Made in Swiss laboratory

Valmistettu sveitsiläisessä laboratoriossa

Globaali innovaatioindeksi on vuotuinen maiden ja talouksien listaus, joka tehdään niiden innovaatiokapasiteetin perusteella. Sveitsi pitää vankasti kärkisijaa. Korkea työvoiman erikoistuminen, turvallisuus, ulkomaiset investoinnit ja asiakkaita kunnioittava arvomaailma ovat tehneet Sveitsistä maan, joka toimii ja kehittyy muista eroavalla tavalla.

Baselista, rakkaudella

Cibdolin päätoimipiste sijaitsee Baselissa, eurooppalaisen lääketeollisuuden tuotannon ja tutkimuksen keskiössä. Me Cibdolilla otamme innovaation filosofian noudattamisen sydämen asiaksemme. Sijaintimme lääkealan ja biotekniikan pyrkimysten keskuksessa tarjoaa meille yhteyksiä alaan ja lisäksi käytössämme on hyvin erikoistunut laboratorio CBD-öljymme tuotantoa varten. Tuloksena on valikoima erinomaisia CBD-lisäravinteita, joiden laatu on vertaansa vailla.

Kaikki laboratoriossamme suhtautuvat intohimolla CBD:hen; olemme pieni tiimi, joka on omistautunut luomaan erinomaisia ja tasalaatuisia tuotteita. Siihen vaaditaan syvällistä tietoutta ja erikoistuneita välineitä, mutta juuri ne tekevät Cibdolista erityisen – yhdistelmä intohimoa, tietoa ja oikeanlaisia varusteita nostaa meidät uudelle tasolle. Nämä vaatimuksemme voivat nostaa tuotantokustannuksia, mutta se on hinta, jonka olemme mielellämme valmiita maksamaan tuottaaksemme poikkeuksellisen hyvää CBD-öljyä.

Laboratorio

Laboratoriomme sisältää kaiken, mitä tarvitaan CBD-tuotteiden asiantuntevaan, tiukkojen sveitsiläisten standardien mukaiseen valmistamiseen. Valmistamme öljymme ammattimaisessa, kustomoidussa laboratoriossa, joka täyttää biotekniikka-alan kriteerit. Työntekijöinämme toimivat kokeneet kemistit ja laboratorioteknikot. Kaikki laitteemme ovat huippuluokkaisia ja noudatamme tiukkoja hygienia- ja laatusäännöksiä, mikä takaa tuotannon, jolle ei löydy veroista.

Sveitsiläinen lähestymistapa

Sveitsiläinen lähestymistapa sopii täydellisesti Cibdolin filosofiaan ja suhtautumiseemme asiakkaisiimme. Kuuluisa tarkkuus, luotettavuus ja välttämätön säännösten ja lakien noudattamisemme ovat asioita, joista pidämme aina huolen uusia tuotteita koostaessamme, tai uuttaessamme eteerisiä öljyjä jo hyvin tunnettuja öljyseoksia varten.

Noudatamme sveitsiläistä lähestymistapaa sääntöihin, laaduntarkkailuun, tuotantoon ja laboratoriotestaukseen, mutta sen lisäksi olemme sitoutuneet täydelliseen jäljitettävyyteen ja avoimuuteen, mitä tuotteisiimme ja prosesseihimme tulee. Cibdolin tuotteet on valmistettu vain hienoimmista raaka-aineista ja käyttäen viimeisimpiä tieteellisiä metodeja. Ne käyvät läpi tiukan laadunvalvontaprosessin, jossa tarkkailemme ja jäljitämme jokaista tuotantovaihetta. Pidämme myös välttämättömänä sitä, että kolmas osapuoli hyväksyy ja testaa jokaisen tuottamamme CBD-erän tukien tuotteistamme tekemiämme väittämiä ja tarjoten asiakkaillemme täyden mielenrauhan.

Olemme sveitsiläinen yritys, joten uutteemme taataan aina noudattavan sekä Sveitsin että Euroopan unionin lakeja. Tämä tarkoittaa sitä, että kuljetuksen ja varastoinnin aikana käytetään optimaalisia säilytyskäytäntöjä ja, että raakamateriaalit ovat kaikki sertifioituja niiden alkuperä alueilla.


Tuotehaku