• Shaker Cup

Shaker Cup

€ 4.95
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

600 ml Shaker
Perfect mixed shakes
Amount:
 

Löydä uusi ulottuvuus kätevyydessä ja tehokkuudessa Shaker Cupin avulla. Tämä ensiluokkainen 600 ml:n shaker-kuppi on äärimmäinen kuntoilukumppanisi, joka on erityisesti suunniteltu sekoittamaan moitteettomasti korkealaatuisia Muscle Health- ja Look Younger -jauhetuotteitamme.

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Mukava sekoittaminen

Löydä kätevyyden ja tehokkuuden uusi ulottuvuus Shaker Cupin avulla. Tämä ensiluokkainen 600 ml:n shaker cup on äärimmäinen kuntoilukumppanisi, joka on erityisesti kuratoitu sekoittamaan moitteettomasti korkealaatuisia Muscle Health- ja Look Younger -jauhetuotteitamme.

Shaker Cup Cibdol

Helppo käyttää

Shaker-kupissamme on helppokäyttöinen, tiivis kansi, joka takaa, ettei mitään vuoda, joten voit kuljettaa pirtelösi mukanasi minne tahansa. Shaker-kuppi on helppo puhdistaa ja astianpesukoneessa pestävä.

Täydellinen kumppani tuotteillemme

Shaker Cup sopii erinomaisesti Muscle Health -tuotteeseemme, joka on runsas L-leusiinin lähde, joka auttaa lihasten korjaamisessa ja kasvussa. 

Se sekoittaa vaivattomasti myös Look Younger -kollageenijauheemme, joka on täydellinen lisä säteilevään ihoon, terveempiin hiuksiin ja vahvempiin kynsiin.

Taulukko
Tuotehaku