Maksutavat

Tarjoamme asiakkaillemme eri tapoja maksaa tuotteensa. Kaikki näistä tavoista ovat turvallisia, suojattuja ja hienovaraisia. Päätitpä maksaa millä tavalla hyvänsä, voit olla varma siitä, että olemme tehneet kaikkemme, että se onnistuisi yksinkertaisesti ja turvatussa ympäristössä.


Luottokortti

Luottokortilla maksaminen on yksi perinteisimmistä ja turvallisimmista tavoista maksaa internetissä. Me Cibdolilla hyväksymme sekä Visan että MasterCardin. Syötä tätä maksutapaa käyttääksesi korttitietosi, voimassaolopäivämäärä ja kolminumeroinen turvakoodi (kortin kääntöpuolella) korttitiedoille tarkoitetulle sivulle. Maksusi tulisi tulla perille välittömästi ja alamme valmistella tilaustasi heti.

Tilisiirto

Jos haluat maksaa tilisiirrolla, voit suorittaa maksusi seuraavin tiedoin:

Varmista, että käytät tilausnumeroasi viitteenä. Huomaa: vaikka tilisiirto on monissa tapauksissa välitön maksutapa, voi sen käsittely pankissa kestää jopa kolme päivää riippuen siitä, mistä se tulee. Alamme pakata tilaustasi heti, kun olemme saaneet maksusi.


Cibdol BV
UBS Bank
IBAN: DE53 5022 0085 3296 1400 18
Swift/Bic: SMHBDEFF
Viitenumero: (alkaa yhdistelmällä) B000...

Tilisiirrosta koituvien maksujen välttäminen

Rahan siirtäminen, erityisesti kansainvälisesti, voi aiheuttaa ei-toivottuja pankkimaksuja. Näin käy varsinkin tilauksille, jotka tulevat euroalueen ulkopuolelta. Saatavilla on kuitenkin muitakin vaihtoehtoja monien yritysten tarjotessa nyt nopeita ja turvallisia kansainvälisiä rahansiirtopalveluita ilman pankkien maksuliikenteeseen liittyviä korkeita maksuja.

Tällaisia yrityksiä ovat:

  • Xoom
  • HiFX
  • XE Trade
  • 1st Contact
  • UK Forex
  • Transferwise
  • World first

iDeal

iDeal on helppokäyttöinen vaihtoehtoinen maksutapa, joka on saatavilla Alankomaissa. Se poistaa tarpeen luottokortille ja mahdollistaa nopeat, turvalliset ja suojatut maksut suoraan pankistasi. Maksuntarjoajan nimi on nimi, joka esiintyy tililläsi.


Direct E-Banking

Directebanking.com tarjoaa suhteellisen uuden palvelun, joka hyödyntää TÜV-standardia taatakseen turvallisuuden. Direct E-Banking -tiliäsi käyttämällä voit luoda maksun, joka siirtyy suoraan meidän tilillemme. Tämä mahdollistaa turvalliset ja hienovaraiset kansainväliset maksut, jotka tapahtuvat lähes välittömästi.


Bancontact

Bancontact hyödyntää samoja turvallisuusprotokollia kuin nettipankkimaksutkin. Ohjelmistoa ei tarvitse asentaa. Jos käytössäsi on nettipankkitili, voit käyttää tätä yksinkertaista ja helppoa maksutapaa.


Käteinen postitse

Voit maksaa ostoksesi myös lähettämällä meille käteistä postitse. Tämän tehdessäsi suosittelemme valitsemaan erittäin tukevan kirjekuoren ja asettamaan käteisen kahden pahvinpalan väliin (estämään läpinäkymistä). Älä lähetä kolikoita. Älä myöskään unohda lisätä kirjeeseen viestiä, jossa ilmoitat nimesi ja tilausnumerosi. Suosittelemme myös lähettämään käteistä seurantatunnuksen tarjoavan palvelun kautta, sillä emme ota vastuuta, jos raha katoaa kuljetuksessa.


Tuotehaku