OSTA 3, MAKSA 2, kaikista CBD-tuotteistamme! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator
  • Mood regulator

Mood regulator

Fast-acting

€ 24.95
Suoraan saatavilla
Amount:
 

Koe nopea helpotus stressin ja huolen tunteisiin Cibdolin Mood Regulatorin avulla. GABA:n, L-Teaniinin ja B-vitamiinin asiantunteva sekoitus aloittaa toimintansa nopeasti tarjoten lyhytaikaista piristystä mielialalle ja auttaen sinua rentoutumaan silloin, kun tarvitset sitä eniten. Luota luonnollisten ainesosien voimaan ja hanki tukea, jota tarvitset selviytyäksesi modernin elämän armottomasta tahdista.

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Kun elämä painaa päälle, hae tukea nopeasti

Elämä tuntuu usein siltä, että se kulkee miljoona mailia tunnissa, ja sen mukana tulee riski nopeasti vaihtelevasta mielialasta. Kun stressin tai huolen tunteet alkavat ahdistaa, Mood Regulator ja sen täysin luonnollinen GABA:n, L-Teaniinin ja B-vitamiinin sekoitus ovat valmiina tarjoamaan nopeaa helpotusta ja edistämään rentoutumista, jota tarvitset, jotta pääset takaisin raiteillesi.

Saumaton sekoitus luonnossa esiintyviä yhdisteitä

Luonnossa esiintyvien yhdisteiden voimanlähteenä Mood Regulator tarjoaa kokonaisvaltaisen ratkaisun stressin ja huolen tunteisiin. Kehon L-teaniinin (vihreässä teessä esiintyvä aminohappo), GABA:n (hermosolujen toimintaan liittyvä välittäjäaine) ja B-vitamiinin (välttämätön vitamiini, joka edistää normaalia psykologista toimintaa) tasojen nostaminen voi auttaa mieltäsi reagoimaan nopeasti nykyaikaisen elämäntavan intensiivisyyteen.

Relaksaatiota silloin, kun sitä eniten tarvitset

Kun stressin ja huolen tunteet alkavat ottaa vallan, Mood Regulator tarjoaa ylimääräistä rentoutumista, jota tarvitset jatkaaksesi eteenpäin. Vaikka monet mielialaan liittyvät lisäravinteet pääsevät oikeuksiinsa pitkäaikaisen käytön jälkeen, Mood Regulator pääsee nopeasti töihin ja tarjoaa lyhytaikaista tukea elämän yllättäviin käänteisiin.

Kun tunnet mielialasi heikkenevän, luota Mood Regulatorin nopeasti vaikuttavaan tukeen. Täysin luonnollinen sekoitus edistää henkistä hyvinvointia silloin, kun sitä eniten tarvitset.

Miten Mood Regulatoria käytetään Cibdolilta

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi ota 1–3 tablettia päivässä, anna niiden sulaa kielen alla.

Taulukko
Ainesosat GABA (Gamma Amino Butyric Acid); Sweetener (Xylitol); Binder (Vegetable Oil); Green Tea Extract With 98% L-Theanine; Natural Flavoring Agent (Orange, Mango, Lemon), Anti-Caking Agent (Silicon Dioxide, Plant Based Magnesium Stearate), Acidity Regulator (Citric Acid); Vitamins.
CBD No
Category Mieliala
Tuotehaku