• Pehmeät CBD-kapselit 5% (500mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 5% (500mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 5% (500mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 5% (500mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 5% (500mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 5% (500mg)

Pehmeät CBD-kapselit 5% (500mg)

€ 25.00
Loppu varastosta

Ominaisuudet & hyödyt:

Sisältää 60 kapselia (8,33 mg:aa CBD:tä per kapseli)
1 kapseli vastaa 5 %:n CBD-öljyn perusannosta
Tämä pullo sisältää 500 mg:aa CBD:tä
Täydellinen aloitus CBD:n käytöllesi
You have successfully subscribed to this product

Cibdolin pehmeät CBD-kapselit mullistavat päivittäisen CBD:n nauttimisesi. Tämä uusi tuote pitää sisällään saman tehokkaan koostumuksen kuin maineikkaat CBD-öljymme. Vahvat kannabinoidit on sisällytetty nyt helposti nieltäviin ja mauttomiin kapseleihin, mikä tekee annostelusta liikkeellä ollessa äärimmäisen helppoa. Kukin pakkaus sisältää 60 kapselia, joista kussakin on 8,33 mg CBD:tä (5 % öljy).

Kuvaus
Taulukko
Downloads
Kuvaus

CBD:tä, Jolla On Tarkoitus

Cibdol on jälleen osoittanut olevansa CBD-alan edelläkävijä julkaistessaan uudet pehmeät CBD-kapselinsa. Kukin kapseli sisältää arvostettua kultaista CBD-öljyämme. Tämä turvallinen ja mauton CBD:n ilmentymä tarjoaa maksimaalisen annoksen kannabinoideja helposti nieltävässä kapselissa. Huolestuttaako CBD-lisäravinteiden nauttiminen liikkeellä ollessasi? Pehmeät kapselimme on helppo ottaa mukaan. Ne tarjoavat sen puhtaan CBD-sisällön, josta Cibdol tunnetaan – nyt vain entistä kätevämmässä kapselimuodossa.

Me Cibdolilla olemme olleet alalla tarpeeksi pitkään tietääksemme kuinka erilaisia CBD-tuotteet voivat keskenään olla. Käytämme aina loppuun asti hienoimpia ja kaikista rehellisimpiä menetelmiä kasvattaaksemme ja käsitelläksemme 100-prosenttista teollisuushamppuamme, tuottaen markkinoiden korkealaatuisimpia CBD-öljyjä. Käytämme puhdasta CO₂-menetelmää uuttaaksemme turvallisesti CBD:tä ja höyrytislausmenetelmää kerätäksemme talteen terveyttä edistävät terpeenit. Lopuksi tuotteemme testataan eri sijainnissa varmistaaksemme tuotteidemme täydellisen määräystenmukaisuuden, tehokkuuden ja yhtenäisyyden. Takaamme lisäksi, etteivät pehmeät CBD-kapselimme koskaan sisällä psykoaktiivisia kannabinoideja.

*Älä ylitä suositeltua annostusta. Ravintolisiä ei ole tarkoitettu terveellisen ruokavalion korvaajiksi. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

*Ei havaittavissa HPLC-UV-analyysimenetelmällä (havainnointiraja 0,001 %) puolivalmiissa tuotteessa. Cibdolin CBD-öljyissä alle 0,05 %.

Taulukko
CBD-pitoisuus 500mg
CBD-prosentti 5%
Dosage 1 capsule / 3 x a day
Määrä 60 capsules
Säilytä Viileässä, kuivassa ja valolta suojatttuna
Säilyvyysaika 6 kuukautta avaamisesta
Ainesosat Olive oil, hemp extract, gelatin, (bovine), glycerine, water
Väri Gold/Yellow
Capsule Bovine gelatin
Kantoöljy Oliiviöljy
Muoto Kapselit
Gluteeniton Kyllä
Vegaaninen Ei
حلال - Halal Ei
Allergen information None
CBD Yes
Category CBD
Downloads
Tuotehaku