Uudelleenbrändätty Meladol: Esittelyssä Fall Asleep

Published:

Meladol on nyt Fall Asleep

Meladol on nyt Fall Asleep

Meladolista on muodostunut kulmakivi monen yöajan rutiineihin. Luontaisista ainesosista valmistettu ainutlaatuinen CBD:n ja melatoniinin yhteenliittymä edistää kehon tervettä uni-valvesykliä. Ymmärryksemme kasvaessa asiakkaidemme tarpeiden suhteen myös uniapujemme valikoimamme oli uudistuksen tarpeessa.

Ei kuitenkaan syytä huoleen, rakastetun Meladolin reseptiin ei nimittäin ole tullut muutoksia, vaan kyse on täysin samasta tuotteesta. Halusimme yksinkertaisesti brändätä tuotteen nimen uudelleen, jotta se sopisi paremmin kehittyvään uniapujen tarjontaamme. Fall Asleep liittyy muiden myyntimenestysten joukkoon auttaen silloin kuin sitä eniten tarvitset.

Miksi Meladol uudelleen brändättiin Fall Asleepiksi

Ihmisten tarpeet vaihtelevat ja muuttuvat. Toisille nukahtaminen tuottaa ongelmaa, toiset taas saattavat heräillä muutaman nukutun tunnin jälkeen. Eri ihmisten tarpeet ovat erilaisia, jolloin ratkaisukeinoissakin on eroja – ja juuri tästä syystä laajennamme uniapujen valikoimaamme. Meladolin uusi nimi Fall Asleep kertoo aiempaa selvemmin sen tarjoamasta avusta ja erottaa sen muista unta ja unenlaatua edistävistä tuotteistamme, kuten esimerkiksi Complete Sleepistä.

• Meladolin nimen vaihtaminen Fall Asleepiksi on tapamme kertoa aiempaa selkeämmin mikä CBD-pohjainen uniapu on paras juuri sinulle. Pullokoko, tippojen määrä, annosteluohjeet, raaka-aineet (CBD ja melatoniini) – kaikki tämä säilyy tismalleen entisellään.

Fall Asleep: saatavana sekä nesteenä että kapseleina

Muutama tippa Fall Asleep -pullosta vartti ennen nukkumaanmenoa on ideaali tapa edistää rauhallista yöunta. Joillekin käyttäjille kapselit sopivat nestettä paremmin niiden kätevyyden takia. Osana tätä brändiuudistusta tuomme samalla markkinoille näille käyttäjille suunnatut Fall Asleep -kapselit.

Näiden kapselien sisältö on tismalleen samaa rakastettua kestosuosikkia. Kyseessä on vain uusi tapa annostella tätä CBD:n ja melatoniinin yhdistelmää. Voit lukea lisää Fall Asleep -kapseleista asialle omistetusta artikkelistamme.

Riippumatta tarpeistasi unen suhteen Cibdol on sinun ja elämäsi tukena. Tarvitsipa helpotusta nukahtamiseen tai pidempään nukkumiseen, löydät unelle omistettujen tuotteidemme valikoimasta hyvinvointiasi tukevia ravinnelisiä. Fall Asleep on keinomme auttaa sinua elämään antoisaa ja tasapainoista elämää.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku