Cibdol osallistuu Vitafoods Europe 2018 -tapahtumaan

Last updated:

Published:

Vitafoods Europe on ehkä tärkein ravitsemusalan vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna Palexpossa Genevessä Sveitsissä 15.-17. toukokuuta 2018.

Täällä järjestetään tyypillinen messu- ja näyttelytapahtuma, jossa on näytteilleasettajia ja konferenssiesityksiä sekä alan johtajien ja uusien innovaattoreiden puheenvuoroja ja keskusteluja.

Cibdol on iloinen voidessaan ilmoittaa, että osallistumme jälleen kerran tapahtumaan, ja haluaisimme kutsua kaikki asiakkaamme, liikekumppanimme ja ystävämme vierailemaan osastollamme.

MIKÄ ON VITAFOODS EUROPE?

Vitafoods on johtava ravitsemuslääkkeisiin keskittyvä konferenssitapahtuma, jonka tavoitteena on yhdistää alan toimijat. Laitevalmistajista private label -agentteihin löydät myös funktionaalisten elintarvikkeiden tuottajia ja ainutlaatuisiin koostumuksiin käytettäviä raaka-aineita. Täällä tarkastellaan kuluttajien raportointia ja kokemuksia sekä muodostetaan uusia näkökulmia ja ideoita.

Tapahtuma auttaa edistämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja molemminpuolista kasvupotentiaalia. Sekä kokeneet ammattilaiset että uudet tulokkaat keskustelevat uusimmista ja parhaista käytännöistä, ja kaikki tämä tapahtuu tapahtumapaikan rentouttavassa ja kutsuvassa ilmapiirissä.

MITÄ CIBDOLINVIERAILUSTA VITAFOODS EUROPE 2018-TAPAHTUMASSAVOI ODOTTAA ?

Meille olisi kunnia tavata asiakkaitamme (ja mahdollisia uusia asiakkaita) ja keskustella heidän kokemuksistaan CBD-tuotteistamme, esitellä uusia tuotevalmisteitamme ja ehkä jopa joitakin tulevaisuuden suunnitelmistamme - niin Euroopassa kuin maailmanlaajuisesti.

Vitafoods antaa meille myös tilaisuuden osoittaa, miksi Cibdol on johtava CBD:n tuottaja ja miten pystymme tuottamaan markkinoiden laadukkaimpia tuotteita. Kaikki alkaa tietysti oikeiden orgaanisten raaka-aineiden käytöstä ja parhaiden tuotanto- ja valmistuskäytäntöjen noudattamisesta. Vaikka tämä on helppo sanoa verkossa, Vitafoods antaa meille mahdollisuuden "kävellä" ja näyttää asiakkaillemme, kuinka vakavissamme olemme CBD:n suhteen.

Kuten missä tahansa tapahtumassa, ihmisten tapaaminen kasvokkain tuo suhteeseen aivan uuden tason. Tehtävämme on edistää mahdollisimman monia tällaisia suhteita ja pyrkiä jatkuvasti parantamaan tuotevalikoimaamme.

Lisäksi Vitafoods on erittäin tärkeä kaikille, jotka haluavat aloittaa CBD-tuotteiden käytön. Tämä on ihanteellinen paikka hankkia koulutus- ja ammattitietoa CBD:n mahdollisuuksista, antotavoista ja annostelusta.

CIDBOLVITAFOODSEUROPE 2017-TAPAHTUMASSA

Vuoden 2017 messut olivat hämmästyttävä menestys. Yleinen kiinnostus yritystämme kohtaan hurmasi meidät, ja osastomme oli aina täynnä kyseleviä henkilöitä ja yrityksiä, jotka olivat innoissaan tapaamisestamme.

CBD-öljyt ovat vuosikymmenen aihe, jotkut ehdottavat. Se ei ole vain uusi farmaseuttinen pelikenttä lukemattomiin sairauksiin, vaan myös tavallinen lisäravinne, superfood ja potentiaalinen raaka-aine uusiin tuotteisiin.

Puhuimme tuhansille ihmisille ja tiedotimme ja valistimme CBD:stä. Tänä vuonna pyrimme toistamaan tämän menestyksen ja rakentamaan edelleen vahvaa esitystä tässä vaikutusvaltaisessa tapahtumassa. Älä siis epäröi, merkitse kalenteriisi ja vieraile Cibdolin osastolla Vitafoods Europe 2018 -tapahtumassa!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku