Tärkeys varmistaa Hamppu on orgaaninen

Last updated:

Published:

Cáñamo orgánico

Hampun kysyntä on huimassa kasvussa kuluttajien ja valmistajien keskuudessa. Koska monet hampun monipuoliset käyttömahdollisuudet on löydetty uudelleen, yhä useammat ihmiset etsivät hamppua käytettäväksi ja siitä valmistettavia tuotteita. Tämä voi olla mitä tahansa terveystietoisista kuluttajista, jotka haluavat käyttää hamppupohjaisia tuotteita hyvinvointinsa lisäämiseksi, tekstiilialan yrityksiin, jotka haluavat valmistaa kankaita hampun kuiduista, aina eristysvalmistajiin, jotka etsivät tehokkaita ja ympäristöystävällisiä raaka-ainelähteitä.

EI OLE HELPPOA OLLA VIHREÄ

Kysyntään vastaamiseksi yhä useammat viljelijät kasvattavat nyt hamppua. Kuten kaikissa kysyntään ja tarjontaan liittyvissä asioissa, myös hampunviljelyssä on kuitenkin usein kyse hinnasta ja voitosta. Monet eivät viljele hamppua luonnonmukaisesti, koska se heikentää kasvun tehokkuutta ja mahdollista voittoa. Hampun luonnonmukainen viljely ei ole yhtä helppoa. Viljelijät, jotka haluavat tehdä niin, eivät voi käyttää keinotekoisia lannoitteita, geneettisesti muunnettuja siemeniä, kasvun säätelijöitä, sienimyrkkyjä tai torjunta-aineita. Sen sijaan niiden, jotka haluavat viljellä luonnonmukaista hamppua, on käytettävä vanhaa kunnon viljelykiertoa ja hyväksyttävä, että he eivät todennäköisesti kasvata yhtä paljon kuin ne, jotka eivät viljele luonnonmukaisesti. Jos elinkeino perustuu suuriin satoihin, on ymmärrettävää, miksi useimmat viljelijät valitsevat ei-luomuvaihtoehdon.

ONGELMA

Monille teollisuudenaloille tämä ei ole ongelma, mutta ympäristötietoisille kuluttajille se on. Esimerkiksi hampun ei tarvitse olla luonnonmukaista, jotta siitä voidaan valmistaa talon eristettä, mutta ekotaloa rakentavat tuntisivat olonsa luultavasti paremmaksi, jos tietäisivät, että se on luonnonmukaista - näin he minimoisivat ympäristövaikutuksensa.

Niille, jotka haluavat nauttia hampputuotteita, se on paljon suurempi huolenaihe. Monet ostavat hampunsiemeniä, koska ne ovat ravitsevia proteiinien ja vitamiinien lähteitä. Jos hamppua ei kuitenkaan hankita oikein, saatat syödä siemeniä, jotka on kasvatettu runsaasti ikäviä kemikaaleja sisältäen. Esimerkiksi eläinkaupoista on halpaa ja helppoa ostaa hampunsiemeniä. Hampunsiemeniä käytetään usein joidenkin eläinten rehuna, mikä ei kuitenkaan tarkoita, että kaikkien vähittäiskauppiaiden hallussa olevat varastot olisivat riittävän laadukkaita ihmisravinnoksi.

Tämä on tärkeää myös meidän kaltaisillemme CBD-öljyn tuottajille. Emme halua, että Cibdol CBD-öljyyn päätyy kemikaaleja tai muuntogeenisiä tuotteita, joten teemme kaikkemme varmistaaksemme, että hamppu, jota käytämme sen tuottamiseen, on sertifioitu luomuksi. Sama ei ole huolenaihe monille häikäilemättömille myyjille, jotka haluavat hypätä CBD:n kelkkaan, joten on tärkeää tarkistaa aina ennen ostamista!

Riippumatta siitä, mihin tarkoitukseen hamppua haluat käyttää, luomutuotteiden pyytäminen auttaa luomaan ekologisesti kestävämpää teollisuutta ja varmistaa, että saamasi tuote on puhdas (jos kulutat sitä). Tarjonta vastaa kysyntää, joten jos pyydät luonnonmukaista hamppua, yhä useammat viljelijät alkavat viljellä sitä. Luomuhamppua ei ole niin paljon kuin monet olettavat, joten ole varovainen!

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku