OSTA 3, MAKSA 2, kaikista CBD-tuotteistamme! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66
  • Ashwaganda KSM-66

Ashwaganda KSM-66

€ 21.95
Suoraan saatavilla
Amount:
 

Luota Cibdolin Ashwagandha KSM-66:n säätelevään vaikutukseen. KSM-66 sisältää korkeimman pitoisuuden ashwagandha-juurta, ollen kasvipohjaisten uutteiden aatelia. Ainutlaatuinen uuttoprosessi varmistaa täyden spektrin sekoituksen luonnollisia yhdisteitä, jotka auttavat tasapainottamaan ja edistämään henkistä ja fyysistä hyvinvointia.

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Tukee henkistä ja fyysistä tasapainoa

Ayurveda-lääketieteen kulmakivenä tunnettua ashwagandhaa eli rohtokoisoa on käytetty vuosisatojen ajan tukemaan kehon resilienssiä niin henkisiä kuin fyysisiä stressitekijöitä vastaan. Johtuen siitä, että kasvin juuri sisältää suurimman pitoisuuden aktiivisia ainesosia, olemme valinneet käyttöömme luonnollisten kasviuutteiden ehdottoman aatelin – KSM-66:n. Eksklusiivisesti ashwagandha-juurista uutettu täyden spektrin sekoitus tarjoaa kehollesi sen tarvitsemaa tukea.

Perustana luonnollisen parantamisen periaatteet

Ashwagandhan vaikutukset stressiin, energiatasoihin ja keskittymiseen juontavat juurensa hienostuneesta, luonnollisten kasviyhdisteiden sekoituksesta. Tämä valtavan suuri määrä tasapainottavia elementtejä, joita tavataan ashwagandha-kasvin juurissa ja lehdissä, on auttanut sijoittamaan sen yhdeksi ayurveda-lääkintäperinteen tärkeimmistä yrteistä. Nyt voit itse saada käyttöösi samat vaikutukset korkealaatuisten, jokapäiväiseen käyttöön soveltuvien kapseleidemme avulla.

Kasvipohjaista hyvinvointia kotiisi

Ashwagandhan monipuolisuus perustuu sen stressiä sääteleviin ja rauhoittaviin vaikutuksiin, jotka tukevat kehoa sisältä käsin. Vaikka henkiset ja fyysiset stressitekijät ovat arkeen kuuluva ja välttämätön osa, tarjoaa Ashwagandha KSM-66 helpotusta silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Täyden potentiaalisi vapauttaminen ei koskaan ole ollut helpompaa. Luota luonnollisten kasviuutteiden arvovaltaiseen rooliin hyvinvointisi boostaajina ja koe ero, jonka ashwagandha voi saada aikaan esimerkiksi nukkumisessa sekä stressi- ja energiatasoissa. Kapselit ovat ideaaleja kiireiseen ja aktiiviseen elämäntyyliin – ne on helppo nielaista ja ne ovat mauttomia ja hajuttomia tarjotakseen maksimaalisen mukavan käyttökokemuksen. Kokeile itse!

Kuinka käyttää Cibdolin Ashwagandha KSM-66 -kapseleita

Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi nauti 1–2 kapselia päivässä vesilasin kanssa. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Taulukko
Dosage 1 capsule / 2 x a day
Määrä 60 capsules
Säilytä Viileässä, kuivassa ja valolta suojatttuna
CBD No
Category Vitals
Tuotehaku