokonaisvaltaista hyvinvointiboostia varten. Tärkeät B-vitamiinit on säilötty vadelman makuisiin pastilleihin, joten niiden eduista nauttiminen on helpompaa kuin koskaan.

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Välttämättömiä B-vitamiineja arjen tarpeisiisi

Tunnemme olomme parhaaksi ja ajatuksemme kulkee parhaiten, kun tuemme kehoamme oikeanlaisella yhdistelmällä tärkeitä vitamiineja. Vitamin B12 sisältää kahta vitamiinin bioaktiivista muotoa (metyylikobalamiini ja adenosyylikobalamiini) sekä foolihappoa ja B6-vitamiinia. Näiden ainesosien ansiosta se kykenee paitsi ehkäisemään aukkoja ravitsemuksessasi, myös palauttamaan energiatasojasi ja vähentämään väsymystä.

Päivittäisten ravitsemustavoitteidesi tukena

Rikkaimpia B12-vitamiinin lähteitä ovat tyypillisesti eläintuotteet, mikä tarkoittaa sitä, että monet kasvisruokavaliota noudattavat tai vegaanit voivat jäädä paitsi vitamiinin laajamittaisista vaikutuksista. Ensiluokkaisen B12-lisäravinteemme avulla voit tukea päivittäisiä ravitsemustavoitteitasi ja taata, että kehollasi on kaikki se B12, jota se tarvitsee tukeakseen hermostoa, punasolujen muodostumista ja monia muita toimintoja.

Päivän B-vitamiiniannos helposti

Olemme valjastaneet käyttöösi kaksi B12-vitamiinin bioaktiivista muotoa, jotta kehosi voi käyttää niitä suoraan ilman, että sen tarvitsisi ensin muuttaa ne eri muotoon. Ei tässä kuitenkaan vielä kaikki. Ensiluokkainen koostumus on sisällytetty vadelman makuisiin pastilleihin, jotka hajoavat nopeasti suussa maksimaalisen, limakalvojen kautta tapahtuvan imeytymisen mahdollistamiseksi.

Anna kehollesi sen tarvitsemaa tärkeää tukea ensiluokkaisilla B12-lisäravinteillamme. Paranneltu koostumus sekä kätevä pastillimuoto takaavat sen, ettet koskaan enää jää paitsi B12- ja B6-vitamiinien sekä foolihapon hyvinvointia boostaavista vaikutuksista.

Kuinka käyttää Cibdol Vitamin B12:ta

Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi nauti yksi pastilli päivässä imeskellen.

Taulukko
Määrä 60 tablettia
CBD No
Category Vitals
Tuotehaku