• CBD-tabletit 40 % (4 000 mg)
  • CBD-tabletit 40 % (4 000 mg)
  • CBD-tabletit 40 % (4 000 mg)
  • CBD-tabletit 40 % (4 000 mg)

CBD-tabletit 40 % (4 000 mg)

€ 135.00
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

Sisältää 60 tablettia (66,67 mg:aa CBD:tä per tabletti)
2 tablettia päivässä korvaa päivittäisen annoksen 40-prosenttista öljyä tai 40-prosenttisia kapseleita
Tämä pullo sisältää 4000 mg:aa CBD:tä
Korkeimman saatavilla olevan prosenttiosuuden tabletit
Huomaamattomat pakkaukset ja tabletit
Amount:
 

40 %:n CBD-tabletit ovat käytettävissäsi silloin, kun niitä eniten tarvitset. Helposti nieltävät tabletit sisältävät huippulaatuista täyden spektrin CBD:tä, ja niiden mauton ja hajuton olomuoto takaa sen, ettei mikään häiritse saumatonta hyvinvointikokemustasi. Nauti niiden helppokäyttöisyydestä ja kätevyydestä, missä ikinä oletkin.

Kuvaus
Taulukko
Downloads
Kuvaus

CBD-tabletit 40 % (4 000 mg): Hyvin Tiivistettyä CBD:tä Silloin, Kun Sinulle Sopii

Korkealaatuisten ja kätevien CBD-annosten nauttimisen tulisi olla helppo tehtävä ja Cibdolin CBD-tabletit tekevät siitä nyt mahdollista. Nämä pikkuruiset tabletit ovat paitsi huomaamattomia, mutta myös helposti nieltäviä, mikä tekee CBD:n nauttimisesta liikkeellä ollessa erityisen helppoa.

Voit odottaa saavasi hienostuneimman mahdollisen CBD-kokemuksen joka tabletissa niiden sisältäessä loppuun asti hiotun sekoituksen CBD:tä ja tärkeitä terpeenejä, jotka on uutettu alan johtavia menetelmiä käyttäen.

Maku ja tuoksu ovat usein kaksi pääsyytä sille, miksi jotkut päättävät olla käyttämättä CBD-öljyä. Cibdolin CBD-tabletteja nauttiessaan ei näistä ominaisuuksista kuitenkaan tarvitse olla huolissaan, sillä ne ovat täysin mauttomia ja hajuttomia. Voit siis nauttia niitä itsellesi sopivaan aikaan missä tahansa oletkin.

Cibdolin 40 %:n CBD-tabletit (4 000 mg) eivät sisällä lainkaan THC:tä, haitallisia kemikaaleja tai lisäaineita. Sen sijaan ne ovat pullollaan korkealaatuisinta uutetta, minkä vahvistaa myös kolmannen osapuolen testaus. Sen tarkoituksena on tuoda Cibdolin asiakkaille täydellinen mielenrauha ostamiensa tuotteiden sisällöstä.

40 %:n CBD-pitoisuudellaan tarjoavat nämä tabletit käyttäjälleen perusteellisen täyden spektrin CBD-kokemuksen, josta nauttia missä ja milloin tahansa.

Taulukko
CBD-pitoisuus 4000mg
Määrä 60 tablettia
Instructions Ota 1 tabletti 2 kertaa päivässä
Säilytä Store at temperature: 15 – 25°C, dry and dark.
Säilyvyysaika 6 kuukautta avaamisesta
Ainesosat Microcrystalline cellulose, potato starch, hemp extract, magnesium stearate E572
Väri Valkoinen
Muoto Tabletti
Vegaaninen Ei
حلال - Halal Ei
CBD Yes
Category CBD
Downloads
Tuotehaku