OSTA 3, MAKSA 2, kaikista CBD-tuotteistamme! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

  • Pehmeät CBD-kapselit 10 % (1000 mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 10 % (1000 mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 10 % (1000 mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 10 % (1000 mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 10 % (1000 mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 10 % (1000 mg)

Pehmeät CBD-kapselit 10 % (1000 mg)

€ 50.00
Loppu varastosta

Ominaisuudet & hyödyt:

Sisältää 60 kapselia (16,67 mg:aa CBD:tä per kapseli)
1 kapseli vastaa 10 %:n CBD-öljyn perusannosta
Tämä pullo sisältää 1000 mg:aa CBD:tä
Täydellinen aloitus CBD:n käytöllesi
You have successfully subscribed to this product

Cibdolin 10-prosenttiset pehmeät CBD-kapselit tarjoavat kätevän, huomaamattoman ja helpon tavan ylläpitää päivittäistä CBD-rutiinia ja nauttia kultaista CBD-öljyämme. Cibdolin pehmeät CBD-kapselit ovat helposti nieltäviä ja mauttomia, joten niiden annostelu onnistuu missä ja milloin tahansa. Kukin pakkaus sisältää 60 kapselia 10-prosenttista öljyämme. Kapseli sisältää 16 mg CBD:tä.

Kuvaus
Taulukko
Downloads
Kuvaus

Annosteluun Ilman Makua

Cibdolin pehmeät CBD-kapselit on erityisesti suunniteltu käyttäjille, jotka haluavat kätevän ja mauttoman tavan nauttia päivittäinen annoksensa CBD:tä. Tämä 10-prosenttinen CBD-koostumus on tehokas vaihtoehto heille, jotka haluavat maksimoida CBD:n saantinsa.

Pehmeä kapseli mahdollistaa hienovaraisen ja helpon annostelun nielemällä. Nämä kapselit ovat täydellisiä mukaan otettaviksi, mikä tekee CBD-rutiinin noudattamisesta helppoa – myös matkalla. Kapselit ovat neutraalin makuisia, joten ne tarjoavat miellyttävän vaihtoehdon heille, jotka eivät pidä CBD-öljyn mausta.

Me Cibdolilla olemme erityisen ylpeitä CBD-uutteistamme. Käytämme raaka-aineenamme pelkästään luonnonmukaista ja vastuullisesti kasvatettua eurooppalaista hamppua. Cibdolin CBD-öljylle tehdään laatutarkastuksia koko tuotantoprosessin ajan aina siemenestä lopputuotteeseen saakka. Näin voimme varmistua siitä, että tuotteemme ovat paitsi täysin läpinäkyviä ja turvallisia, mutta tarjoavat myös yhdenmukaisen määrän CBD:tä. Kukin öljyerämme on tuotettu käyttäen viimeisimpiä CO₂-uuttamismenetelmiä ja testattu ja varmennettu kolmannen osapuolen laboratorioissa. Näiden testien tulokset voit nähdä verkkosivuillamme täällä.

*Älä ylitä suositeltua annostusta. Ravintolisiä ei ole tarkoitettu terveellisen ruokavalion korvaajiksi. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

*Ei havaittavissa HPLC-UV-analyysimenetelmällä (havainnointiraja 0,001 %) puolivalmiissa tuotteessa. Cibdolin CBD-öljyissä alle 0,05 %.

Taulukko
CBD-pitoisuus 1000mg
CBD-prosentti 10%
Dosage 1 capsule / 3 x a day
Määrä 60 capsules
Säilytä Viileässä, kuivassa ja valolta suojatttuna
Säilyvyysaika 6 kuukautta avaamisesta
Ainesosat Olive oil, hemp extract, gelatin, (bovine), glycerine, water
Väri Gold/Yellow
Capsule Bovine gelatin
Kantoöljy Oliiviöljy
Muoto Kapselit
Gluteeniton Kyllä
Vegaaninen Ei
حلال - Halal Ei
Allergen information None
CBD Yes
Category CBD
Downloads
Tuotehaku