Tuoreimmat uutiset | Page 74

  • Onko Omega-3 huono munuaisille?

    August 28, 2023

    Tutkimusten mukaan kalaöljystä tai muista lähteistä saatavat omega-3-rasvahapot ovat todennäköisesti turvallisia munuaisten terveyden kannalta, ja niistä voi olla hyötyä, kun niitä käytetään vastuullisesti lääkärin ohjauksessa. Hyvin suuri saanti voi kuitenkin aiheuttaa riskejä niille, joiden munuaisten toiminta on heikentynyt.

  • Onko kalaöljyn ja kalanmaksaöljyn välillä eroa?

    August 26, 2023

    Yhteenvetona voidaan todeta, että kalaöljyllä ja kalanmaksaöljyllä on monia yhtäläisyyksiä hyödyllisten omega-3-rasvahappojen lähteinä. Mutta on olemassa muutamia keskeisiä eroja. Tutkimukset osoittavat, että molemmat öljyt tarjoavat samanarvoisen omega-3:n imeytymisen ja terveyshyödyt. Turskanmaksaöljy tarjoaa kuitenkin ylimääräisiä rasvaliukoisia vitamiineja, kun taas kalaöljy tuo korkeamman omega-3-pitoisuuden.



  • Onko Fish Oil auttaa kuivien hiusten kanssa?

    August 26, 2023

    Kalaöljy on erittäin turvallinen useimmille ihmisille ja tarjoaa muitakin terveyshyötyjä kuin hiusten kosteutta. Kalaöljyn yhdistäminen kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan on kuitenkin parasta hiusten ravitsemiseksi sisältä ulospäin ja kuivuuden korjaamiseksi pitkällä aikavälillä. Ole kärsivällinen, kun käytät kalaöljyn kaltaisia lisäravinteita hiusten terveyteen.

  • Onko Omega-3:lla antioksidanttisia ominaisuuksia?

    August 26, 2023

    Rasvaisissa kaloissa ja kalaöljylisäravinteissa olevat omega-3-rasvahapot ovat tärkeitä ravinnon antioksidantteja. Niiden antioksidanttitoiminnot vaikuttavat kliinisesti merkityksellisiltä ja vaikuttavat merkittävästi EPA:n ja DHA:n moninaisiin terveyshyötyihin.Omega-3-rasvahappojen nauttiminen merenelävistä tai ravintolisistä auttaa tarjoamaan antioksidanttisuojaa.

  • Voiko Omega-3-rasvahappoja ottaa yhdessä antibioottien kanssa?

    August 26, 2023

    Tutkimukset osoittavat, että omega-3-kalaöljylisät ja probiootit eivät ole negatiivisessa vuorovaikutuksessa keskenään. Pikemminkin niillä näyttää olevan synergistisiä vaikutuksia suoliston terveyteen, kun niitä käytetään yhdessä. Tutkimukset osoittavat, että omega-3-rasvahapot itse asiassa parantavat kasvua, kolonisaatiota ja tehoa.

  • Voiko Fish Oil auttaa Flu?

    August 26, 2023

    Kaiken kaikkiaan kalaöljyn lisäravinteista voi olla täydentävää hyötyä tänä flunssakautena, kun niitä käytetään yhdessä influenssarokotusten, hyvän hygienian ja asianmukaisen sairaanhoidon kanssa. Muista vain valita laadukas lisäravinne, ottaa tarpeisiisi sopiva annos ja seurata mahdollisia sivuvaikutuksia.

  • Voiko Omega-3-vitamiinia ottaa D-vitamiinin ja sinkin kanssa?

    August 26, 2023

    Omega-3-rasvahapot, D-vitamiini ja sinkki ovat erittäin hyödyllisiä ravintoaineita, joita on turvallista ja hyödyllistä käyttää yhdessä.Suositelluilla lisäannoksilla niillä ei ole negatiivisia yhteisvaikutuksia eikä merkittäviä sivuvaikutuksia. Tutkimusten mukaan omega-3-rasvahapot voivat jopa lisätä D-vitamiinin imeytymistä ja toimintaa.

  • Auttaako Omega-3 immuunijärjestelmää?

    August 26, 2023

    Tulehdusta ehkäisevien omega-3-rasvahappojen riittävä saanti on ratkaisevan tärkeää immuunijärjestelmän asianmukaisen toiminnan kannalta. Saannin optimointi merenelävien, kasviperäisten lähteiden tai ravintolisien kautta voi tarjota luonnollisia immuunijärjestelmää vahvistavia etuja.

Tuotehaku