CBD Quality Control

Laadunvalvonta

Näemme paljon vaivaa taataksemme sen, että Cibdolin CBD-öljyt ovat markkinoiden korkealaatuisimpien CBD-öljyjen joukossa. Öljymme käyvät läpi tiukan laadunvalvontaprosessin ja valmistetaan käyttäen vain parhaimpia raaka-aineita sekä viimeisimpiä tieteellisiä metodeja.

Olemme toimineet alalla jo monien vuosien ajan, joten kykenemme hyödyntämään kokemustamme ja ammattitaitoamme tuottaessamme markkinoiden puhtaimpia öljyjä. Tiimimme on hyvin perehtynyt kaikkeen CBD:hen ja hamppuun liittyvään ja tietää täsmälleen, kuinka valmistaa öljyjä, joista olla ylpeitä.

Tämän seurauksena voit olla varma siitä, että Cibdolin CBD-öljyt täyttävät tiukat kannabinoidipitoisuuteen liittyvät vaatimukset eivätkä sisällä geneettisesti muunneltuja yhdisteitä. Niitä ei myöskään ole valmistettu käyttäen tuholais- tai kasvimyrkkyjä tai mitään kemiallisia lannoitteita, eivätkä ne sisällä vaarallisia vierasaineita. Tuotteesi sisältää vain ja ainoastaan puhdasta ja turvallista CBD-öljyä.

Laatua kasvista pulloon

Laatutarkastuksemme alkavat jo kasvatuspelloilta. Cibdolin CBD-öljy on tuotettu Euroopan parhaimmasta hampusta ja standardit, jotka öljyissä käyttämämme hamput on täytettävä, ovat korkeat. Kaikkia satojamme valvotaan istutuksesta pullotettavaan tuotteeseen saakka, varmistaaksemme sen, että käytämme vain ympäristöystävällisimpiä ja luonnonmukaisimpia tekniikoita. Tämä takaa sen, että hamppu ja siitä tuotettu öljy ovat 100-prosenttisen luonnonmukaisia – sellaisia, miksi luonto ne tarkoitti.

Cibdol Laboratoy

Lupauksemme

  • Tuholais-, kasvi- tai sienimyrkkyjä ei koskaan käytetä hamppumme kasvattamisessa.
  • Cibdolin CBD-öljy ei sisällä mitään haitallisia vierasaineita.
  • Cibdolin CBD-öljy käy läpi tiukan kannabinoiditestauksen.
  • Saat vain parasta, luonnonmukaista CBD-öljyä.


Tuotehaku