Cibdol saatavilla nyt 16 kielellä

Last updated:

Published:

Cibdol saatavilla nyt 16 kielellä

Cibdol on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen kannabinoidituotteiden täyden potentiaalin. Olemme siirtyneet yhden askeleen lähemmäs tätä tavoitetta julkaistessamme Cibdol-sivuston seitsemällä uudella kielellä.

Tuomme kannabinoidien tehon ihmisille kaikkialla

Cibdolilla yksi perusarvoistamme on intohimo. Kyse ei ole pelkästään intohimosta liiketoimintaamme kohtaan, vaan intohimosta siihen, että saamme laajennettua kannabinoidien vaikutukset kaikkialla asuvien ihmisten iloksi.

Uskomme koko sydämistämme CBD:n sekä pienempien ja vaikeammin saatavilla olevien yhdisteiden, kuten CBN:n ja CBG:n potentiaaleihin. Me kuitenkin ymmärrämme, että yksin intohimo ei riitä ja juuri siksi olemme laajentaneet koko Cibdol-sivuston kattamaan seitsemän uutta kieltä verkkotunnuksineen kaikkineen.

Kattavasta CBD-tietosanakirjastamme tilausprosessiin sekä koko asiakaspalvelukokemukseen – jokainen Cibdol-sivuston osa on nyt saatavilla alla listatun kielisinä.

• Kreikka
• Unkari
• Romania
• Norja
• Suomi
• Ruotsi
• Tanska


Tutustu uskomattomiin nettiresursseihin – Cibdolin CBD-tietosanakirjaan


Auttaakseen asiakkaitaan ymmärtämään mikä CBD on, kuinka se toimii ja jopa kuinka valmistamme CBD-öljyä, on Cibdol kehittänyt kattavan opetussisältöä tarjoavan kirjaston. Laajennettuamme sivustomme kattamaan seitsemän uutta kieltä, ovat nämä tiedot nyt saatavilla yhä useammalle asiakkaallemme.

Ymmärrämme, että uuden ravintolisän kokeileminen voi olla jännittävää, minkä vuoksi CBD-tietosanakirjamme on jaoteltu asiakkaitamme varten useaan eri osioon selkeine otsikoineen ja lyhyine ja tiivistettyine sisältöineen.

Löydät kymmeniä usein kysyttyjä kysymyksiä CBD:stä, kannabinoideista, endokannabinoidijärjestelmästä ja monesta muusta aiheesta. Kukin tietopohjainen artikkelimme keskittyy tiettyyn CBD:n puoleen ja tarjolla on myös artikkelin vaikeusaste. Kun tietosi ja kokemuksesi karttuvat, karttuu myös ymmärryksesi CBD:stä keskitaso- ja asiantuntijakategorioidemme artikkeleiden avulla.


Aloita hyvinvointimatkasi yhdessä Cibdolin kanssa


Löydät kasapäin tietoa koko Cibdol-sivustolta, mutta jos et satu löytämään etsimääsi, niin älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme. Jaa kokemuksesi ja yhdessä voimme tarjota ihmisille ympäri maailman tietoa ja tuotteita, joita he tarvitsevat hyvinvointiaan parantaakseen.

Jatkamme kannabinoidipohjaisten ratkaisujen jakamisen intohimoamme, eikä koskaan ole ollut parempaa aikaa tutustua CBD:n voimaan. Jos puhut yhtä seitsemästä täysin uudesta kielestämme, toivotamme sinut mielihyvin tervetulleeksi Cibdol-perheeseemme!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku