• Q10 100mg
  • Q10 100mg
  • Q10 100mg
  • Q10 100mg
  • Q10 100mg
  • Q10 100mg
  • Q10 100mg
  • Q10 100mg

Q10 100mg

Ubikinolin (Kaneka®), B1- ja B2-vitamiinilla varustettuna

€ 34.95
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

Co-enzym Q10 with the superior Ubiquinol from Kaneka
Q10 100mg activates our natural energy (Vitamin B1)
Q10 100mg active contributes to the reduction of tiredness and fatigue (Vitamin B2)
Q10 100mg active contributes to protection of cells from oxidative stress (Vitamin B2)
Suited for young & old (ubiquinon & ubiquinol)
With 100mg Q10 per capsule
Amount:
 

Hanki uutta intoa päiviisi Cibdolin Q10:llä. Ammattitason yhdistelmällä laadukasta Q10-koentsyymiä sekä B1- ja B2-vitamiineja, voit herätellä kehosi luonnolliset energiavarastot ja kohdata arjen uudella tarmolla. Olipa kyse väsymyksen vähentämisestä tai solujen suojaamisesta oksidatiiviselta stressiltä, toimivat B-vitamiinit ja Q10 yhteistyössä tukeaksesi hyvinvointiasi ikääsi katsomatta.

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Uutta energiaa elämääsi

Olitpa minkä ikäinen tahansa, on luonnollisten energiavarantojesi aktivoiminen avain hektisen arjen haasteista selviämiseen. Q10-lisäravinnettamme varten olemme valjastaneet käyttöömme B1- ja B2-vitamiinien energisoivat ominaisuudet ja yhdistäneet ne korkealaatuiseen koentsyymi Q10:een (ubikinoli ja ubikinoni). Yhdessä nämä huolella valikoidut ainesosat tukevat lukuisia hyvinvointitarpeitamme, aina urheilijoiden fyysisistä vaatimuksista vanhempien sukupolvien kaipaamaan boostiin.

Luonnollisesti energisoivat B-vitamiinit

B-vitamiineilla on tärkeä tehtävä kehon energiavarantojen ylläpitämisessä. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista saada ravinnosta tarvitsemiaan tärkeitä vitamiineja juuri oikeassa suhteessa. Tässä auttaa Q10, joka tukee kehon B1- ja B2-tasoja edistäen väsymyksen ja uupumuksen vähentämistä ja taistellen oksidatiivista stressiä vastaan.

Ensiluokkainen Q10 ensiluokkaista kokemusta varten

Q10 on koentsyymi, jota esiintyy luonnollisesti kehoissamme, mutta ikääntyessämme sen määrä alkaa pikku hiljaa huveta. Siksi olemme valjastaneet käyttöömme kaksi korkealaatuista Q10:n muotoa, ubikinolin ja ubikinonin, kokonaisvaltaista tukea tarjoamaan. Nämä yhdisteet toimivat saumattomasti paitsi tukien kehon Q10-tuotantoa, myös korvaten elämäntyylin tai lääkityksen aiheuttamia puutoksia.

Vapauta käyttöösi kehosi luonnolliset energiavarastot hienostuneella Q10:n ja B-vitamiinien sekoituksella. Olipa arkesi kuinka hektistä tahansa, voit luottaa Q10-kapseleiden tuovan sinulle tarvitsemaasi boostia.

Kuinka käyttää Cibdolin Q10:tä

Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi nauti yksi kapseli päivässä, mieluusti aterian kanssa tai pian sen jälkeen.

Taulukko
Määrä 60 capsules
Säilytä Viileässä, kuivassa ja valolta suojatttuna
Säilyvyysaika 6 kuukautta avaamisesta
Ainesosat Plant Based Capsule (HPMC); Coenzym Q10(SOY); Bulking Agent (Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose); Anti-Caking Agent (Magnesium Stearate); Vitamins.
Muoto Kapselit
CBD No
Category Vitals
Tuotehaku