Esittelyssä Stay Asleep -kapselit

Last updated:

Published:

Stay Asleep Capsules

Uni on olennainen osa fyysistä ja henkistä hyvinvointiamme. Ilman hyviä yöunia ei keholla ole tarvitsemaansa aikaa korjata soluja, prosessoida tietoa, palauttaa energiaansa ja suorittaa muita tarpeellisia toimintoja. Jos nukahtaminen on sinusta helppoa, mutta unessa pysyminen tuottaa vaikeuksia, voivat Stay Asleep -kapselimme olla juuri tarvitsemasi apu.

Esittelyssä Stay Asleep -kapselit Cibdolilta

Stay Asleep -kapselit liittyvät osaksi laajenevaa unituotevalikoimaamme, joka on suunniteltu tukemaan kehoamme silloin, kun sitä eniten tarvitsemme: nukkumisen aikana. Eksklusiivinen koostumus hyödyntää CBD:n, CBN:n, humalan ja 5-HTP:n yhdistetyt kyvyt auttaakseen kehoasi lukuisin keinoin.

Olemme kapseloineet huolella tämän hienostuneen seoksen luonnonmukaisia ainesosia ja luoneet näin päivittäisen lisäravinteen, joka voi auttaa tukemaan unitavoitteitasi. 1–3 kapselin nauttiminen hieman ennen nukkumaanmenoa tuo paitsi tyynnyttävän vaikutuksen, mutta tukee sen lisäksi myös hyvien yöunten saantia.

Kuinka Stay Asleep -kapselit tukevat hyviä yöunia?

Olemme huolella valikoineet useita ainesosia toimimaan yhteistyössä niiden kehon omien toimintojen kanssa, joita tarvitaan hyvien yöunien tukemiseksi. Stay Asleep -kapselit sisältävät:

• CBD:tä (12,5 mg): Huippulaatuinen CBD toimii yhdessä kehon endokannabinoidijärjestelmän kanssa edistääkseen tasapainoa tärkeiden elimistön osiemme välillä.
• CBN:ää (12,5 mg): Asiantuntemuksella eristetty toimimaan yhdessä CBD:n kanssa, tarjoten kaikenkattavan lähestymistavan uneen.
• Humalaa: Kapselit sisältävät tämän luonnonmukaisen kasvilajin kukkia, joista löytyy hienostunut terpeenien seos.
• 5-HTP:tä: Tukee kehon serotoniinin tuotantoa auttaen säätelemään toimintoja, kuten unta ja ruokahalua.

Nämä kaikki rakennuspalikat toimivat yhdessä harmoniassa tukeakseen kehoa päästä varpaisiin ja edistäen hyvien yöunien saantia.

Parempi huominen alkaa tämän päivän hyvistä yöunista

Levollisten yöunien saamisessa on kyse hyvistä nukkumistottumuksista ja tasapainoisen elämäntyylin elämisestä. Nykyarjen hektisyys takaa kuitenkin sen, että meistä kaikki voisivat hyötyä avusta, mitä unessa pysymiseen tulee. Stay Asleep -kapselit tekevätkin juuri tämän, tukien kehoasi, kun kaipaat sitä kaikista eniten ansaitsemasi levon saadaksesi.

Yhdessä hienovaraisten unitottumustesi muutosten kanssa voivat Stay Asleep -kapselit auttaa heräämään parempaan huomiseen, kun aloitat hyvillä yöunilla jo tänään. Hanki omasi ja koe CBD:n teho.

Sign up to our newsletter and enjoy 10% off one order

Tuotehaku