Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Microdosing CBD:stä

Last updated:

Published:

Mikroannostelun avulla saat enemmän vähemmälläkin teholla

Riippumatta siitä, oletko täysin uusi CBD:n käyttäjä vai käytätkö sitä päivittäin, haluat saada kannabinoidista mahdollisimman suuren hyödyn. Tätä tavoitetta silmällä pitäen ei kestä kauan, ennen kuin termi "mikroannostelu" tulee esiin. Se ei koske ainoastaan CBD:tä, vaan se on kulutustapa, jota suositaan lääkekehitysprosessissa arvokkaana analyysivälineenä.

Mikroannostelu on saavuttanut merkittävän suosion, koska se mahdollistaa pienten määrien imeytymisen tasaisen ajanjakson aikana sen sijaan, että suuri annos otettaisiin kerran tai kahdesti päivässä. Vaikka mikroannostelu on tullut tunnetuksi sveitsiläisen kemistin, tohtori Albert Hofmannin ja hänen LSD-tutkimuksensa ansiosta, tekniikka on onneksi levinnyt myrkyttömään, ei-psykotrooppiseen kannabinoidiin CBD:hen.

CBD:n mikroannostelu on yksinkertaista

Kuten tohtori Douglas Jorgensen selittää, "mikroannostelu on yleisesti ottaen keino manipuloida reseptoreita ja saada aikaan haluttu fysiologinen vaste vähemmällä lääkemäärällä". Soveltamalla mikroannostelun käsitettä CBD:hen alkaa käydä selväksi, miksi tekniikka kasvattaa suosiotaan.

Endokannabinoidijärjestelmässä on laaja CB1- ja CB2-reseptorien verkosto. Nämä reseptorit ovat yhteydessä tärkeimpiin elimiin, aivojen osiin ja immuunijärjestelmään, ja ne katalysoivat valtavan määrän erilaisia biologisia tuloksia. Mikroannostelemalla CBD:tä voidaan käyttää edistämään ECS:n optimaalista toimintaa ja siten yleistä homeostaasia.

Jokainen CBD:tä käyttävä henkilö on kuitenkin erilainen, ja niin on myös heidän endokannabinoidijärjestelmänsä. Optimaalinen mikroannos riippuu siitä, mitä yrität saavuttaa CBD:llä, aineenvaihdunnastasi, tuotteen biologisesta hyötyosuudesta ja muusta. Hyvä uutinen on, että se, ettet tiedä, mistä aloittaa mikroannostelu, ei tarkoita, ettetkö voisi hyötyä - temppu on löytää oma "sweet spot".

Miten mikroannostella CBD

Sweet spot on piste, jossa saat eniten hyötyä CBD:stä ilman, että tunnet olosi ylikuormitetuksi tai koet haittavaikutuksia. Älä kuitenkaan huoli, pilvessä oleminen ei ole CBD:n sivuvaikutus. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin raportoineet vatsavaivoista tai lievästä uneliaisuudesta, kun he ovat käyttäneet suuria määriä CBD:tä.

Paras tapa arvioida sietokykyäsi kannabinoidille on aloittaa matalalta ja edetä hitaasti. Tämä tarkoittaa matalaa pitoisuutta CBD-öljyä ja vain yhtä tai kahta tippaa kerrallaan. Itse asiassa CBD-öljyt ovat ihanteellisia mikroannosteluun, koska voit jakaa kulutuksen pieniin pisaroihin ja seurata, miltä sinusta tuntuu matkan varrella.

Jos haluat mikroannostella CBD:tä, kokeile seuraavaa:

1. Aloita 1 milligramman CBD:llä. Meidän 2,5-prosenttisen CBD-öljyn osalta tämä on noin yksi tippa.

2. Arvioi tuntemuksiasi 45 minuutista tuntiin. Onko CBD:llä mielestäsi ollut toivottu vaikutus? Jos vastaus on ei, lisää annosta 1 milligrammalla.

3. Toista tätä prosessia 2-5 päivän ajan ja seuraa yleistä hyvinvointiasi, unenlaatuasi ja sitä, onko CBD:llä ollut toivottu vaikutus.

Kun olet löytänyt oikean annoksen, joka sopii olosuhteisiisi, voit joko jatkaa mikroannostekniikan käyttöä (optimaalinen annoksesi jaettuna tasaisesti koko päivälle) tai siirtyä ihanteelliseen annokseen, joka on jaettu 2-3 annokseen päivässä. Päätös riippuu täysin siitä, miksi käytät CBD:tä. Lisätietoja CBD:n annostelusta saat täältä.

Muita huomioon otettavia tekijöitä CBD:n mikroannostelussa

Jos olet säännöllinen CBD-käyttäjä, joka haluaa käyttää mikroannostelua saadakseen paremman käsityksen omasta makeasta kohdasta, on hyvä olla pidättäytymisjakso. Ihannetapauksessa haluat lopettaa CBD:n käytön muutama päivä ennen mikroannostelun aloittamista.

Kannattaa myös ottaa huomioon käyttämäsi CBD-tuotteen tyyppi, sillä CBD-öljyjen, tinktuurien, kapseleiden ja voiteiden biologinen hyötyosuus on erilainen. Jotta mikroannostelu olisi tehokasta, sinun tulisi pitäytyä yhdessä tuotetyypissä. Kuten olemme jo maininneet, CBD-öljyt sopivat täydellisesti mikroannosteluun, koska voit mitata makean pisteesi käyttämällä tippoja. Pisaroita on paljon helpompi seurata verrattuna milligrammien laskemiseen.

Mikroannostelu on lääkekehitysprosessin merkkipaalu, eikä sitä tarvitse varata kliinisiin tutkimuksiin. Sen sijaan se on yksinkertainen mutta tehokas tapa, jolla ihmiset voivat saada enemmän irti CBD:stä.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku