Esittelyssä Fall Asleep -kapselit

Published:

Parhaat päivät saavat alkunsa vielä paremmista öistä

Fall asleep capsules

Epäsäännölliset työaikataulumme, elektroniset laitteemme ja arkielämän paineemme aiheuttavat hallaa unirytmeillemme. Tämän vuoksi ei olekaan yllätys, että lukuisilla meistä on vaikeuksia nukahtaa yön tullen. Levolliset yöunet ovat elintärkeitä, jotta heräisimme tuntiemme olomme virkistyneiksi ja elpyneiksi. Tästä syystä olemme laajentaneet unituotteiden valikoimaamme Fall Asleep -kapseleilla.

Nopeasti nukahtamisessa on kyse kehon vuorokausirytmin kanssa yhteistyössä toimimisesta ja tätä rytmiä kontrolloi unihormoni melatoniini. Sisällyttämällä eksklusiivisen Meladol-koostumuksemme kapseleihin, olemme tehneet nukahtamisesta helpompaa ja kätevämpää kuin koskaan aiemmin.

Esittelyssä Fall Asleep -kapselit Cibdolilta

Jos sinulla on vaikeuksia nukahtaa yöllä, voi vastaus ongelmaan löytyä Cibdolin Fall Asleep -kapseleista. Olemme hankkiutuneet eroon perinteisen Meladol-koostumuksemme annostelun vaikeudesta laittamalla sen pehmeiden kapseleiden sisälle. Kukin kapseli sisältää CBD:tä (2,5 mg) ja melatoniinia (1,5 mg), toimien yhteistyössä kehosi kanssa sen luonnollisen vuorokausirytmin palauttamiseksi.

Fall Asleep -kapseleiden hyötyjä:

• Hajuttomia ja mauttomia yksinkertaista nauttimista varten.
• Kukin kapseli sisältää tarkan annoksen Meladolia.
• Huomaamattomia, sopien helposti nykyiseen ravintolisärutiiniisi.

Kuinka melatoniini vaikuttaa uneen?

Ihmiskeholla on nerokas tapa tietää, milloin on aika nukkua ja olla hereillä. Tämän elintärkeän prosessin mahdollistaminen vaatii kuitenkin melatoniinia. Se on luonnollisesti ilmenevä hormoni, jonka tasot kohoavat ja laskevat valolle altistumisen seurauksena. Kun valoaltistus lisääntyy (eli kun aurinko nousee), melatoniinitasot laskevat. Tämä on merkki siitä, että kehon on aika herätä ja valmistautua tulevaan päivään.

Sama tapahtuu illalla, tosin tällä kertaa melatoniinitasot nousevat auttaakseen kehoasi nukahtamaan – tai näin ainakin tulisi tapahtua. Valitettavasti melatoniinin tuotannon häiritsemiseen ei vaadita paljoakaan. Kun tuotanto häiriintyy, lisää tämä monen nukahtamisvaikeuksia. Elektronisten laitteiden sininen valo, työhön ja perheeseen liittyvät velvollisuudet ja arkipäivän päivittäiset paineet voivat kaikki sysätä uni-valverytmin raiteiltaan.

Tällöin Fall Asleep -kapselit voivat auttaa kehoa palaamaan takaisin luonnolliseen rytmiinsä. Nauttimalla melatoniinia on mahdollista vähentää nukahtamisviivettä, eli sitä aikaa, joka kuluu nukahtamiseen. Kukin Fall Asleep -kapseli sisältää ennalta määrätyn annoksen eksklusiivista Meladol-koostumustamme, joka on hienostunut sekoitus huippulaatuista CBD:tä ja melatoniinia.

Fall Asleep -kapselit: Luonnollinen lähestymistapa nopeampaan nukahtamiseen

Olemme ottaneet käyttäjiemme luottaman Meladol-koostumuksen ja tehneet sen nauttimisesta entistäkin kätevämpää sisällyttämällä sen korkealaatuisiin pehmeisiin kapseleihin. Ne toimivat ideaalina osana olemassa olevaa ravintolisärutiiniasi tai yksinkertaisena iltojen apuna parempiin uniin. Voit luottaa Cibdolin käyttävän vain korkealaatuisimpia luonnonmukaisia ainesosia auttaakseen sinua nukahtamaan nopeammin.

Anna kehollesi apu, jota se kaipaa ja kokeile Fall Asleep -kapseleita. Parempi levollisten yöunten aloitus on vain yhden kapselin päässä.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku