• Zemadol (Ekseemavoide)
  • Zemadol (Ekseemavoide)
  • Zemadol (Ekseemavoide)
  • Zemadol (Ekseemavoide)
  • Zemadol (Ekseemavoide)
  • Zemadol (Ekseemavoide)
  • Zemadol (Ekseemavoide)
  • Zemadol (Ekseemavoide)

Zemadol (Ekseemavoide)

€ 39.00
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

Huolella koostettu suojaamaan ihoalueita eri tekijöiltä
Lievittää ekseeman oireita
Luokan I lääkinnällinen laite
Erityisesti koostettu edistämään punoittavan, ärtyneen ja kuivan ihon palautumista normaaliksi
Tukee ihoa suojaavalla kerroksella polysakkarideja, jotka rauhoittavat ja lievittävät ärtyneitä alueita
Ei sisällä hormoneja
Amount:
 

Tämä tuote on osa 2 Good 2 Go -valikoimaamme, joka tarjoaa samoja laadukkaita lisäravinteita hieman lyhyemmällä säilyvyysajalla alennettuun hintaan.

Zemadol on luokan I lääkinnällinen laite vahvan voiteen muodossa. Se on erityisesti suunniteltu tukemaan atooppisen ihottuman (ekseeman) aiheuttaman ärtyneen ja kuivan ihon paranemista. Zemadol on ainutlaatuisen tehokas liposomiensa ansiosta. Tämän teknologian ansiosta Zemadol kykenee kuljettamaan CBD:tä muuttumattomassa muodossaan soluihin pitoisuuksina, jotka metaboloituvat hitaammin.

Kuvaus
Taulukko
Downloads
Kuvaus

> Zemadol-esite

Zemadol: Terveellinen lähestymistapa ekseeman hoitoon

Atooppista ihottumaa tavataan yleisimmin lapsilla, vaikka sitä esiintyykin kaikissa ikäluokissa. Sairautta luonnehtii todella kutisevat ihoalueet, jotka ilmenevät punaisina ja tulehtuneina ihottumina, hilseilevinä alueina ja muina fyysisinä merkkeinä. Ekseema voi olla hyvin kivuliaskin kutinan jatkuessa, sillä toistuva raapiminen voi aiheuttaa ihon rikkoutumista, verenvuotoa ja mahdollista arpeutumista. Ekseemaa esiintyy yleisimmin polvissa ja kyynärpäissä.

Ekseema eroaa psoriasiksesta siinä, että sen aiheuttavat ihoa ärsyttävät tekijät, kuten pesuaineet tai allergiset reaktiot pölylle, ruoalle ja muille allergeeneille. Tämä suurempi tulehduksellinen kuva osoittaa sen, että ekseema (atooppinen ihottuma) muistuttaa astmaa molempien ollessa tulehduksellisia autoimmuunisairauksia.

Tärkeimmät ainesosat

Aktiivinen ainesosa on kolloidinen kaura, joka tukee ihoa päällystämällä sen kerroksella polysakkarideja, jotka rauhoittavat ja lievittävät ärtyneitä alueita. Tätä tukee runsaasti kannabidiolia sisältävä uute Cannabis sativa -kasvista. Sen huolellisesti suunniteltu koostumus suojaa ihottumasta kärsiviä alueita monilta laukaisevilta, ekseeman oireita aiheuttavilta tekijöiltä.

Liposomien tehokkuus

Liposomeja käytetään modernissa lääketieteessä, mutta yhtä hyödyllisiä ne ovat myös ihonhoidossa. Ihossa on monia kerroksia, joten liposomit mahdollistavat suuremman vaikutusalueen niin ihon pinnalla kuin syvemmissäkin kerroksissa.

Turvallisuus ja varotoimenpiteet

Tuotteen ainesosille (katso ainesosaluettelosta lisätietoa) ja erityisesti heinäkasveille (Poaceae) allergisten henkilöiden tulisi välttää Zemadolin käyttöä. Gluteenille ja/tai soijalle allergisten tulisi keskustella terveydenhoidon ammattilaisen kanssa ennen tuotteen käyttöä. Kaura sisältää gluteenia ja lesitiini on valmistettu soijasta.

Taulukko
CBD-pitoisuus 100mg
Dosage 2 - 3 times a day
Instructions Apply thinly and massage gently into the skin.
Säilytä Viileässä, kuivassa ja valolta suojatttuna
Content: 50ml
Ainesosat Water; Isostearyl Isostearate; Prunus Armeniaca Kernel Oil; Simmondsia; Chinesis seed oil; Polyglyceryl-6 Distearate; Glycerin; Betaine; Colloidal oatmeal; Panthenol; Cetearyl Alcohol; Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters; Glyceryl Stearate; Sodium Stearoyl Lactylate; Glyceryl Caprylate; Jojoba Esters; Hydroxyethyl Acrylate/sodium actryldimethyl; Quercitin; Taurate Copoly; Tocopheryl acetate; Thetrahydrocurcumin; Cetyl Alcohol; Cannabidiol; Gamma Linolenic acid; Lactic Acid; Caprylhydroxamic Acid; Alcohol; Tetrasodium Glutamate-Diacetate.
Muoto Creams
Auttaa oireisiin Ekseema
CBD Yes
Category Iho
Downloads
Tuotehaku