• CBD-nenäsuihke
  • CBD-nenäsuihke
  • CBD-nenäsuihke
  • CBD-nenäsuihke
  • CBD-nenäsuihke
  • CBD-nenäsuihke
  • CBD-nenäsuihke
  • CBD-nenäsuihke

CBD-nenäsuihke

€ 19.95
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

10 ml:n pullo, joka sisältää 50 mg:aa CBD:tä
Nopea imeytyminen nenän limakalvojen kautta
Luokan I lääkinnällinen laite
Erinomainen yleiseen allergiaan ja heinänuhaan
Ei addiktoi
Kokonaisvaltainen päivittäinen ratkaisu vuotavaan nenään
Amount:
 

Älä anna flunssan tai allergian aiheuttaman tukkoisuuden estää sinua nauttimasta joka ikisestä hetkestä. CBD-nenäsuihke on erityisesti suunniteltu avaamaan tukkoiset hengitystiet tuoden virkistyneen tunteen. Ainutlaatuinen koostumuksemme käyttää hyväkseen CBD:n monipuolisuutta sekä eukalyptuksen ja kapsaisiinin sekoitusta tarjotakseen välittömän helpotuksen ja auttaen hengittämään vapaammin.

Test results:
Kuvaus
Taulukko
Downloads
Kuvaus

CBD-nenäsuihke: Hengitä Raikkaasti Kuin Vuoristoilmassa

Olipa kyseessä työpaikan presentaatio, lastenlasten kaitseminen tai aktiivinen elämäntyyli, älä anna tukkoisuuden estää sinua nauttimasta elämästäsi täysin rinnoin. Flunssat ja siitepölyallergiat voivat aiheuttaa hengitysvaikeuksia nenän hengitysteiden tukkeutuessa. Taistele tätä tunnetta vastaan ja koe sen sijaan vuoristoilman veroinen raikkaus ja puhtaus sisäänhengittäessäsi. Cibdolin CBD-nenäsuihke on ainutlaatuisesti koostettu avaamaan tukkoisen nenän ja tuomaan virkistyneen ja piristyneen tunteen – olet valmiina joka haasteeseen.

Täyden spektrin kultainen CBD-uutteemme on ammattitaidolla yhdistetty eukalyptukseen ja kapsaisiiniin, ja tuloksena on kokonaisvaltainen ratkaisu, jota voidaan käyttää päivittäin niin flunssan kuin siitepölyallergian aiheuttamaan nenän tukkoisuuteen. Suora pääsy verenkiertoon nenän hiussuonten kautta tarjoaa CBD:lle nopeamman imeytymisen, sekä selkeämmät ja välittömämmät vaikutukset. CBD:n tehokkuus yhdistettynä eukalyptuksen tuomaan virkistävään tunteeseen ja kapsaisiinin analgeettisiin ominaisuuksiin tarjoavat tuotteellemme ominaisen raikastavan tunteen – kuin hengittäisit sisään ilmaa Sveitsin korkeimmilla vuorenhuipuilla. Yhdistelmämme luonnollisia ainesosia, sekä avaa hengitysteitä, että vähentää nenän ärsytystä.

Jos haluat tuntea olosi virkistyneeksi alppimaisen tuulenvireen raikkaudella, valitse CBD-nenäsuihke Cibdolilta. Älä koskaan anna nenän tukkoisuuden estää sinua elämästä täysillä!

Taulukko
CBD-pitoisuus 50mg
Instructions Gently inhale and spray once in each nostril, 2–3 times per day. Clean bottle after use.
Säilytä Keep out of reach of children. Store in a dry room at a temperature between 8 and 25 degrees. Protect from direct sunlight and heat.
Säilyvyysaika 3 months after opening
Content: 10ml
Ainesosat Aqua; Caprylic/Capric Triglyceride; Sodium chloride; Xylitol; Lecithin; Polysorbate 80; Cannabidiol; Eucalyptus globulus leaf oil; Capsicum Frutescens Fruit Extract (Capsaicine); Benzalkonium chloride
Vegaaninen Kyllä
Age 12
CBD Yes
Category Helpotus
Tuotehaku