Puhtainta tuli juuri puhtaampaa Cibdolissa

Last updated:

Published:

puhdas <a href=CBD-öljy" width="100%" height="auto" />

PUHTAINTA TULI JUURI PUHTAAMPAA

Cibdol pyrkii jatkuvasti tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisinta CBD-öljyä ja pysymään CBD-tuotteiden johtavana tuottajana, joten se kehittää tuotantomenetelmiä, jotka ylittävät alan nykyaikaiset huippustandardit. Hiljattain lisäsimme uusia puhdistuslaboratoriolaitteita, jotka lisäävät tuotantoprosessimme tehokkuutta. Nyt voimme parantaa öljymme puhtautta jopa nykyisiä huippuosaamisen standardejamme pidemmälle!

Teknologia on kehittynyt merkittävästi siitä lähtien, kun Cibdol aloitti tämän uskomattoman tuotteen jakelun. Nykyään tuotantomenetelmiä on hiottu, ja erityisesti puhdistusmenetelmät ovat parantuneet huomattavasti. Voimme nyt tehdä "puhtaasta vielä puhtaampaa" ja parantaa tuotteiden yleistä yhdenmukaisuutta.

PUHDISTUSPROSESSIN PARANTAMINEN

Kasvit voivat olla oikukkaita ja vaihdella hieman kausittain. Normaalisti öljymme väri vaihtelee tummasta vaaleankultaiseen, koska kunkin kauden hamppusadon erityispiirteet ilmenevät. Uusi laboratoriolaitteisto parantaa sekä maun että värin yleistä yhdenmukaisuutta. Uusi väri on huomattavasti vaaleampi kuin nykyisten öljyerien!

Me Cibdolilla olemme tunnettuja siitä, että olemme CBD-liikkeen eturintamassa, mutta nyt nostamme panosta nostamalla omia standardejamme. Kun pystymme olemaan prosessissamme tarkempia kuin koskaan, voimme tarjota asiakkaillemme täydellistä avoimuutta ja mielenrauhaa menetelmiemme tehokkuudesta. Sveitsiläisissä laboratorioissamme tapahtuva normalisoitu testaus ja maistaminen takaavat tuotteidemme potentiaalin.

TERPENES

Terpeenejä tuottavat samat rauhaset, jotka tuottavat CBD:tä ja muita kannabinoideja. Kannabis/hamppu sisältää monia terpeenejä, joilla on kasvin terveyttä ylläpitäviä tehtäviä. Lisäksi näiden haihtuvien molekyylien rajaton yhdistelmä antaa tuotteille niiden tunnistettavat aromit. CBD-öljymme lempeä kukkaistuoksu ja miellyttävä maku johtuvat terpeeneistä.

Seurueilmiö on hyvin dokumentoitu ilmiö. Yhdisteet vaikuttavat synergistisesti, kun ne yhdistetään ja luovat suuremman vaikutuksen kuin mitä ne voisivat saavuttaa yksinään. Tämä pätee erityisesti CBD:hen. Sisällyttämällä täyden terpeeniprofiilin voimme suurentaa öljyjemme terapeuttista vaikutusta ja varmistaa samalla paremman makuisen ja tuoksuisen tuotteen.

MITÄ TÄMÄ TARKOITTAA MINULLE?

Laboratorioidemme parannusten myötä öljyjen väri voi jatkossakin vaihdella tummasta hunajasta kultaiseen oliiviöljyyn. Tämä ei vaikuta millään tavalla öljymme laatuun. Upouudet laitteet tarkoittavat yksinkertaisesti sitä, että voimme jatkossakin toimittaa vaativille asiakkaillemme parasta mahdollista laatua, jonka tekniikka mahdollistaa.

Huhtikuun 2018 jälkeen tai erien C26, A40 ja B08 jälkeen tuotettu öljy on kevyempää. Nämä öljyt on tuotettu uudella laboratoriolaitteistolla. Hälytykseen ei ole aihetta. Vanhempi tuote on edelleen ensiluokkaista, ja sitä voi nauttia samalla luottamuksella kuin ennenkin.

Cibdol hankkii jatkossakin jalostusprosessin raaka-aineeksi Euroopassa kasvatettua korkealaatuista luomuhamppua. Ainoastaan raaka-aine, joka läpäisee korkeat kriteerimme, otetaan käyttöön. Puhdistusprosessi poistaa raakamassasta klorofyllin, raskasmetallit, epäpuhtaudet ja kasvirasvat, mikä mahdollistaa mahdollisimman väärentämättömän lopputuotteen. CO₂-uuttoprosessi takaa täydellisen dekarboksylaation ja optimaalisen määrän puhtainta CBD:tä.

Asiakkaamme ovat aina saaneet vain puhtainta saatavilla olevaa CBD-öljyä. Viimeaikaisten huippuluokan päivitystemme ansiosta pystymme laajentamaan CBD-tuotteiden mahdollisuuksia entisestään. CBD-öljyn tulevaisuus on nyt Cibdolilla.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku