OSTA 3, MAKSA 2, kaikista CBD-tuotteistamme! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support
  • Lactose Support

Lactose Support

€ 18.95
Suoraan saatavilla
Amount:
 

Nauti maitotuotteista Cibdolin Lactose Support -tablettien avulla. Korkealaatuinen ravinnelisämme edistää maitosokerien ruoansulatusta, mikä tekee siitä ideaalin helle, joilla on vaikeuksia sulattaa laktoosia luonnollisesti. Tabletit on helppo pureskella ja sisältävät 50 mg laktaasientsyymiä, mikä vastaa 5 000 FCC:tä/ALU:ta.

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Syö rakastamiasi ruokia

Noin 65 %:lla maapallon väestöstä on vaikeuksia prosessoida laktoosia. Heille välttämättömien laktaasientsyymien tuki on tärkeää, voidakseen nauttia maitotuotteista täysin. Cibdolin Lactose Support sisältää 50 mg korkealaatuista laktaasientsyymiä tablettia kohden. Ne ovat ideaali tuote heille, joilla on vaikeuksia sulattaa maitosokereista (laktoosia) suolistossaan.

Lempiruokasi odottavat sinua

Maitotuotteiden ei tarvitse saada aikaan pelkoa ja syömisen jälkeistä epämukavuutta. Laktaasientsyymit voivat auttaa hajottamaan maitosokereita helpottaen laktoosi-intoleranssista kärsiviä, myös vähän oireilevia henkilöitä. Olipa kyse sitten jäätelökulhon nauttimisesta, juustoisen pitsan herkuttelusta tai maidon lisäämisestä kahvikuppiin, auttaa Lactose Support sinua nauttimaan maitotuotteista ilman katumusta.

Ota jälleen haltuun fyysinen hyvinvointisi

Hanki tuki, jonka tarvitset tehdäksesi laktoosi-intoleranssisi oireista siedettäviä. Yhdessä tasapainoisen ja terveen elämäntyylin kanssa voi Lactose Support mahdollistaa jälleen rakastamiesi ruokien nauttimisen eikä ruokapöydän ääressä enää tarvitse kieltäytyä tietyistä raaka-aineista.

Laktoosin sulamisvaikeuksista kärsivien on kätevä nauttia helposti pureskeltavia tabletteja missä ja milloin tahansa. Tehokas seos, joka vastaa 5 000 FCC:tä/ALU:ta, on hiottu tukemaan laktoosin hajoamista ja antamaan sinulle sen itsevarmuuden, jonka tarvitset nauttiaksesi elämästä täysillä ja syödäksesi lempiruokiasi hyvässä seurassa.

Kuinka käyttää Cibdolin Lactose Support -tabletteja

Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi nauti 1–2 pureskeltavaa tablettia hieman ennen laktoosia sisältävien ruokien tai juomien nauttimista. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Taulukko
Määrä 60 capsules
CBD No
Category Vitals
Tuotehaku