• Premium Vitamin C
  • Premium Vitamin C
  • Premium Vitamin C
  • Premium Vitamin C
  • Premium Vitamin C
  • Premium Vitamin C

Premium Vitamin C

Luonnollisella C-vitamiinilla acerolasta

€ 13.95
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

Vitamin C contributes to our immune function
With acerola as a natural source of Vitamin C
Acerola is a source of polyphenols
Vegan capsule with 250mg Vitamin C
Vitamin C is an antioxidant & contributes to cell protection
Vitamin C contributes to normal collagen formation(skin, bones & cartilage)
Amount:
 

Anna hyvinvoinnillesi boostia Premium Vitamin C:llä. Tämä hyvin tunnettu vitamiini on nyt entistä tehokkaampi, kiitos acerolakirsikkauutteen, joka on luonnollinen C-vitamiinin, polyfenolien ja muiden hyödyllisten yhdisteiden lähde. Miksi tyytyä mihinkään vähempään, kun voisit kokea luonnollisen C-vitamiinin tarjoamat täydet hyödyt vastustuskyvylle, solujen suojaukselle ja monelle muulle?

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Premium-hyvinvointia luonnosta

C-vitamiini ei juuri esittelyjä kaipaa, mutta Cibdolin Premium Vitamin C eroaa perinteisistä, synteettisistä lisäravinteista, sillä se on peräisin acerolakirsikasta – luonnonmukaisuutta parhaimmillaan. Acerolakirsikkauutteemme on yksi rikkaimmista luonnollisista C-vitamiinin lähteistä ja sisältää myös valtavan määrän muita hyödyllisiä yhdisteitä. Näiden ansiosta se tarjoaa totisesti kokonaisvaltaisen boostin hyvinvoinnillesi.

Pullollaan tärkeitä ravinteita

Acerolakirsikka ei ainoastaan tarjoa jopa 30 kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiini; se sisältää myös lukuisia karotenoideja, B-vitamiineja, flavonoideja ja antosyaaneja. Näillä kasvipohjaisilla yhdisteillä on merkittäviä vaikutuksia hyvinvointiin, ja saavatkin Premium Vitamin C -lisäravinteemme eroamaan markkinoiden muista perinteisistä, synteettisistä koostumuksista.

Vastaus päivittäisiin hyvinvointitarpeisiisi

Miksi tyytyä keinotekoisiin vaihtoehtoihin, jos luonto voi täyttää kaikki hyvinvointiisi liittyvät tarpeet? Ensiluokkainen lisäravinteemme on valjastanut käyttöönsä luonnollisen C-vitamiinin hyvinvointia boostaavan tehon. Voit siis päästä kokemaan sen puhtaan vaikutuksen immuunijärjestelmän toiminnalle, kollageenin tuotannolle, solujen suojaukselle ja moneen muuhun.

Saa enemmän irti ravintolisistäsi valitsemalla Premium Vitamin C. Kasvipohjaista C-vitamiinia sisältävä täysin luonnonmukainen koostumus tarjoaa puhtaan kokemuksen, joka on äärimmäisen helppo sovittaa päivittäiseen hyvinvointirutiiniisi. Kokeile sen tehoa itse!

Kuinka käyttää Cibdolin Premium Vitamin C:tä

Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi nauti 1–2 kapselia päivässä, mieluusti aterian kanssa tai pian sen jälkeen. Älä pureskele yksittäisiä kovia kapseleita.

Taulukko
Määrä 60 capsules
Säilytä Viileässä, kuivassa ja valolta suojatttuna
Säilyvyysaika 6 kuukautta avaamisesta
CBD No
Category Vitals
Tuotehaku