Kannabidioli: CBD-öljy: Mitkä ominaisuudet pitäisi jokaisella CBD-öljyllä olla?

Last updated:

Published:

CBD-öljyn ostaminen voi olla haastavaa. Koska nykypäivän kannabidiolimarkkinoilla on saatavilla niin paljon tuotteita, on tärkeää tietää, mitä ominaisuuksia kannattaa etsiä, varsinkin jos haluat korkealaatuisinta öljyä, jota rahalla saa. Vaikka yritykset merkitsevät tuotteensa "turvallisiksi" ja "täysin luonnollisiksi", se ei tarkoita, että saat juuri sitä. Se, miten öljy on valmistettu ja mitä ainesosia se sisältää, on se, miten voit olla varma, että saat tuotteen, josta on todella hyötyä sinulle, ei haittaa. Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä ominaisuuksia jokaisella CBD-öljyllä pitäisi olla, jotta voit pian alkaa nauttia kaikista niistä uskomattomista eduista, joita tällä uraauurtavalla kannabinoidilla on tarjota.

TERPENES

Terpeenit ovat hiilivetyjä, joita vapautuu samoista rauhasista (trikomeista) kuin THC ja CBD. Vaikka ne eivät aiheuta psykoaktiivisia vaikutuksia, ne lisäävät CBD-öljyn terapeuttista potentiaalia. Terpeenit ovat myös vastuussa siitä, että öljy saa pistävän tuoksun ja tyydyttävän maun. Sen lisäksi, että terpeenien mäntyinen, maanläheinen ja sitruunanmakuinen yhdistelmä torjuu ei-toivottuja tuholaisia kukinnan aikana ja houkuttelee samalla pölyttäjiä, terpeenien yhdistelmä antaa kuluttajalle miellyttävän CBD-kokemuksen.

CO₂-UUTE

Yksi asia, jota et halua CBD-öljyn suhteen, on synteettisiä kemikaaleja sisältävä tuote; nämä myrkylliset lisäaineet estävät kannabinoideja tekemästä työtään. Jos haluat mahdollisimman puhdasta öljyä, haluat tuotteen, joka on valmistettu CO₂-uutteella. Ero esimerkiksi CO₂- ja butaaniuutteiden välillä on se, että butaaniuutteita ei ole tarkoitettu ihmisravinnoksi. Puhumattakaan siitä, että ne antavat varsin epämiellyttävän maun ja voivat jättää jälkeensä myrkyllisiä jäämiä. CO₂-uutteilla maku on paljon puhtaampi ja miellyttävämpi nauttia verrattuna muihin liuottimiin.

DEKARBOKSYLOITU

CBD-öljy saattaa vaikuttaa samalta. Todellisuudessa kaikki tuotteet eivät kuitenkaan ole samanarvoisia. Dekarboksylointi on prosessi, jossa karboksyyliryhmä poistetaan soveltamalla lämpöä hamppukukkiin pidemmän aikaa. Tämän seurauksena inaktiivinen yhdiste CBDA aktivoituu ja pystyy sitten tarjoamaan laajan valikoiman mahdollisia hyötyjä. Kun CBD-öljyä ei dekarboksyloida, tuote on usein halvempi ja samalla vähemmän tehokas. Vaikka se saattaa vaikuttaa houkuttelevalta vaihtoehdolta, kun olet tiukalla budjetilla, itse asiassa vain tuhlaat rahojasi, kun päätät valita halvemman tuotteen hieman kalliimman sijaan. Yhdeksän kertaa kymmenestä kalliimpi tuote on se, joka tarjoaa CBD:n huipputasot.

LUONNOLLISET AINESOSAT

Kaikki haluavat saada käsiinsä CBD-öljyä. Koska sen kysyntä on niin suurta, yritykset pyrkivät usein nopeuttamaan tuotantoprosessia korkean tuoton uuttamalla. Tämän prosessin aikana valmistajat käyttävät synteettisiä lannoitteita, torjunta-aineita ja rikkakasvien torjunta-aineita. Vaikka ne kaikki edistävät kasvua, ne myös poistavat terapeuttiset vaikutukset. Nämä menetelmät tuhoavat myös useita läsnä olevia terpeenejä ja flavonoideja, mikä voi johtaa odottamattomiin tuloksiin kulutuksen jälkeen. Runsaasta kasvikompleksista koostuvan tuotteen valitseminen on ensiarvoisen tärkeää, kun valitaan turvallisimmat, puhtaimmat ja tehokkaimmat tuotteet.

TESTIRAPORTIT

Yritykset voivat luvata laadukasta CBD-öljyä koko päivän. Mutta jos sitä ei ole testattu asianmukaisesti, kuluttaja ei voi mitenkään tietää, onko se, mitä hän nauttii, todella turvallista vai ei. Ole aina varuillasi testiraporttien suhteen. Sekä paikan päällä tehtävät että kolmannen osapuolen tekemät testit ovat ratkaisevia laadun varmistamiseksi. Valmistajat, jotka käyttävät aikaa varmistaakseen, että heidän käyttämänsä materiaalit ovat vapaita bakteereista, haitallisista epäpuhtauksista ja keinotekoisista lisäaineista, antavat todennäköisemmin tarkat tiedot pulloissaan ja lisäksi paremman tuotteen.

EI CBD KITEET

Erityisesti CBD-kiteet sisältävät lähes puhtaita CBD-pitoisuuksia. Niistä puuttuvat kuitenkin terapeuttiset ominaisuudet, jotka houkuttelevat ihmisiä CBD-öljyyn. Nämä lisäravinteet eivät tarjoa mitään muita terpeenejä ja kannabinoideja, jotka tekevät CBD-öljyistä laajalti tehokkaita. Kokonaiset kasviöljyt sen sijaan säilyttävät kannabiskasvin koko kannabinoidi- ja terpeenispektrin (lukuun ottamatta psykoaktiivista THC:tä), jolloin kaikki luonnossa esiintyvät yhdisteet voivat toimia yhdessä synergiassa. Tämä teoria tunnetaan nimellä "entourage-ilmiö", jonka mukaan monipuolinen kasvin sisäinen ympäristö on avainasemassa CBD:n ja muiden hamppuperäisten tuotteiden tehokkuuden kannalta.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku