Miksi sinun ei pitäisi ostaa halpaa CBD Oil

Last updated:

Published:

CBD:n nouseva virta

Erotuakseen muista jotkut CBD-yritykset säästävät uuttamis- ja tuotantoprosessin aikana tarjotakseen alhaisempia hintoja. Alhaisemmat hinnat houkuttelevat varmasti asiakkaita jo kyllästyneillä markkinoilla. Mutta kuten pian huomaat, jos haluat laatua, sinun on oltava erittäin varovainen halpojen CBD-öljyjen suhteen.

CBD:n havaittu tehokkuus perustuu tapaan, jolla se on vuorovaikutuksessa kehomme endokannabinoidijärjestelmän kanssa. Jos alat sotkea tätä kaavaa tai lisätä siihen kemikaaleja, joiden ei pitäisi olla siinä, seuraukset voivat olla enemmän kuin rahojesi arvoinen.

CBD:n kustannusten laskeminen

Yksi tapa, jolla yritykset haluavat todistaa, että niiden tuotteet antavat kuluttajille vastinetta heidän rahoilleen, on "hinta per milligramma" -yhtälö. Jakamalla tuotteen hinta CBD-pitoisuudella (milligrammoina) voidaan laskea hinta per tippa. Vaikka kaava vaikuttaa loogiselta tavalta selvittää, saatko tarpeeksi CBD:tä rahoillesi, siinä ei oteta huomioon yhtä ratkaisevaa tekijää - biosaatavuutta.

Joillakin tuotteilla on voimakkaampi vaikutus, vaikka ne sisältävät vähemmän milligrammoja varsinaista CBD:tä. Tämä voi johtua tuotteen tyypistä, siitä, miten sitä käytetään ja miten se vaikuttaa kehoosi.

Emme voi antaa sinulle tarkkaa kaavaa, mutta voimme selittää, mitä laadukkaan CBD-öljyn valmistukseen kuuluu. Kun tiedät, mitä etsiä CBD-öljyn tuottajien joukosta, voit alkaa vertailla keskimääräisiä hintoja vaarantamatta terveyttäsi.

CBD:n tuotantokustannukset - siemenistä hyllyyn asti

Jotta ymmärtäisit, mitä CBD:n kohtuullisen hinnan laskemiseen kuuluu, olemme eritelleet keskeiset tekijät, jotka on otettava huomioon:

- Maanviljely

CBD:n hinta alkaa suoraan lähteestä - luonnonmukaisesta hampusta. Hamppu maksaa enemmän kuin muut viljelykasvit, ja lisäksi on maksettava ylimääräisiä lisenssimaksuja kunkin maan säännösten mukaan. Kun tähän lisätään luonnonmukaisen tuotannon aloituskustannukset, on helppo ymmärtää, että halvalla CBD-öljyllä saatetaan jo nyt leikata paljon kustannuksista.

- Sadonkorjuu ja uuttaminen

Jotta CBD-öljy olisi laillista, sen on sisällettävä enintään 0,2-0,3 % THC:tä (maasta riippuvainen) - tämä on vaikea saavuttaa, jos sinulla ei ole kehittyneitä (mutta kalliita) uuttolaitteita.

Esimerkkinä CO₂:n talteenotto, ja koneiden oikeaoppinen asentaminen voi maksaa satoja tuhansia euroja. Voit tietenkin käyttää halvempia ja tehottomampia menetelmiä, mutta tällöin on vaarana, että lopputuote on tehottomampi ja vahingollisempi.

- Pullotus ja pakkaaminen

Tässä tuotantovaiheessa täyden spektrin kaavat (joita me käytämme) on dekarboksyloitava ja puhdistettava, jotta saadaan aikaan oikea suhde kannabinoideja. On myös tärkeää, että kaikki kasvimateriaali, bakteerit ja muut ei-toivotut aineet poistetaan.

- Kolmannen osapuolen testaus

Riippumattomat testausorganisaatiot tarjoavat kuluttajille mielenrauhaa, sillä yritykset voivat todistaa, mitä niiden CBD-öljyissä on (ja mitä ei ole). Vaikka tämä lisää vielä yhden lisäkustannuksen CBD:n koko tuotantoprosessiin, yrityksiä, jotka eivät tarjoa yksityiskohtaista, riippumatonta analyysia, tulisi välttää kokonaan.

- Oikeudenkäyntikulut ja muut kulut

Koska CBD:tä koskeva sääntely ja rajoitukset muuttuvat hetken mielijohteesta, yritysten on oltava erityisen huolellisia suojautuakseen alan epävarmuudelta. Tämä valppaus vaikuttaa viime kädessä kuluttajien maksamaan lopulliseen hintaan, mutta se on välttämätön toimenpide kaikille yrityksille, jotka yrittävät toimia sääntöjen mukaisesti.

AIHEESEEN LIITTYVÄ ARTIKKELI:

Laatu ja teho tarkoittaa kilpailukykyisen hinnan maksamista CBD-öljystä.

Niin ihanaa kuin se olisikin, laadukasta ja halpaa CBD-öljyä ei ole olemassa. Koska oikeiden hamppuyhdisteiden valmistamiseen, uuttamiseen ja puhdistamiseen tarvitaan huolellisia vaiheita, kuluttajien tulisi vertailla luotettavien tuottajien keskihintoja. Jos CBD-öljyn tuottaja voi luetella edellä hahmottelemamme valtakirjat, se on varmasti harkitsemisen arvoinen - vaikka hinta olisikin hieman markkinoiden keskiarvoa korkeampi.

Vaikka voi olla houkuttelevaa ostaa halvemmalla, varsinkin jos kyseessä on ensikertalainen CBD-käyttäjä, halvalla ostaminen tarkoittaa, että ostat varmasti kahteen kertaan. On hyvin mahdollista, että CBD-öljy on tehotonta, mutta se saattaa sisältää myös monia ikäviä lisäaineita.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku