Cibdol Avaa Ensimmäisen Brändikaupan Amsterdamissa

Last updated:

Published:

Cibdol Brand Store

CBD-teollisuuden edelläkävijöihin kuuluva Cibdol on sitoutunut tuomaan kuluttajien ulottuville ensiluokkaisia CBD-elämyksiä, ja nyt laajennamme nettikaupan lisäksi tarjontaa perustamalla historiamme ensimmäisen fyysisen kaupan. Tuotteitamme löytyy jatkossa Amsterdamin sydämeen avattavasta Cibdol-kaupasta, jossa tarjolla on koko laaja tuotevalikoimamme ja henkilökohtainen palvelu kasvokkain.

Tuomme korkealaatuiset CBD-tuotteemme tarjolle Alankomaihin

Viimeisen vuosikymmenen aikana Cibdol on keskittynyt rakentamaan ensiluokkaista nettipohjaista asiakaskokemusta, mutta aika on nyt kypsä Cibdolin ensimmäiselle kivijalkakaupalla. Kattava CBD-tietosanakirjamme, laaja valikoima CBD-öljyjä, -rasvoja, - lisäravinteita ja -kosmetiikkaa sekä puolueettomasti testatut tuotteemme ovat osa kokonaisuutta, joka varmistaa aiheesta kiinnostuneille asiakkaillemme korkealaatuisen ja luotettavan CBD-elämyksen.

Nyt haluamme laajentaa luotettavan ostokokemuksen myös fyysiseen muotoon avaamalla Amsterdamin keskustaan ensimmäisen Cibdol-brändätyn kauppamme. Kaupassa voit tutustua täyteen valikoimaamme ja saada henkilökohtaista neuvontaa aihepiiristä asiantuntevalta tiimiltämme.

Cibdol brändikauppa Amsterdamin keskustassa

Cibdolin tuotteet valmistetaan Sveitsissä, mutta kaunis Amsterdam on luonnollinen valinta ensimmäisen kivijalkakauppamme sijainniksi. Cidbolilla on vahvat siteet Hollantiin, mutta tämän lisäksi maan pääkaupunki Amsterdam nauttii asemastaan yhtenä kannabiskulttuurin syntypaikoista ja kaupungissa suhtaudutaan intohimoisesti CBD:hen.

Amsterdam on koti 850000 asukkaalle, vastaanottaa vuodessa 20 miljoonaa turistia ja rakastaa hamppua ja kannabista. Onkin siis vaikea kuvitella paikkaa, jossa olisi tehty enemmän kannabiksen, sen eri muotojen ja siihen liittyvän kulttuurin ymmärtämiseksi, vaalimiseksi ja edistämiseksi.

Mikä voisikaan siis olla parempi tapa korostaa kannabikseen kätkeytyvää potentiaalia, kuin tarjota tuotevalikoimaamme kuluttajille kuuluisalta Prinsengrachtilta käsin? Cibdolin kaupan ympäristö sitä ympäröivine kuvauksellisine kanaaleineen ja historiallisine rakennuksineen on kerrassaan upea.

Kasvava Cibdol-brändi – Sveitsiläistä Puhtautta Ovellesi

Cibdol CBD:n tuominen Amsterdamin kaduille kulkee käsi kädessä pitkän tähtäimen visiomme kanssa. Yrityksemme perustamisesta lähtien olemme halunneet tuoda turvallisesti ja ammattitaidolla valmistetun CBD:n fantastisen potentiaalin kaikkien kuluttajien ulottuville. Cibdolin lippulaivakauppa on luonnollinen jatke tälle haaveelle. Kaupassamme tarjolla on valikoimamme koko kirjo kättesi ulottuvilla, minkä lisäksi asiantuntijamme voivat tarjota kasvokkain intohimoon ja asiantuntemukseen pohjaavaa konsultaatiota CBD:hen ja sen käyttöön liittyen.

Cibdolin Amsterdamin kaupan avajaisia päästään juhlimaan vielä tänä vuonna, joten pidä silmäsi auki asiaan liittyvien uutisten varalta. Suorastaan puhkumme intoa päästessämme avaamaan kaupan ja kohtaamaan mahtavat asiakasyhteisömme henkilökohtaisesti. Paiskimme parhaillaan lujasti töitä sen eteen, että tämän päivän koittaessa kaikki yksityiskohdat ovat haaveidemme mukaisia.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku