Pehmeät CBD-kapselit 10 % (960 mg)

  • Pehmeät CBD-kapselit 10 % (960 mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 10 % (960 mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 10 % (960 mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 10 % (960 mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 10 % (960 mg)
  • Pehmeät CBD-kapselit 10 % (960 mg)
€ 59,90
Suoraan saatavilla
Checkout
Suoraan saatavilla

Cibdolin 10-prosenttiset pehmeät CBD-kapselit tarjoavat kätevän, huomaamattoman ja helpon tavan ylläpitää päivittäistä CBD-rutiinia ja nauttia kultaista CBD-öljyämme. Cibdolin pehmeät CBD-kapselit ovat helposti nieltäviä ja mauttomia, joten niiden annostelu onnistuu missä ja milloin tahansa. Kukin pakkaus sisältää 60 kapselia 10-prosenttista öljyämme. Kapseli sisältää 16 mg CBD:tä.

Test results:
Description
Data sheet
Downloads
Description

Annosteluun Ilman Makua

Cibdolin pehmeät CBD-kapselit on erityisesti suunniteltu käyttäjille, jotka haluavat kätevän ja mauttoman tavan nauttia päivittäinen annoksensa CBD:tä. Tämä 10-prosenttinen CBD-koostumus on tehokas vaihtoehto heille, jotka haluavat maksimoida CBD:n saantinsa.

Pehmeä kapseli mahdollistaa hienovaraisen ja helpon annostelun nielemällä. Nämä kapselit ovat täydellisiä mukaan otettaviksi, mikä tekee CBD-rutiinin noudattamisesta helppoa – myös matkalla. Kapselit ovat neutraalin makuisia, joten ne tarjoavat miellyttävän vaihtoehdon heille, jotka eivät pidä CBD-öljyn mausta.

Me Cibdolilla olemme erityisen ylpeitä CBD-uutteistamme. Käytämme raaka-aineenamme pelkästään luonnonmukaista ja vastuullisesti kasvatettua eurooppalaista hamppua. Cibdolin CBD-öljylle tehdään laatutarkastuksia koko tuotantoprosessin ajan aina siemenestä lopputuotteeseen saakka. Näin voimme varmistua siitä, että tuotteemme ovat paitsi täysin läpinäkyviä ja turvallisia, mutta tarjoavat myös yhdenmukaisen määrän CBD:tä. Kukin öljyerämme on tuotettu käyttäen viimeisimpiä CO₂-uuttamismenetelmiä ja testattu ja varmennettu kolmannen osapuolen laboratorioissa. Näiden testien tulokset voit nähdä verkkosivuillamme täällä.

*Älä ylitä suositeltua annostusta. Ravintolisiä ei ole tarkoitettu terveellisen ruokavalion korvaajiksi. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

*Ei havaittavissa HPLC-UV-analyysimenetelmällä (havainnointiraja 0,001 %) puolivalmiissa tuotteessa. Cibdolin CBD-öljyissä alle 0,05 %.

Data sheet
Dosage 1 capsule / 3 x a day
Conserve Cool, dark and dry
Shelf life 6 Months after opening
Quantity 60 capsules
CBD Content 16mg / kapseli (960mg)
Ingredients Olive oil, hemp extract, gelatin, (bovine), glycerine, water
Väri Gold/Yellow
Capsule Bovine gelatin
CBD-prosentti 10%
Kantoöljy Oliiviöljy
Muoto Kapselit
Gluteeniton Kyllä
Vegaaninen Ei
حلال - Halal Ei
Allergen information None
Tuotehaku