OSTA 3, MAKSA 2, kaikista CBD-tuotteistamme! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

  • PEA + Zinc
  • PEA + Zinc
  • PEA + Zinc
  • PEA + Zinc
  • PEA + Zinc
  • PEA + Zinc
  • PEA + Zinc
  • PEA + Zinc

PEA + Zinc

€ 34.95
Loppu varastosta

Ominaisuudet & hyödyt:

Tieteellisesti todistettu (palmitoyylietanoliamidi)
Esiintyy kehossa luonnollisesti (palmitoyylietanoliamidi)
Liposomaalinen koostumus
Tehokas pieninä annoksina
Sinkki auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä
You have successfully subscribed to this product

Cibdolin taidolla työstetty PEA + Zinc edistää hyvinvointia sisältä päin. Kehon luontaisten PEA-tasojen (palmitoyylietanoliamidi) voi olla ratkaiseva tekijä onnellisen ja liikkeen täyttämän elämän tavoittelussa. PEA:a tukevat hivenaine sinkki ja kokonaistehoa parantavat liposomit. Tämä päivittäiseen käyttöön sopiva ravinnelisä auttaa kohtaamaan elämän asettamat haasteet.

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Luonnollinen tapa rauhoittaa kehoa

Kun särky ja kolotus alkavat muodostua häiriöksi, on aika kääntyä Cibdolin PEA + Zinc -valmisteen puoleen avun saamiseksi. Se tehostaa kehon luontaista PEA:n eli palmitoyylietanoliamidin tuotantoa ja pitämään sen tasot kunnossa antaen uutta potkua. Lisätehoa tuotteelle tuovat sinkki sekä lääkelaadun liposomit.

Ingredients: Stabiliser (Gum Arabic); Palmitoylethanolamide (PEA); Emulsifier (Lecithin, contains SOY); Plant Based Capsule (HPMC); Bulking Agent (Microcrystalline Cellulose); Minerals

Päivittäisen annoksen ainesosate

Yhdisteet mg %RI
PEA (Palmitoyylietanoliamidi) 140 -
Sinkki (Zinc Oxide) 2.4 24

Kohtaa elämän haasteet pää pystyssä

Tämä Cibdolin korkealaatuinen Vitals-ravinnelisä ovat ideaali ratkaisu päivittäistä hyvinvointia tukemaan, oli tavoitteena sitten PEA-tasojen nostaminen tai tasapainoisen ratkaisun hakeminen fyysisiin pulmiin.

Sen kokonaisvaikutusta tehostaa tuotteen sisältämä sinkki, tärkeä hivenaine, joka suojelee kehoja hapettumisstressiltä. Näiden lisäksi tuote sisältää myös liposomeja, jotka ovat avainasemassa tehon suhteen nostaen meidän PEA + Zincin kilpailijoiden vastaavien tuotteiden yläpuolelle.

Ominaisuudet

Artikkelinumero: CIBD0076 EAN 7640178660762

Pakkaus: Purkki pahvilaatikossa

Sisältö: 60 annosta (1 kapseli = 1 päiväannos)

Materiaalit: FSC sertifioitu pahvilaatikko

Cibdolin PEA + Zincin annostelu

Ohjeet: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi nauti yksi kapseli päivässä veden tai mehun kera. Vältä kapselin pureskelua.

Säilytys: Kylmässä, pimeässä ja kuivassa

Käyttöikä: 6 kuukautta avaamisesta


-


Lisätehoa lisäravinteisiin liposomien avulla

Liposomeista on suuri hyöty muiden ainesosien imeytymisen ja tehon näkökulmasta. Nämä mikroskooppiset suojat mahdollistavat PEAn ja sinkin häiriöttömän matkan kehon sisällä varmistaen näin niiden pääsyn kohdealueilleen suurempina pitoisuuksina. Tämä sekä parantaa kokonaistehoa, että mahdollistaa pienempien annosten käyttöä edistäen näin kehon tasapainotilaa.

Liposomien myötä pystyimme alentamaan PEA-annosta verrattuna perinteisiin saman tuoteryhmän tuotteisiin vaikutuksista ja tehosta tinkimättä. Tämä hellävaraisempi annostelutapa tekee meidän tuotteestamme sopivan myös pidempiaikaiseen päivittäiseen käyttöön joko yksinään tai osana laajempia hyvinvointirutiineja. Mikset siis kokeilisi PEA + Zinc -ravinnelisää jo tänään kokeaksesi sen tieteellisesti todistetut hyödyt omaan hyvinvointiin?

Taulukko
Vegaaninen Kyllä
CBD No
Category Vitals
Tuotehaku