Ero miesten ja naisten kannabiksen välillä

Last updated:

Published:

Ero miesten ja naisten kannabiksen välillä

KASVI SEX

Kasvit harrastavat seksiä - ja se on luultavasti oudompaa kuin olisit voinut kuvitella. Ne kaipaavat vielä sosiaalisia rakenteita pyyhkäisyyn tai seksiin, mutta antakaa niille hieman evoluutioaikaa, ja olen varma, että me kaikki yllätyisimme. Vakavasti ottaen kasvit voivat olla uroksia, naaraita tai hermafrodiitteja - jotkut kasvit lisääntyvät suvuttomasti, tekemällä klooneja, joten niiden sukupuolta ei määritellä.

Cannabis Sativa eli kannabiskasvi on yleensä erilainen uros- ja naaraskasvi, vaikka joskus kasvit voivat olla hermafrodiitteja, eli niissä on molempia sukupuolia. Naaraskasvit tuottavat naaraskukkia ja uroskasvit uroskukkia - tai jos kyseessä on hermafrodiitti, voit nähdä sekä uros- että naaraskukkia.

Uroskukat sisältävät siitepölyä, joka on uroksen sukusolu. Naaraskukissa on munasoluja - naaraspuolisia sukusoluja. Kun naaraskasvit pölytetään, munista kehittyy siemeniä.


MIKSI EROTTAA MIES- JA NAISPUOLINEN KANNABIS TOISISTAAN

Vaikka sekä uros- että naaraskannabiskasveilla on kukkia, ne ovat hyvin erilaisia. Naaraskukka on se, joka yleensä kulutetaan. Vaikka uroskukan nauttimisesta ei ole haittaa, sen kannabinoidipitoisuus on alhaisempi, joten vaikutukset ovat vähäisempiä.

Tärkeintä on, että uroskasvit pölyttävät naaraskasvit, jolloin naaraskukissa on runsaasti siemeniä. Siementuotannon sanotaan alentavan kannabinoidipitoisuuksia, esimerkiksi THC:tä. Kun siemenet altistuvat kuumuudelle, ne murtuvat erottuvalla ja kovalla äänellä, ja niiden sanotaan aiheuttavan päänsärkyä. Kulutettavaksi tarkoitetuissa kannabiskukissa olevia siemeniä on parasta välttää, sillä ne ovat merkki huolimattomista tai aloittelevista kasvattajista.


MITEN EROTTAA MIES- JA NAISPUOLINEN KANNABIS TOISISTAAN

Uroskasveilla on paksummat varret, mutta vähemmän tiheät lehdet kuin naaraskasveilla. Kannabiskasvien sukupuolen tunnistaminen näin on vaikeaa, ja se on parasta jättää kokeneen silmän varaan.

Kasvien sukupuolen määrittäminen onnistuu helpoimmin etsimällä eroja esikukinnoissa. Esikukkia on helpointa löytää varren nivelistä eli solmuista. Urospuoliset esikukat ovat muodoltaan pyöreämpiä, kun taas naaraspuoliset ovat terävämpiä, ja niistä lähtee valkoisia karvoja - karvoja kutsutaan pistooleiksi. Naaraspuolisten kasvien tunnistaminen tapahtuu odottamalla, että kukinnot näkyvät.

Kannabiskasvi käy elinkaarensa aikana läpi kaksi erillistä vaihetta - kasvullisen ja kukinnan.

Kasvuvaiheessa kasvi kasvaa nopeasti ja sen sukupuolielimet kasvavat hitaammin. Noin 6 viikkoa kasvuvaiheen jälkeen esikukkien pitäisi antaa merkkejä kasvin sukupuolesta.

Kukintavaiheessa on kyse kasvin sukupuolielinten eli kukkien kehittämisestä. Jos et pysty määrittämään sukupuolta kasvuvaiheessa, 3 viikon kuluttua kukintavaiheesta kaikkien kasvien pitäisi osoittaa sukupuolensa.

Uroskasvit olisi poistettava naaraskasveista pölytyksen estämiseksi. Kasvatuksessa hermafrodiittista kasvia olisi pidettävä uroskasvina, koska sillä on samat mahdollisuudet pölyttää naaraskasveja.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku