OSTA 3, MAKSA 2, kaikista CBD-tuotteistamme! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

  • Magnesium Bisglycinate
  • Magnesium Bisglycinate
  • Magnesium Bisglycinate
  • Magnesium Bisglycinate
  • Magnesium Bisglycinate
  • Magnesium Bisglycinate

Magnesium Bisglycinate

€ 16.95
Suoraan saatavilla
Amount:
 

Tue erään kehon tärkeimpiin kuuluvan mineraalin varantoja Cibdolin Magnesium Bisglycinatella. Tablettia kohden 200 mg korkealaatuista magnesiumia sisältävä luonnonmukainen ravinnelisä ei ainoastaan tue immuunijärjestelmää, vaan osallistuu myös normaaleihin psykologisiin toimintoihin antaen mielelle resursseja, joita se tarvitsee nykyarjen pyörityksessä.

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Resilienssin kautta parempaan hyvinvointiin

Vain muutamat mineraalit ovat niin tärkeitä henkiselle hyvinvoinnillemme kuin magnesium. Magnesium Bisglycinate -ravinnelisässämme on käytetty luonnonmukaista koostumusta, joka tukee kehoa sisältä käsin. Tämä magnesiumtyyppi auttaa erityisesti selviytymään nykyelämän haasteista edistämällä normaaleja psykologisia toimintoja ja aktivoimalla luonnollisia energiavarantojamme.

Koe magnesiumin vaikutukset koko kehossasi

VKäytännössä katsoen joka ikinen kehomme kudos tarvitsee magnesiumia ja se onkin elintärkeässä osassa yli 300 metabolisessa prosessissa. Tämän lisäksi se on välttämätön resurssi taistelussa henkistä ja fyysistä stressiä vastaan. Kun tämän mineraalin tasot kehossa putoavat alhaisemmalle tasolle, voi kehosta tulla herkempi aktiivisen elämäntyylin aiheuttamille paineille.

Ensiluokkainen välttämättömien ravinteiden lähde

Oli kyse sitten liikunnallisen elämäntyylin tukemisesta tai ravitsemuksen aukkojen täyttämisestä, ei magnesiumin tärkeyttä käy kiistäminen käytännössä katsoen jokaisella elämän osa-alueella. Aina kunnolla toimivasta hermostosta aineenvaihduntaan ja energiatasojen ylläpidosta mielen kirkkauteen, ei Magnesium Bisglycinate -ravinnelisämme hyödyille näy loppua.

Anna kehollesi tuki ja varmuus, jota se tarvitsee selviytyäkseen arjen pyörteistä. 200 mg:n magnesiumtabletit auttavat täyttämään ravitsemuksen aukkoja sisältäessään yli 50 % päivittäisestä suosituksesta. Kokeile itse ja koe ero, jonka korkealaatuinen ja luonnonmukainen magnesium voi saada aikaan henkisessä hyvinvoinnissasi.

Kuinka käyttää Cibdolin Magnesium Bisglycinate -tabletteja

Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi nauti 1–3 tablettia päivässä, mieluusti aterian kanssa tai pian sen jälkeen. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Taulukko
Dosage 1 - 3 capsules daily
Määrä 60 capsules
Säilytä Viileässä, kuivassa ja valolta suojatttuna
CBD No
Category Vitals
Tuotehaku