Pehmeät CBD-kapselit 4 % (384 mg)

  • Pehmeät CBD-kapselit 4 % (384 mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 4 % (384 mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 4 % (384 mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 4 % (384 mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 4 % (384 mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 4 % (384 mg)
€ 29,95
Suoraan saatavilla
Checkout
Suoraan saatavilla

Cibdolin pehmeät CBD-kapselit mullistavat päivittäisen CBD:n nauttimisesi. Tämä uusi tuote pitää sisällään saman tehokkaan koostumuksen kuin maineikkaat CBD-öljymme. Vahvat kannabinoidit on sisällytetty nyt helposti nieltäviin ja mauttomiin kapseleihin, mikä tekee annostelusta liikkeellä ollessa äärimmäisen helppoa. Kukin pakkaus sisältää 60 kapselia, joista kussakin on 6,4 mg CBD:tä (4 % öljy).

Description
Data sheet
Downloads
Description

CBD:tä, Jolla On Tarkoitus

Cibdol on jälleen osoittanut olevansa CBD-alan edelläkävijä julkaistessaan uudet pehmeät CBD-kapselinsa. Kukin kapseli sisältää arvostettua kultaista CBD-öljyämme. Tämä turvallinen ja mauton CBD:n ilmentymä tarjoaa maksimaalisen annoksen kannabinoideja helposti nieltävässä kapselissa. Huolestuttaako CBD-lisäravinteiden nauttiminen liikkeellä ollessasi? Pehmeät kapselimme on helppo ottaa mukaan. Ne tarjoavat sen puhtaan CBD-sisällön, josta Cibdol tunnetaan – nyt vain entistä kätevämmässä kapselimuodossa.

Me Cibdolilla olemme olleet alalla tarpeeksi pitkään tietääksemme kuinka erilaisia CBD-tuotteet voivat keskenään olla. Käytämme aina loppuun asti hienoimpia ja kaikista rehellisimpiä menetelmiä kasvattaaksemme ja käsitelläksemme 100-prosenttista teollisuushamppuamme, tuottaen markkinoiden korkealaatuisimpia CBD-öljyjä. Käytämme puhdasta CO₂-menetelmää uuttaaksemme turvallisesti CBD:tä ja höyrytislausmenetelmää kerätäksemme talteen terveyttä edistävät terpeenit. Lopuksi tuotteemme testataan eri sijainnissa varmistaaksemme tuotteidemme täydellisen määräystenmukaisuuden, tehokkuuden ja yhtenäisyyden. Takaamme lisäksi, etteivät pehmeät CBD-kapselimme koskaan sisällä psykoaktiivisia kannabinoideja.

*Älä ylitä suositeltua annostusta. Ravintolisiä ei ole tarkoitettu terveellisen ruokavalion korvaajiksi. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

*Ei havaittavissa HPLC-UV-analyysimenetelmällä (havainnointiraja 0,001 %) puolivalmiissa tuotteessa. Cibdolin CBD-öljyissä alle 0,05 %.

Data sheet
Dosage 1 capsule / 3 x a day
Conserve Cool, dark and dry
Shelf life 6 Months after opening
Quantity 60 capsules
CBD Content 6,4mg / kapseli (384mg)
Ingredients Olive oil, hemp extract, gelatin, (bovine), glycerine, water
Väri Gold/Yellow
Capsule Bovine gelatin
CBD-prosentti 4%
Kantoöljy Oliiviöljy
Muoto Kapselit
Gluteeniton Kyllä
Vegaaninen Ei
حلال - Halal Ei
Allergen information None
Downloads
Tuotehaku