• Greens
  • Greens
  • Greens
  • Greens

Greens

€ 39.95
Suoraan saatavilla
Amount:
 

Kun arki painaa päälle, voit nojata Cibdolin Greens -lisäravinteiden tukeen. Tämä täydellinen ravintolisä on ihanteellinen ratkaisu kasvisten ja hedelmien saannin lisäämiseen, sillä se sisältää yli 27 kasvilajia sekä superfoodeja klorellaa ja spirulinaa. Lisäksi lisäsimme siihen, ruoansulatusentsyymejä ja probiootteja varmistaaksemme, että kehosi saa tarvitsemansa välttämättömät resurssit.

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Älä unohda vihreitä

Suositellun hedelmien ja vihannesten saannin saaminen ei ole aina helppoa, etenkään kun on työn deadlinet, sosiaaliset tapahtumat ja perhevelvoitteet painavat päälle. Cibdolin Greens on täydellinen ravintolisä, joka sisältää 27 erilaista hedelmää ja vihannesta, kuitua, ruoansulatusentsyymejä ja probiootteja, jotka sopivat erinomaisesti vaikkapa ruoan ja smoothien täydentämiseen.

Varmistaa kehollesi sen tarvitsemat resurssit

Se, että kehosi saa riittävästi ravinnerikkaita hedelmiä ja vihanneksia, on ratkaisevan tärkeää, jotta voit ajattelu kulkee ja olo on parhaimmillaan. Riittävän määrän lisääminen osaksi päivittäistä ruokavaliota ei silti ole aina helppoa - tässä kohtaa kuvaan astuu Cibdolin Greens. Helppokäyttöinen ja kätevä tuote sopii kiireisen elämäntyylin rinnalle ja auttaa täydentämään ravinnontarpeesi silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Täynnä hedelmiä, vihanneksia ja superfoodeja

Greens on täynnä 27 erilaista hedelmää ja vihannesta, mukaan lukien vehnänorasta, vihreää teetä, viinirypäleensiemenuutetta ja kahta superfoodia - klorellaa ja spirulinaa. Nämä eivät ainoastaan tue kehosi ravitsemuksellisia tarpeita, vaan ne toimivat saumattomassa yhteistyössä ruoansulatusentsyymien, kuitujen ja pienen määrän probiootteja kanssa tehden Greensistä kokonaisvaltaisen ravintolisän.

Kun elämä ei näytä hidastumisen merkkejä, älä jätä hedelmien ja vihannesten ravitsemuksellisia etuja käyttämättä, vaan täydennä saantiasi Cibdolin Greens-valmisteella. Käytitpä sitä sitten smoothieissa tai lempiruokiesi rikastuttamiseen, se tarjoaa täyden valikoiman vitamiineja, kivennäisaineita, ravintoaineita, antioksidantteja ja paljon muuta.

Miten Cibdolin Greensia käytetään

Liuota 1 mittalusikallinen (10 g) veteen päivittäisen ruoan lisänä/täydennyksenä. Vältä Greensin nauttimista tyhjään vatsaan tai vihreää teetä sisältävien tuotteiden kanssa. Älä ylitä suositeltua annostusta.

Taulukko
CBD No
Category Vitals
Tuotehaku