Tuoreimmat uutiset | Page 35

  • Mitkä ruoat ja juomat lisäävät libidoa?

    October 9, 2023

    Ravitsemuksella on tärkeä rooli libidon parantamisessa. Tiettyjen ruokien ja juomien tiedetään stimuloivan seksuaalista halua ja parantavan suorituskykyä, mikä tekee niistä aphrodisiac-ruokavalion olennaisia osia. Kun on kyse paremmasta seksistä, sillä, mitä syöt ja juot, voi olla merkittävä vaikutus yleiseen seksuaaliterveyteesi ja elinvoimaasi. Monet elintarvikkeet sisältävät ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä terveiden hormonitasojen ja sukupuolielinten verenkierron ylläpitämiseksi.

  • Onko olemassa vitamiinia libidon lisäämiseksi?

    October 9, 2023

    Vaikkakin on olemassa viitteitä siitä, että tietyt vitamiinit voivat auttaa lisäämään libidoa, tarvitaan lisätutkimuksia, jotta niiden tehokkuus voidaan täysin ymmärtää, ja on tärkeää asettaa yleinen seksuaaliterveys etusijalle tasapainoisten elämäntapojen ja oikean ravitsemuksen avulla. L-arginiini, B3-vitamiini, D-vitamiini, E-vitamiini, DHEA, sinkki, magnesium, maca-juuriuute ja ginseng kuuluvat vitamiineihin ja ravintolisiin, jotka on yhdistetty mahdollisiin hyötyihin libidon lisäämisessä ja seksuaaliterveyden parantamisessa.

  • Voiko alhaisen libidon korjata?

    October 9, 2023

    Kaikkakin kyky korjata alhainen libido vaihtelee yksilön ja taustalla olevien syiden mukaan, on olemassa erilaisia hoitovaihtoehtoja, elämäntapamuutoksia ja luonnollisia korjaustoimenpiteitä, jotka voivat auttaa parantamaan sukupuoliviettiäsi luonnollisesti. Alhaisen libidon perimmäiseen syyhyn puuttuminen on ratkaisevan tärkeää, sillä se voi johtua fyysisistä, psykologisista tai parisuhteeseen liittyvistä tekijöistä. Lääketieteen ammattilaiset voivat tehdä lantion tutkimuksia,...

  • Mikä on passiivinen harjoitus?

    October 8, 2023

    Passiivisessa liikunnassa keho liikkuu ilman aktiivista lihasjännitystä. Sen sijaan ulkoinen voima, kuten painovoima, vauhti tai kumppani, tuottaa liikkeen. Passiivisen liikunnan hyötyjä ovat muun muassa liikelaajuuden, joustavuuden ja verenkierron lisääntyminen. Se on erityisen hyödyllistä kuntoutuksessa vamman tai leikkauksen jälkeen. Passiivinen liikunta edistää myös rentoutumista ja kivunlievitystä, ja ohjelmat sisältävät yleensä lempeää venyttelyä, liikelaajuusharjoituksia, vaahtorullausta ja hierontaa.

  • Mikä harjoitus käyttää eniten lihaksia?

    October 8, 2023

    Kyykky on paras yksittäinen harjoitus, jolla voi treenata eniten lihaksia kerralla. Oikein suoritettu kyykky harjoittaa nelipäitä, reisilihaksia, pakaralihaksia, vasikoita, ydintä ja selkää, mikä hyödyttää koko kehoa. Muita loistavia kokovartaloliikkeitä ovat muun muassa keuhkojumppa, punnerrukset, vedot, deadliftit, käsipainon heilautukset, burpees ja taisteluköydet. Näiden yhdistelmäharjoitusten sekoittaminen rakentaa koko kehon voimaa ja lihaksia ja maksimoi samalla kalorien palamisen.

  • Miksi liikunta on niin hyväksi terveydelle

    October 8, 2023

    Säännöllinen liikunta tarjoaa valtavia terveyshyötyjä. Se auttaa ehkäisemään kroonisia sairauksia, kuten sydänsairauksia, diabetesta ja syöpää. Se myös lisää energiaa, parantaa mielialaa ja unta, terävöittää ajattelua, tukee vastustuskykyä, auttaa painonhallinnassa ja vahvistaa tuki- ja liikuntaelimistöä. Tavoitteena on 150 minuuttia viikossa kohtuullista liikuntaa tai 75 minuuttia voimakasta liikuntaa. Tee liikunnasta elinikäinen tapa optimaalisen terveyden saavuttamiseksi.

  • Voiko alhainen b12-puutos aiheuttaa hiustenlähtöä?

    October 6, 2023

    B12-vitamiinin puute on yleinen mutta unohdettu syy hiustenlähtöön. B12:lla on elintärkeä rooli hiusten kasvusyklissä ja punasolujen tuotannossa. Alhaiset tasot johtavat hiusten ohenemiseen, irtoamiseen ja hitaaseen uusiutumiseen. Testaa B12-tasot, jos sinulla on selittämätöntä hiustenlähtöä. Korjaa puutos ruokavaliolla ja lisäravinteilla, jotka sisältävät aktiivisia muotoja, kuten metyylikobalamiinia. Hoidon avulla hiustenlähtö pysähtyy ja hiusten paksuus paranee useiden kuukausien kuluessa. Riittävä B12-vitamiinin saanti on avain terveeseen hiusten kasvuun.

  • Hiustenlähtöä aiheuttavat elintarvikkeet: Luettelo 11 elintarvikkeista, joita tulee välttää

    October 6, 2023

    Hiustenlähtö voi johtua huonosta ruokavaliosta tai pahentaa sitä. Elintarvikkeet, kuten sokeri, natrium, transrasvat, kofeiini, alkoholi, maitotuotteet, gluteeni ja punainen liha, voivat vahingoittaa karvatupet ja lisätä tulehdusta, mikä johtaa liialliseen hiustenlähtöön. Syömällä enemmän vähärasvaista proteiinia, omega-3-rasvahappoja, rautaa, sinkkiä, A-, C-, D- ja B-vitamiineja ravitsee hiuksia, ja rajoittamalla tulehdusta edistäviä ruokia, kuten paistettuja ruokia,...

Tuotehaku