Tuoreimmat uutiset | Page 155

  • Muut kannabinoideja sisältävät kasvit

    December 12, 2018

    Kannabinoidit ovat kemikaaleja, jotka laukaisevat erilaisia biologisia reaktioita. Vaikka niitä esiintyy runsaasti kannabiksessa, ne eivät ole ainutlaatuisia kasville. Kannabinoideja esiintyy myös eläimissä, ja niitä voidaan luoda keinotekoisesti laboratorioissa. Kannabinoideja esiintyy myös tavallisissa talouskasveissa, ja niitä on käytetty osana rohdosvalmisteita vuosisatojen ajan.

  • Terveys on kaikki tasapainossa - Homeostaasi selväksi tehty

    December 11, 2018

    Terveys on ennen kaikkea perusta pitkälle ja onnelliselle elämälle. Kun on kyse hyvän terveyden määrittelystä, jotkut katsovat sen tarkoittavan hyvää fyysistä kestävyyttä tai henkistä vakautta. Todellinen vastaus hyvään terveyteen ei ole mikään yksittäinen ominaisuus, vaan täydellinen tasapaino kehon järjestelmien välillä.

  • Hamppusiemenöljy - Ravitsemuksellinen profiili, THC-pitoisuus ja käyttö selvitetty

    December 10, 2018

    Hampunsiemenöljy on tehokas omega-rasvahappojen lähde. Kasvi ei tietenkään ole vailla mahdollisia haittoja. Oikealla lähestymistavalla luonnonmukaisesti kasvatettu hamppu voi kuitenkin olla uskomattoman tehokas ravintolisä. Sinulla on yksi helposti kestävä, monipuolinen kasvi.

  • Elämän ilo, kuuden satavuotiaan kertomana Bamasta, Kiinasta

    December 3, 2018

    Tohtori John Day, koulutettu kardiologi, oli kuten monet muutkin työssäkäyvät ihmiset—vahvasti riippuvainen lääkkeistä pysyäkseen aktiivisena. Laajan lääketieteellisen taustansa ansiosta hän tiesi, ettei hänen elämäntapansa ollut kestävä. Päättäväisenä elämään terveellisempää ja luonnollisempaa elämää hän etsi pitkäikäisyysilmiötä Bamasta, Guangxin läänissä Kiinassa sijaitsevalta siniseltä vyöhykkeeltä.

  • Sytokiinit selväksi 500 sanassa

    November 19, 2018

    Sytokiinit ovat osoittautumassa modernin lääketieteen uudeksi rajapinnaksi. Koska niillä on kyky joko tukea tai vahingoittaa solujen toimintaa, niiden toiminnan ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää. Oikeiden sytokiinien stimuloiminen, joka on läsnä kaikkialla kehossamme, voi torjua lukuisia erittäin vaarallisia sairauksia ja edistää tervettä kehoa.

  • Kroonisen tulehduksen ymmärtäminen - avain kaikkien elintapasairauksien ehkäisyyn

    November 13, 2018

    Krooninen tulehdus voi olla useiden heikentävien ja kuolemaan johtavien sairauksien esiaste. Vaikka tulehdus on luonnollinen ja välttämätön biologinen vaste, liika hyvästä voi johtaa vaarallisiin seurauksiin. Sinun ei tarvitse olla huolissasi, sillä terveelliset elämäntavat yhdistettynä oikeisiin elintarvikkeisiin ja ravintolisiin voivat pitää kroonisen tulehduksen kurissa.

  • Lyhyt katsaus kannabiksen lajeihin

    November 1, 2018

    Kannabis on yleisnimitys uskomattoman monipuoliselle kasville. Eri puolilla maailmaa kasvavat useat lajit ovat sopeutuneet ympäristöönsä, mistä ovat syntyneet nykyisin käyttämämme luokittelut: sativa, indica ja ruderalis. Koska lajit vaihtelevat hieman, niiden ominaisuuksiin ja käyttötarkoituksiin liittyvät sekaannukset ovat yleisiä.

  • Hamppusiemenöljy ja pitkäikäisyysilmiö Bama Villagessa

    November 1, 2018

    Onko hampunsiemenöljyn nauttiminen vastuussa Kiinan Bama County -ilmiön pitkäikäisyydestä? Voitko saada samat hyödyt nauttimalla hampunsiemenöljyä? Lue lisää alta.

Tuotehaku