Cibdol osallistui Vitafoods 2019 -messuille

Last updated:

Published:

Vitafoods on tunnetuin tapahtuma, jossa maailmanlaajuinen ravitsemuslääkkeiden toimitusketju tekee liiketoimintaa. Toiminnallisten elintarvikkeiden ja juomien, ravintolisien sekä korkealaatuisten palvelujen ja palveluntarjoajien toimitusjohtajat kokoontuvat esittelemään avaintekijöitään.

Tapahtumaan osallistuvat ravitsemusalan ammattilaiset, kuten valmistajat, jakelijat, ostajat, tukkumyyjät, elintarviketeknologit, tutkijat, vähittäismyyjät jne., jotka ymmärtävät ja tutkivat alan uusia markkinasuuntauksia ja innovaatioita.

Innovaatio ja CBD

Cibdol oli mukana Vitafoods 2019 -tapahtumassa esittelemässä innovatiivista ja trendikästä ainesosaa, CBD:tä. Vaikka kävijämme tunsivat enimmäkseen CBD:n, esittelimme heille korkealaatuisimmat ja 100-prosenttisesti luonnolliset CBD-öljyt, jotka on valmistettu alkutuotetusta eurooppalaisesta hampusta.

Tapahtuman neljän päivän aikana kiinnostus oli valtavaa. Tiimimme - Mario, Liebe, Jeroen, Inge, Sean, Jack ja Ana - osallistui vierailijoiden kyselyihin ja esitteli heille brändättyjä valmiita CBD-tuotteitamme. Useimmat ammattilaiset tiesivät CBD:n kasvavasta kysynnästä ja asiantuntemuksestamme CBD-markkinoilla.

Vitafoods 2020: Emme jätä sitä väliin!

Suurin osa kävijöiden kyselyistä koski samoja aiheita. CBD:n oikeudellisia näkökohtia koskevia kysymyksiä esitettiin jatkuvasti, koska tuotteiden jakelu muissa maissa kiinnosti paljon.

Lisäksi kiinnostus uutta synteettistä CBD:tä, white label -tuotteita, private label -tuotteita ja koko tuotevalikoimaamme kohtaan oli tärkeä aihe koko tapahtuman ajan.

Lopuksi saimme myönteisiä ja kasvavia reaktioita CBD-lemmikkieläinbrändistämme Cibapetistä.

Haluamme kiittää tapahtuman järjestäjiä, kaikkia asiakkaitamme, toimittajiamme, yhteistyökumppaneitamme ja vierailijoita, jotka ovat kiinnostuneita CBD-asiantuntemuksestamme.

Koska tänä vuonna saimme niin paljon kävijöitä ja kyselyitä, ensi vuonna olemme suuremmalla osastolla, jossa olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kävijöiden pyyntöihin.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku