Blogi Kanada Expossa

Last updated:

Published:

Lift & Co: Uskomaton alan asiantuntijoiden tapaaminen

Cibdol-koppi

Noin 4000 mailia myöhemmin Cibdol on palannut yhdestä Kanadan tärkeimmistä kannabismessuista. Lift & Co Cannabis Expo järjestettiin Vancouver Convention Centerissä (VCC) 10.-13. tammikuuta, ja monet ovat kysyneet, oliko matka sen arvoinen?

Yhdellä sanalla - ehdottomasti.

Näyttelyssä oli esillä kokoelma maailman johtavia kannabisasiantuntijoita, maailmanlaajuisia elimiä, monikansallisia yrityksiä, sijoittajia ja tietysti myös sinun edustajasi. Laajan näyttelyhallin, vierasseminaarien ja eksklusiivisen yrityskonferenssin lisäksi tarjolla oli hämmästyttävä määrä tietoa. Tämäntyyppisten tapahtumien arvoa ei pidä aliarvioida, sillä toimialat rakentuvat usein messujen aikana syntyvien kumppanuuksien ja keskustelujen varaan. Laillisen kannabiksen alalla kokemus ei ole erilainen.

Cibdolin messujen kohokohdat

Yksi kohokohta, joka on jäänyt mieleemme, on Lift & Co. Cannabis Business Conference (LCBC). Näyttelyn kolmen päivän aikana lääketieteen ja aikuiskäytön markkinoiden yritysjohtajat nousivat lavalle tarjoamaan näkemyksiä. Oli sekä nöyryyttävää että erittäin informatiivista kuulla asiantuntijoita, jotka työskentelevät yhdellä maailman edistyksellisimmistä markkinoista.

Kanadan markkinoiden haasteet ovat todennäköisesti samoja, joita Euroopan markkinat joutuvat kohtaamaan. Yhä useammat valtiot ovat ehdottaneet kannabiksen laillistamista joko lääkekannabiksen tai kannabiksen viihdekäyttöön. Cibdolille on erittäin edullista päästä "kaaren edelle". Se ei hyödytä vain yritystä, vaan myös asiakkaitamme.

Cibdol Kanadan messuilla

Toinen mieleenpainuva kokemus oli katsoa näyttelyhallin läpi ja nähdä, miten moninaisia yrityksiä kannabisteollisuudessa tällä hetkellä toimii. Alasta on tullut muutakin kuin muutama kotimainen kukka ja pessimistinen näkymä. Mahdollisuus on olemassa jokaiselle tuotevalikoimalle, myös CBD:lle. Pohjois-Amerikan markkinoilla on harvinaista, että tarjolla on ensiluokkaista CBD:tä, joka ei sisällä THC:tä; tässä Cibdolin maailmanlaajuinen kunnianhimo alkaa loistaa.

Kanadassa on yksi maailman edistyksellisimmistä kannabismarkkinoista.

Cibdol-brändi on vakiinnuttanut asemansa kaikkialla Euroopassa Sveitsissä sijaitsevan huipputeknologian laitoksemme ansiosta. Vaikka olemme vasta alussa matkallamme tuoda CBD:n monipuoliset hyödyt maailmanmarkkinoille, Kanada otti meidät avosylin vastaan. Lift & Co Cannabis Expo tarjosi vertaansa vailla olevan tilaisuuden rakentaa merkityksellisiä suhteita ja ymmärtää paremmin, mitä uudet ja nykyiset markkinat haluavat ensiluokkaiselta CBD-brändiltä.

Ei ole epäilystäkään siitä, että VCC:ssä solmitut kumppanuudet osoittautuvat erittäin hyödyllisiksi CBD:n käyttäjille kaikkialla maailmassa. Vuosi 2019 on ennennäkemättömän muutoksen aikaa, ja voit olla varma, että Cibdol tulee johtamaan kehitystä, yksi pisara asiantuntevasti uutettua CBD:tä kerrallaan.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku