Täyden spektrin terpeenikoostumus

Terpeenit ovat luonnossa esiintyviä molekyylejä, joilla on kyky parantaa terveyttämme ja hyvinvointiamme. Hamppu ja kannabiskasvit ovat CBD:n, THC:n ja muiden kannabinoidien lisäksi erinomaisia terpeenienlähteitä. Näiden aineiden sekoitus on eri joka ikisessä kasvilajikkeessa, saaden aikaan selkeän biokemiallisen sormenjäljen, jonka kehomme pystyy tunnistamaan paremmin kuin synteettiset korvaajansa. Siitä syystä yksi Cibdolin suurimmista lupauksista on uuttaa ja säilöä niin monia näistä hamppukasvin tuottamista hyödyllisistä terpeeneistä kuin mahdollista.

Jotta tuote voisi tarjota täyden kannabinoidien ja terpeenien hoitavan potentiaalinsa, on tärkeää, että uuttamisprosessissa onnistutaan säilyttämään näiden hyödyllisten hamppuyhdisteiden mittasuhteet. Vain syvä ymmärrys innovatiivisista uuttamistekniikoista voi mahdollistaa koko hampun aktiivisten ainesosien profiilin säilymisen. Cibdol pitää näitä tekniikoitaan perustavanlaatuisina yritysarvoinaan ja ylpeydenaiheinaan

Terpeenit luovat makujen maailman

Terpeenit ovat useimpien maapallon hajujen ja makujen kemiallinen ydin. Näitä herkkiä hiilivety-yhdisteitä tuottavat erilaisissa pitoisuuksissa sekä eläimet että ihmiset. Jokainen kasvilaji tuottaa näitä yhdisteitä eri mittasuhteissa ja fytoterapiassa käytetyt eteeriset öljyt sisältävät tiettyjä terpeenejä, jotka on uutettu yksittäisestä lääkekasvista. Jokaisella terpeenillä on oma tuoksunsa ja vaikutuksensa ihmisiin. Kannabis on eräs kasvilaji, joka sisältää lukuisia tärkeitä terpeenejä suurina pitoisuuksina. Myrseeni on yleisin teollisuushampun ja lääkekannabiksen tuottama terpeeni. Muita yleisiä näissä kasveissa tavattavia terpeenejä ovat limoneeni, beeta-karyofylleeni, pineeni ja humuleeni.

Tiedemaailma on alkanut tutustua terpeenien merkitykseen perinteisissä hoidoissa. Nämä aineet voivat ennen kaikkea kiinnittyä reseptoreihin neuroendokriinisessä järjestelmässä ja endokannabinoidijärjestelmässä, saaden aikaan aineiden, kuten serotoniinin tuotannon tai aiheuttaen muita immuunireaktioita. Monia terpeenejä tutkitaan niiden antimikrobisten, antioksidanttisten, analgeettisten, anti-inflammatoristen, antidepressiivisten ja rauhoittavien vaikutustensa ansiosta.

Hamppukasvin terpeenien ja kannabinoidien luonnollisen yhdistelmän aikaansaamat hyödylliset reaktiot tehostavat CBD-uutteiden terveyttä edistävää potentiaalia. Cibdol uskoo kokonaisvaltaiseen entourage- eli ainesosien yhteisvaikutukseen, jonka kasvin luonnollisten aktiivisten ainesosien profiili saa aikaan. Yksinkertaistettuna, hampun luonnollisten ainesosien täyden skaalan säilyttäminen tuotteessa tukee suurempaa hoitavaa tehoa, kuin yksittäinen ja muista erillään oleva ainesosa – samaan tapaan kuin tuore appelsiinimehu on huomattavasti terveellisempi vaihtoehto kuin C-vitamiinitabletti.

Herkän terpeeniprofiilin säilyttäminen

terpeeniprofiilin

Kaikkien maiden terveys- ja elintarvikeviranomaiset pitävät terpeenejä turvallisina, eikä mikään terpeeneistä tuota merkittäviä psykoaktiivisia vaikutuksia. Siitä huolimatta jopa pienet pitoisuudet joitakin valikoituja luonnollisia terpeenejä voivat olla hyödyllisiä moniin eri fyysisiin ja henkisiin vaivoihin. Tutkimus on osoittanut, että hampun omat terpeenit tehostavat CBD:n, THC:n ja muiden yhdisteiden terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Myrseeni on esimerkiksi terpeeni, jonka nimi tulee Amazonin alueella asuvien heimojen lääkinnässä käyttämästä lääkekasvista. Tiedemaailma on havainnut, että tämä terpeeni – limoneenin tavoin – lisää solunläpäisevyyttä, helpottaen näin kannabinoidien ja muiden luonnollisten ainesosien kulkemista veri-aivoesteen läpi.

Huolimatta tästä terpeenien tärkeästä roolista fytoterapiassa, keskittyvät jotkut CBD-valmistajat pelkästään tehokkaaseen kannabinoidiuuttamiseen, antaen suurimman osan terpeeneistä hajota uuttamisprosessissa. Kyky säilyttää koostumuksessa herkimmätkin terpeenit, kuten pineeni, myrseeni ja limoneeni, on se seikka, mikä erottaa huippulaatuisella uuttamistavalla valmistetun öljyn (kuten Cibdolin CBD-öljyt) muista CBD:tä runsaasti sisältävistä tarjouksista netissä.

Cibdolin CBD-öljyn uuttaminen

Cibdol tekee kaikkensa pitääkseen CBD-öljymme niin puhtaina kuin mahdollista. Kaikki uuttamisprosessin vaiheet keskittyvät hampun luonnollisen CBD- ja terpeenipitoisuuden säilyttämiseen. Laadun varmistamiseksi tuotteillemme tehdään säännöllisiä testejä. Emme testaa säännöllisesti pelkästään raaka-aineitamme ja maaperämme, vaan teemme testejä myös uutteidemme ja lopputuotteidemme sisällölle. Kaikki tuotetestimme julkaistaan nettiin ja niitä pääsee tarkastelemaan kuka tahansa.

Cibdolin CBD-öljyjä tarkkaillaan jatkuvasti ja tarkasti laadun varmistamiseksi. Ne tuotetaan välineistöllä, jotka noudattavat kaikkia eurooppalaisia elintarvikealan säännöksiä. Patentoitu uuttamismenetelmämme on perua vuosien kokemuksesta alalla ja on hiottu huippuunsa säilyttämään täyden, valikoitujen hamppukasvien terpeenispektrin. Cibdol uskoo, että näin CBD:n terveyttä edistävät ominaisuudet tulisi esitellä laajemmallekin yleisölle.

 


Tuotehaku