• Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate
  • Magnesium Citrate

Magnesium Citrate

€ 12.95
Suoraan saatavilla
Amount:
 

Koe Cibdolin korkealaatuisen Magnesium Citraten hyödyt. Magnesiumia tarvitaan käytännössä joka ikisessä kehon kudoksessa, joten riittävät magnesiumtasot ovat äärimmäisen tärkeässä asemassa tasapainoista ja terveellistä elämäntyyliä ajatellen. Magnesiumsitraatti imeytyy muita muotoja paremmin ja tukee lisäksi ruoansulatusjärjestelmän ja lihasten terveyttä boostaten samalla energiatasoja.

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Tehosta hyvinvointiasi

Anna kehollesi sen tarvitsemat välttämättömät elektrolyytit Cibdolin Magnesium Citraten avulla. Magnesiumia tarvitaan käytännössä joka ikisessä kehon kudoksessa, joten se on äärimmäisen tärkeä aktiivisen ja tyydyttävän elämän kannalta. Kaikki kehon tarvitsema magnesium ei kuitenkaan välttämättä imeydy kehoon ruoasta, jolloin Magnesium Citratesta voi olla hyötyä. Se imeytyy helpommin, taaten sen, että se saavuttaa kehon alueet, jotka sen tarvitsee saavuttaa tukeakseen fyysistä terveyttä.

Koe Magnesium Citraten poikkeava teho

Magnesium on keskeinen yli 300 aineenvaihduntaprosessissa, joihin lukeutuvat muun muassa lihasten toiminta, vastustuskyvyn ja hermoston terveys, aineenvaihdunta, energiatasojen ylläpito ja monet muut. Mikä mahtavaa, on Magnesium Citraten sisältämä magnesiumsitraatti yhdistelmä magnesiumia ja sitraatti-ioneja, jotka kykenevät helpommin tukemaan näitä elintärkeitä toimintoja ja edesauttamaan täyden elämän elämistä.

Nauti uudesta elinvoimasta ja koko kehon hyvinvoinnista

Koskaan aiemmin ei ole ollut helpompaa elää täysillä. Cibdolin Magnesium Citraten energisoivien ominaisuuksien ansiosta voit elää aktiivista elämää ilman, että väsymys ja uupumus pidättelisivät sinua tekemästä rakastamiasi asioita. Korkealaatuinen sekoituksemme sisältää 200 mg magnesiumia tablettia kohden, mikä kattaa yli 50 % päiväsaantisuosituksesta.

Nauti orgaanisia Magnesium Citrate -ravinnelisiä antaaksesi kehollesi sen tarvitsemat rakennuspalikat. Tabletit sopivat päivittäiseen käyttöön. Koskaan ei ole ollut helpompaa boostata hyvinvointiaan ja tehdä pieniä muutoksia, jotka tuntuvat koko kehossa. Kokeile itse!

Kuinka käyttää Cibdolin Magnesium Citrate -tabletteja

Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi nauti 1–2 tablettia päivässä aterian kanssa tai pian sen jälkeen. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Taulukko
Dosage 1 capsule / 2 x a day
Määrä 60 capsules
Säilytä Viileässä, kuivassa ja valolta suojatttuna
CBD No
Category Vitals
Tuotehaku