Cibdol sponsoroi Glory Collision 2:ta

Last updated:

Published:

Cibdol ja korkean intensiteetin urheilu: täydellinen kumppanuus

Cibdol on erittäin ylpeä voidessaan ilmoittaa sponsoroivansa maailman johtavaa potkunyrkkeilyliigaa Glory World Series -sarjaa. Ja mikä olisikaan parempi tapa päättää vuosi 2019 unohtumattomasti kuin Glory Collision 2, #unfinished business. Potkunyrkkeilyn fanit ympäri maailmaa kokoontuvat 21. joulukuuta uskomattomaan "superotteluiden" iltaan, joka huipentuu tietenkin vuoden otteluun - raskaansarjan mestari Verhoeven vastaan Hari.

Molemmat ottelijat ovat päättäneet viedä raskaan sarjan vyön, mutta kuten sanonta kuuluu, "voittajia voi olla vain yksi". Onko se Verhoeven, jolla on tappava yli 54 prosentin lyöntitarkkuus, vai Hari, jolla on poikkeukselliset 92 tyrmäystä?

Mikä on Glory World Series?

Glory Collision edustaa hienointa valikoimaa potkunyrkkeilyurheilijoita eri puolilta maailmaa, kun he taistelevat kuudessa eri painoluokassa. Tapahtumassa on yhdistelmä maailmanmestaruusturnauksia ja Contender-turnauksia. Ensin mainitussa turnauksessa on kyse korkeista panoksista ja voittaja vie kaiken -tilanteesta, jossa pelissä on divisioonan maailmanmestaruus.

Vuonna 2011 alkanut GLORY on järjestetty kuuluisissa kaupungeissa ympäri maailmaa - muun muassa Lontoossa, Los Angelesissa ja Tokiossa. Tänä vuonna on vuorossa historiallinen Arnhem Hollannissa. Tapahtuma järjestetään GelreDomessa, joka on huipputekninen tapahtumapaikka, johon mahtuu 34 000 ihmistä. Lippujen kysyntä on ennennäkemätöntä, joten odotettavissa ei ole vain täysi areena, vaan myös tunnelma, jollaista et ole ennen kokenut. Ilta lupaa olla täynnä käänteitä, käänteitä ja runsaasti tyrmäyksiä.

CBD-avain toipumiseen

Glory World Series -sarjan sponsorointi ei ollut helppo päätös pelkästään Cibdolin rakkauden vuoksi huippu-urheilua kohtaan. CBD:llä on osoitettu olevan potentiaalia paitsi auttaa väsyneitä lihaksia - mikä on olennainen osa harjoittelusta palautumista - myös tukea kehon eri toimintojen välistä tasapainoa. Edistämällä parempaa tasapainotilaa urheilijat voivat keskittyä tuleviin haasteisiin.

Loppujen lopuksi avain menestykseen mitä tahansa vastustajaa vastaan ei ole vain fyysinen ylivoima. Henkinen kestävyys on ensiarvoisen tärkeää, varsinkin ottelussa, jossa on niin paljon pelissä kuin Glory Championship -ottelussa Verhoeven vastaan Hari. Voit lukea lisää CBD:n mahdollisesta vaikutuksesta lihasten palautumiseen ja urheilusuorituskykyyn Cibdol-blogista. Merkitse sillä välin kalenteriisi Glory Collision 2, #unfinished business - vuoden potkunyrkkeilytapahtuma!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku