• Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort
  • Joint Comfort

Joint Comfort

€ 39.95
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

Good for cartilage in joints (Manganese)
For comfortable & supple joints (Boswellia & Zingiber)*
Contributes to collagen formation & cartilage function (Vitamin C)
Copper contributes to normal connective tissues
With the unique Mitidol® voor a quick result (after 10 days)
Amount:
 

Nauti liikunnan ilosta Cibdolin Joint Comfortin ansiosta. Olivatpa olosuhteesi millaiset tahansa, on liike ensiarvoisen tärkeä osa terveellistä ja tasapainoista elämäntyyliä. Olemmekin huolella yhdistäneet vitamiineja, mineraaleja, kasviperäisiä aineita ja ainutlaatuisen Mitidol®-uutteen edistääksemme liikkuvia ja notkeita niveliä vain kymmenessä päivässä.*

Kuvaus
Taulukko
Kuvaus

Anna liikunnan tuoda sinulle iloa, ei kipua

Älä anna jäykkien tai arkojen nivelten estää sinua elämästä liikkuvaa elämää. Joint Comfort auttaa sinua palauttamaan rakkautesi liikkeeseen sen ainutkertaisella yhdistelmällään vitamiineja, mineraaleja ja kasvipohjaisia uutteita. Olipa elämäntilanteesi millainen hyvänsä, auttaa tämä täysin luonnonmukainen koostumus keventämään askeltasi auttaen sinua aloittamaan joka ikisen päivän notkeilla ja kivuttomilla nivelillä.*

Aktiivisuuden säilyttämisen tärkeys

Olipa ikäsi ja elämäntyylisi millaisia tahansa, on aktiivisena pysyttelystä runsaasti hyötyä niin henkiselle kuin fyysisellekin terveydellesi. Ikääntyessämme tai esimerkiksi urheiluvamman seurauksena voivat nivelemme kuitenkin jäykistyä, mikä vaikuttaa luonnollisesti elämänlaatuun. Hienostunut yhdistelmä Joint Comfortissa toimii yhdessä kehosi kanssa tukien sidekudosta, rustoa ja kollageenin tuotantoa, tehostaen näin liikkuvuutta, jonka ansaitset.

Luonto ja innovaatio yhdessä

Joint Comfort hyödyntää käyttöönsä mangaanin, kuparin, C-vitamiinin ja Boswellia-uutteen laajamittaiset vaikutukset. Se paitsi edistää nivelten pysymistä notkeina, tukee myös niitä ympäröiviä herkkiä rusto- ja tukikudoksia. Olemme vieneet tämän täysin luonnonmukaisen koostumuksen vielä askeleen pidemmälle, lisäten joukkoon nopeasti vaikuttavan Mitidol®-uutteen, joka on kahden kasviperäisen uutteen, Zingiber officinalen (inkiväärin) ja Acmella oleracean (parakrassin), ainutkertainen yhdistelmä.

Tuloksia on mahdollista havaita jo vain kymmenessä päivässä – nyt on siis täydellinen hetki rakastua liikkeen iloon uudelleen. Hienostunut Joint Comfort -koostumus toimii yhdessä kehosi kanssa taaten sen, että voit liikkua vapaasti ja ilman kipua tai epämukavia tuntemuksia. Koe Joint Comfortin kasvipohjainen teho itse!

Kuinka käyttää Cibdolin Joint Comfortia

Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi nauti yksi kapseli kahdesti päivässä, mieluusti aterian kanssa tai pian sen jälkeen.

*Terveysväittämän eurooppalainen hyväksyntä vireillä.

Taulukko
Dosage 1 capsule / 2 x a day
Määrä 60 capsules
Muoto Kapselit
Vegaaninen Kyllä
CBD No
Category Helpotus
Tuotehaku