Mood Booster

Ystävänpäivässä on kyse romantiikasta ja lähimmäisenrakkaudesta, mutta älä myöskään unohda osoittaa arvostustasi elämäsi tärkeimmälle henkilölle – sinulle itsellesi.

Me uskomme itsestään huolehtimisen ja hemmottelemisen voimaan, ja mikä olisikaan parempi keino tähän, kuin ihonsa helliminen? Nauti tänä ystävänpäivänä terveestä ja hehkuvasta ihosta.

Rakastu ihoosi

Pysy
nuorekkaana

Elastisuutta ja kiinteytystä

Valjasta käyttöösi salaisuus nuorekkaaseen ja hehkuvaan ihoon Look Youngerin avulla. Sen ensiluokkainen kollageeni ei ainoastaan edistä ihon elastisuutta ja kiinteyttä, vaan tukee myös kehon luonnollista kollageenin tuotantoa. Ravitse ja elvytä ihoasi sisältä käsin Look Youngerin avulla.


Look Younger

 
Anti-age-koostumus nuoremman näköiselle iholle
 
Ensiluokkainen kollageenituote
 
Elvyttää ihoa luonnollisesti
Ihanan
hehkuva

Raikkautta ja säteilevyyttä

Rakastu CERAMOSIDESᵀᴹ- ja SEPITONE®-ainesosien virkistävään voimaan. Ensiksi mainittu auttaa ylläpitämään ihon normaalia rakennetta ja elastisuutta, kun taas jälkimmäinen edesauttaa saamaan terveen, hehkuvan ja säteilevän ihon, jonka ihailemiseen et kyllästy. Näe tuloksia jo 15 päivässä!

Perfect Skin

 
Boostaa ihosi kauneutta, hehkua ja nuorekkuutta
 
Vähemmän ihon virheitä ja punoitusta
 
Kasviperäiset keramidit vähentävät juonteita ja ihon virheitäMinimoi
epäpuhtauksia

Voimaa ja tehoa

Heitä hyvästit aknelle, psoriasikselle tai ekseemalle Cibdolin lääkinnällisillä voiteilla. Huolella kehittämämme koostumukset lievittävät oireita tarjotakseen nopean ja pitkäkestoisen helpotuksen. Luonnollisia ainesosia sisältävät voiteet auttavat vähentämään punaisuutta, tulehdusta ja epämukavia tuntemuksia.

Lääkinnälliset voiteet

 
Luokan I lääkinnällinen laite
 
Sisältää tärkeitä vitamiineja ja antioksidantteja, jotka ravitsevat ihoa
 
Huolella koostettu suojaamaan ihoalueita eri tekijöiltäIhastu ihoosi tänä ystävänpäivänä 25 %:n alella koko Iho-kategoriasta

Täydellinen pari

Harvat ihonhoitotuotteet toimivat yhtä hyvin yhteen kuin Look Younger ja Perfect Skin. Siinä missä Look Younger tarjoaa sileän ja kimmoisan ihon rakennuspalikat, lisää Perfect Skin viimeistelevän silauksen kaikenkattavaan lähestymistapaan virheettömän ihon tavoittelussasi. Tätä täydellisempää paria ei ole!

Mood Booster

Päivittäistä huolenpitoa

Upean näköinen iho alkaa yksinkertaisista päivittäisistä rutiineista. Aina puhdistuksesta ja kasvoveden käytöstä lisäravinteisiin, voimme kaikki hyödyntää arjessamme asioita säteilevän näköisen ihon aikaansaamiseksi. Mikä parasta, ihonhoitorutiinisi ei tarvitse olla monimutkainen – mutta sen täytyy keskittyä tarpeisiisi.

Erityistä hoitoa

Itsensä hemmottelu on ensiarvoisen tärkeä osa täydellistä ihonhoitorutiinia. Se on hyväksi paitsi ihollesi, myös henkiselle hyvinvoinnillesi. Olipa kyse sitten uuden ihanan ihonhoitotuotteen hankkimisesta tai hieronta-ajan varaamisesta, me kaikki ansaitsemme hieman omaa aikaa.

Täydellisen ihonhoitorutiinin luominen

Mikset tänä ystävänpäivänä osoittaisi hieman arvostustasi sille henkilölle, joka ansaitsee sitä eniten – sinulle itsellesi. Ja mikä olisikaan parempi tapa näyttää muille itsestäsi välittäminen, kuin hehkuvan ihon avulla, kiitos juuri sinulle sopivan ihonhoitorutiinin.Jaa rakkautta

Kerro jollekin ajattelevasi häntä Cibdolin ilmaisen ystävänpäiväkortin avulla. Hanki itsellesi mikä tahansa valikoimamme ihon hyvinvointia tukevista tuotteista, niin saat kortin, jonka voit antaa läheisellesi.

Mood Booster

Tuotehaku