• CBD-Kissanherkut
  • CBD-Kissanherkut
  • CBD-Kissanherkut
  • CBD-Kissanherkut
  • CBD-Kissanherkut
  • CBD-Kissanherkut

CBD-Kissanherkut

€ 13.00
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

Mieto annos kissoille
Sisältää 40 CBD-herkkua
Helppo annostella lemmikille
Ei sisällä terpeenejä
100-prosenttisen luonnollinen
Valmistettu lampaan rasvasta ja lohiöljystä
Amount:
 

Anna rakkaalle kissallesi mahdollisuus terveimpään mahdolliseen elämään. Cibdol CBD-kissanherkut sisältävät tärkeitä ravinteita, kuten spirulinaa, ja tuotteen kruunaa lohen maku, jota kissasi tulee rakastamaan.

Kuvaus
Taulukko
Downloads
Kuvaus

Cibdol – CBD-Kissanherkut: Suupala Kissasi Hyvinvoinnin Tueksi

Anna kissasi kehrätä tyytyväisyyttään CBD:n ja muiden valikoitujen ainesosien tuella. Tuote yhdistää lampaanrasvan, lohiöljyn, spirulinajauheen ja oliiviöljyn CBD:n kanssa tarjoten näin kissallesi hyvinvointia kätevissä annospaloissa. Jokainen kissanherkku sisältää annoksen Cibdolin kultalaadun CBD:tä, joka tukee kissasi endokannabinoidijärjestelmää ja auttaa sitä nauttimaan elämästä täysin rinnoin.

CBD-kissanherkkujen myötä apu on kätesi ulottuvilla, sillä kissat tarvitsevat korkealaatuisia ja maukkaita ruokia toimintakykynsä tukemiseen. Valitsimme raaka-aineiksi lohiöljyn sen vastustamattoman maun takia ja spirulinajauheen sen terveyttä edistävien ominaisuuksien vuoksi. Jälkimmäinen on pakattu täyteen tiamiinin ja riboflaviinin tapaisia vitamiineja ja kalsiumin, magnesiumin ja raudan kaltaisia hivenaineita. Herkkujen reseptin täydentämiseksi lisäsimme joukkoon lampaanrasvaa, oliiviöljyä ja kultalaadun CBD:n voimaa.

Vankkumaton uskollisuus ansaitsee palkintonsa. Osta siis kissallesi Cibdolin vastustamattomia CBD-kissanherkkuja ja anna tämän luonnonmukaisen lähestymistavan tuoda esiin kissasi parhaat puolet.

Taulukko
CBD-pitoisuus 1,4mg jokaisessa
Dosage 1–2 herkkua per päivä
Määrä 40 herkkua
Säilytä Viileässä, kuivassa ja valolta suojatttuna
Säilyvyysaika 1 kuukauden avaamisen jälkeen
Ainesosat Lampaanrasva, lohiöljy, spirulina-jauhe, oliiviöljy, hamppuekstrakti
Väri Vaaleanvihreä
CBD Yes
Category Pet Products
Downloads
Tuotehaku