OSTA 3, MAKSA 2, kaikista CBD-tuotteistamme! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness
  • Anti-Tiredness

Anti-Tiredness

Reishi, Siperian Ginseng ja Cordycepsin kanssa

€ 29.95
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

Auttaa väsymisen ja väsymyksen vähentämisessä (B6 & B12)
Luonnonvoimainen sienet (reishi & cordyceps)
Aktivoi kehon luonnollista energiaa (Vitamin B2)
Polyfenoleilla vihreästä teestä
Vegan ja soveltuu pitkäaikaiseen käyttöön
Helppo niellä, pieni kapseli
Amount:
 

 Ilmaiset toimitukset tilauksen ylittäessä €25

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Apua Kiireisen Arjen Pyörteisiin

Kun arki käy kiireiseksi, voimme kaikki hyötyä helpotuksesta, joka auttaa meitä selviämään väsymyksestä ja uupumuksesta. Anti-Tiredness tarjoaa pitkän aikavälin ratkaisun hupeneviin energiatasoihin valjastamalla sienten sekä B2-, B6- ja B12-vitamiinien luonnolliset tehot.

Yhdessä vihreän teen polyfenolien kanssa voivat nämä vegaaneillekin sopivat helposti nieltävät kapselit auttaa selviytymään nykyelämän loputtomilta tuntuvista haasteista.

Aktivoi kehosi luonnolliset energiavarat

Olipa kyse työtehtävien loputtomasta virrasta tai kotielämän paineista, voivat Anti-Tiredness-kapselit yhdessä päivittäisten terveyttä tukevien rutiinien kanssa auttaa tukemaan energiatasojasi silloin, kun sitä eniten kaipaat. Nykypäivän yhteiskunnassa joudumme asettamaan kehomme toisinaan äärirajoille, ja on vain normaalia tuntea olonsa ylikuormittuneeksi. Tällöin voit tukeutua Anti-Tiredness-kapseleiden apuun.

Anti-Tiredness ei kuitenkaan nostata energiatasoja lyhytaikaista helpotusta varten. Sen sijaan se hyödyntää luonnollisia ainesosiaan aktivoidakseen pikku hiljaa kehon energiavarantoja ja palauttaakseen normaalit tasot.

Vitamiinit ja sieniuutteet kehon energisoijina

B6- ja B12-vitamiinien auttaessa väsymyksen ja uupumuksen vähentämisessä, toimii B2-vitamiini yhdessä kehon kanssa auttaen normaalien energiatasojen palauttamisessa. Tätä tärkeää prosessia tukevat reishi- ja cordyceps-uutteiden luonnolliset tehot. Reishi ja cordyceps ovat kaksi terveystietoisten keskuudessa suosittua sientä, joilla on monipuoliset roolit hyvinvoinnin edistäjinä.

Kun elämä tuntuu liialta, on Cibdolin Anti-Tiredness valmiina tukemaan sinua. Yhdistelmämme luonnollisia ainesosia auttaa palauttamaan energian, jota tarvitset pysyäksesi mukana arjen vauhdissa.

Kuinka käyttää Cibdolin Anti-Tiredness-kapseleita

Parhaiden tulosten saamiseksi nauti 1–3 kapselia päivittäin vesi- tai mehulasillisen kanssa. Älä pureskele yksittäisiä kovia kapseleita.

Taulukko
Tuotehaku