Tarkastaja: Levent Mendirme

Levent Mendirme

Levent Mendirme, farmasian kandidaatti, on aina ollut kiinnostunut lisäravinteiden käyttämisestä useampien terveiden vuosien ja terveemmän elämän tavoittelussa. Valmistuttuaan farmasian alan kandidaatiksi Gazin yliopiston farmasian laitokselta, on hän ehtinyt työskennellä useilla farmasian alan sektoreilla.

Yli 28 vuoden kokemuksellaan on Levent tuonut markkinoille satoja terveydenalan kuluttajatuotteita, valjastaen kattavan tietonsa sektoreille, kuten B2B-liiketoiminnan kehitykseen, lääketieteellisen alan markkinointistrategioihin ja farmaseuttisten tuotteiden markkinoille laskemiseen. Mendirme on alansa johtaviin liposomien ja liposomien toiminnan asiantuntijoihin kuuluva henkilö ja hänen intohimonsa lisäravinteisiin tekee hänestä hyvin luotettavan lisäyksen tarkastajatiimiimme.

Rooliensa lisäksi terveydenalan konsultointiyrityksen E-Connin perustajana ja operatiivisena johtajana sekä CureSupport Groupin tieteellisiä neuvoja antavan lautakunnan jäsenenä tarjoaa Levent myös meille arvokkaita näkemyksiään, taaten sen, että Cibdolin sisältö jatkaa äärimmäisen korkeiden standardiensa ylläpitämistä. Levent julkaisee lisäksi omia teoksiaan, mukaan lukien koulutusvideoita ja -presentaatioita osoitteessa www.e-conn.org.

Olipa kyse alan viimeisimpien liposomaalisten koostumusten tavoittelusta tai hänen vertaansa vailla olevasta kokemuksestaan farmaseuttisten tuotteiden ja palveluiden maailmassa, käyttää Levent tietojaan edistääkseen ihmisten fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Etsi liposomal_academy” YouTubesta tai tutustu häneen lisää alla olevien linkkien kautta.


Tuotehaku