Tietosuojakäytäntö

Noudatamme tiukasti lakisääteisiä vaatimuksia voidaksemme taata turvallisen verkkoympäristön ja varmistaa erinomaisen tietosuojan. Tässä tietosuojalausumassa tarjoamme tietoa tiedonkeruun tavasta ja tarkoituksesta, turvallisuustoimenpiteistä ja tietojen säilytysajoista. Tarjoamme myös yhteystiedot, joiden kautta voit ottaa meihin yhteyttä.

 

OSA 1 – HENKILÖTIEDOT, JOITA KERÄÄMME

1.1 Tili
Ostoksia voidaan tehdä verkkokaupassa vain, kun asiakkaan hallussa on henkilökohtainen tili. Kun luot tilin tai ostat jotain kaupastamme, keräämme osana osto- ja myyntiprosessia seuraavat henkilötiedot, jotka tarjoat meille:

• Etu- ja sukunimi
• Koti- ja laskutusosoite
• Puhelinnumero
• Sukupuoli
• IP-osoite
• Sähköpostiosoite
• Syntymäpäivä

Näitä tietoja tarvitaan toimituksen perille viemiseksi. Kun selaat verkkokauppamme sivuja, saamme automaattisesti tietokoneesi internetin protokollaosoitteen (IP-osoite). Näiden tietojen perusteella voimme optimoida kokemuksesi sivustollamme ja samalla suojella verkkoympäristöämme.

Tiedonkeruun tarkoitus
Keräämme ja säilytämme tiliin liittyviä tietoja seuraavien tarkoitusten vuoksi:
a. Suorittaaksemme velvoitteemme, jotka muodostuvat sinun ja meidän välisistä sopimuksista sekä tarjotaksemme tietoa, tuotteita ja palveluita, joita pyydät meiltä
b. Perustaaksemme tilisi ja hallitaksemme sitä sekä ottaaksemme yhteyttä sinuun tiliisi ja tilauksiisi liittyen
c. Tehdäksemme markkinatutkimusta ja analyysejä
d. Vahvistaaksemme ikäsi ja henkilöllisyytesi sekä havaitaksemme ja estääksemme petoksia.


1.2 Uutiskirjeet

Voimme nimenomaisen lupasi annettuasi lähettää sinulle uutiskirjeen koskien kauppaamme, uusia tuotteitamme ja muita päivityksiä. Lähetämme uutiskirjeitä ilmaistun suostumuksen perusteella. Seuraavia tietoja kerätään uutiskirjeen yhteydessä:

• Etu- ja sukunimi
• Sukupuoli
• Sähköpostiosoitteesi

Tiedonkeruun tarkoitus
Kerättyjä tietoja käytetään:
a. Personoimaan sähköpostejamme, mukaan lukien nimi- ja sukupuolitietosi perusteella tarjotaksemme sinulle sukupuoleen perustuvaa sisältöä.
Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa käyttämällä uutiskirjeen mukana tulevaa linkkiä tai yhteystietoja, jotka on tarjottu osiossa 2.


1.3 Asiakaspalvelu
Jotta voimme tarjota asianmukaista tukea, täytyy asiakaspalvelumme työntekijöiden päästä käsiksi tiliisi liittyviin tietoihin. Tämän seurauksena asiakaspalvelumme kykenee palvelemaan sinua tehokkaasti ja miellyttävästi.


OSA 2 – SUOSTUMUS

Kun tarjoat meille henkilötietojasi suorittaaksesi maksutapahtuman loppuun, varmentaaksesi luottokorttisi, tehdäksesi tilauksen, sopiaksesi toimituksesta tai palauttaaksesi ostoksesi, edellytämme, että annat suostumuksesi näiden tietojen keräämiselle käytettäväksi vain kyseistä tarkoitusta varten.

Jos pyydämme henkilötietojasi toissijaista syytä varten, kuten markkinointia varten, kysymme joko suoraan nimenomaista lupaasi tai tarjoamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä.


2.1 Kuinka peruuttaa suostumus?
Jos muutat mielesi nimenomaiseen suostumukseesi liittyen, voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen voi koskea lupaamme ottaa yhteyttä sinuun jatkuvan tiedonkeruun tapauksessa tai tietojesi käyttöä tai luovuttamista. Voit tehdä tämän ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa [email protected]

OSA 3 – TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Voimme luovuttaa henkilötietojasi, jos laki määrää meitä tekemään niin tai jos rikot käyttöehtojamme.


OSA 4 – KUINKA PITKÄÄN SÄILYTÄMME TIETOJASI?

Me Cibdol AG:llä peräänkuulutamme tietomäärän minimalismin periaatetta. Siitä syystä emme säilytä tietojasi pidempään kuin on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä mainittuja tarkoituksia varten. Eri tyyppisillä tiedoilla on eri säilytysajat: pisin aika, jonka säilytämme mitään henkilötietoja, on kuitenkin tavallisimmin 10 vuotta.

4.1 Tilitiedot

Tiliin liittyvät tiedot pysyvät olennaisina niin kauan, kuin kuluttajalla on hallussaan tili. Siitä syystä tiedot säilyvät tallennettuina niin kauan, kuin tili on olemassa. Kun asiakkaamme poistavat tilejään, tullaan niihin liittyvät tiedot poistamaan kohtuullisen ajan puitteissa. Pyynnöt liittyen tallennettujen henkilötietojen tarkistamiseen tai korjaamiseen tai tilin poistamiseen voi tehdä osoitteessa [email protected]

4.2 Uutiskirjeet

Uutiskirjesuostumus ja siihen liittyvät tiedot pysyvät olennaisina niin kauan, kuin asiakkaamme on rekisteröitynyt uutiskirjeen tilaajaksi. Suoritamme kuitenkin relevanssitarkastuksia säännöllisesti (joka kuukausi). Uutiskirjeen tilanneet asiakkaat (ja heidän henkilötietonsa) tullaan poistamaan uutiskirjeen tilaajien joukosta, jos asiakkaat eivät vastaa pyyntöömme. Lisäksi uutiskirjeemme viestintään on liitetty suostumuksen eväämistoiminto. Kuluttajat voivat peruuttaa suostumuksensa uutiskirjeen tilaamiselle tätä suostumuksen eväämistoimintoa käyttäen.


OSA 5 – EVÄSTEET

Evästeet ovat pieniä tiedon osasia, jotka kertovat tietokoneellesi aiemmista toimistasi verkkosivustollamme. Nämä evästeet säilötään kovalevyllesi, ei verkkosivuillemme. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että verkkosivustoamme käyttäessäsi näyttää tietokoneesi meille evästeensä kertoen sivustolle, oletko vieraillut siellä ennen. Tämä mahdollistaa sivuston nopeamman toiminnan, sekä auttaa sitä muistamaan aiempiin vierailuihisi liittyviä asioita (kuten käyttäjänimen) tehdäkseen käyttökokemuksesta sinulle kätevämmän. Me Cibdol AG:llä käytämme kahdentyyppisiä evästeitä: toiminnallisia ja analyyttisiä.


5.1 Toiminnalliset evästeet
Toiminnallisia evästeitä käytetään verkkosivustokokemuksen parantamiseksi. Nämä evästeet muun muassa seuraavat sitä, mitä lisäät ostoskoriisi. Näiden evästeiden käyttämiseen ei edellytetä ennakkolupaa.

5.2 Analyyttiset evästeet
Analyyttisiä evästeitä käytetään markkinatutkimuksen ja -analyysin suorittamiseen. Näiden analyyttisten evästeiden avulla kerätyt tiedot anonymisoidaan, mikä tekee niistä hyödyttömiä muille. Näiden evästeiden käyttämiseen ei edellytetä ennakkolupaa.


OSA 6 – KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT

Kolmannen osapuolen palveluita tarvitaan maksutapahtumien ja palveluiden suorittamiseen. Yleisesti ottaen käyttämämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajat keräävät, käyttävät ja luovuttavat tietojasi vain sen välttämättömän määrän, jotta voivat suorittaa meille tarjoamiaan palveluita.

Tietyillä kolmannen osapuolen palveluntarjoajilla, kuten maksuväylillä ja muilla maksutapahtumien käsittelijöillä on omat tietosuojakäytäntönsä liittyen tietoon, jonka olemme velvoitettuja tarjoamaan heille ostoihisi liittyvistä maksutapahtumista.

Näiden palveluntarjoajien kohdalla suosittelemme lukemaan heidän tietosuojakäytäntönsä saadaksesi tietoa tavasta, jolla nämä tarjoajat käsittelevät henkilötietojasi.

Erityisesti tietyt tarjoajat voivat sijaita tai heillä voi olla tiloja, jotka sijaitsevat eri lainkäyttöalueella kuin me tai sinä. Joten jos päätät jatkaa maksutapahtumaa, joka sisältää kolmannen osapuolen palveluita, saattaa tietosi päätyä niiden lainkäyttöalueiden lakien mukaisesti käytettäväksi, joilla palveluntarjoaja tai sen tilat sijaitsevat.

Kun poistut verkkosivustoltamme tai kun sinut uudelleenohjataan kolmannen osapuolen verkkosivustolle tai sovellukseen, ei tämä tietosuojakäytäntö tai verkkosivustomme palveluehdot enää kata toimintaasi.


Web-analytiikkapalvelu (anonymisoitu tieto)

Olemme sisällyttäneet tälle verkkosivustolle web-analytiikkapalveluelementin (anonymisoinnin mahdollistavalla ominaisuudella). Web-analytiikan voi määritellä verkkosivustojen vierailijoiden käytökseen liittyvän tiedon keräämiseksi, kokoamiseksi ja analysoimiseksi. Web-analytiikkapalvelu kerää muun muassa tietoa verkkosivustosta, jonka kautta henkilö on tullut (niin sanottu tuloreitti), millä alasivuilla vierailtiin ja kuinka usein ja kauan alasivua katseltiin. Web-analytiikkaa käytetään pääosin verkkosivuston optimointiin ja kustannushyödyllisen internetmarkkinoinnin analyysin tekemiseen.


Kuljetuspalvelu
Käytämme kuljetuspalveluita lähettääksemme tilauksia asiakkaillemme. Kuljetuspalvelu suorittaa paketin toimittamisen yrityksemme ja kuluttajan osoitteen välillä. Näiden logististen toimenpiteiden suorittamiseksi tarvitsee yritys pääsyn kuluttajan nimi- ja osoitetietoihin.

Postituspalvelu
Käytämme ulkoista postituspalveluntarjoajaa uutiskirjeemme lähettämistä varten. Tällä palveluntarjoajalla on pääsy rajoitettuihin käyttäjätilitietoihin, jotka liittyvät suostumuksen antamiseen uutiskirjeelle (esim. sähköpostiosoite).


Markkinointipalvelu
Cibdol AG:n toimintaa tukee yritys, joka erikoistuu markkinointi- ja viestintätoimiin. Heidän pääsynsä henkilötietoihin on hyvin rajoitettu ja pääosin anonymisoitu.


Maksupalvelut
Käytämme ulkoisia maksupalveluita suorittaaksemme maksutapahtumia (esim. luottokorttimaksuja).


OSA 7 – TURVALLISUUS

Suoritamme kohtuullisia varotoimia suojataksemme henkilötietojasi ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä varmistaaksemme, ettei niitä kadoteta, käytetä, luovuteta, muutella tai tuhota epäsopivasti tai käytetä väärin.

Jos tarjoat meille luottokorttitietosi, salataan ne käyttäen secure socket layer -protokollaa (SSL) ja säilytetään AES-256-salauksen takana. Vaikka mikään internetin välityksellä tapahtuva tiedonsiirto tai sähköinen varastointimenetelmä ei olekaan 100-prosenttisen varma, noudatamme kaikkia PCI DSS -standardin vaatimuksia ja olemme lisäksi ottaneet käyttöömme muita, yleisesti hyväksyttyjä alan standardeja. Tileihin liittyvät tiedot suojataan hajautusmenetelmällä. Tämä menetelmä muuttaa tiedon generoiduiksi hajautusarvoiksi. Tämän ansiosta arkaluonteinen tieto on turvattua ja jopa meille näkymätöntä. Tämän lisäksi tietokantamme ovat äärimmäisen suojattuja henkilöiltä, joilla ei ole niihin käyttöoikeutta. Tietokannan käyttö on esimerkiksi mahdollista ja sallittua vain hyväksytyille IP-osoitteille (esimerkiksi Cibdolin päämajalla). Muut yritykset ja osoitteet hylätään joka kerta.

Lisäksi tiedot on anonymisoitu niin pitkälti kuin mahdollista. Tästä syystä tietoja ei voida suoraan yhdistää tiettyyn kuluttajaan. Näiden tietojen avulla kykenemme kuitenkin tekemään markkinatutkimusta ja -analyysiä. Tämän lisäksi kolmannen osapuolen sidosryhmät (esim. postituspalvelu) seulotaan tarkasti ennen yhteistyön aloittamista. Varmistamme myös, että ne noudattavat yleistä tietosuoja-asetusta ja ovat varustautuneet henkilötietojen käsittelysopimuksella. Cibdol AG:n sisällä työntekijöille myönnetään erilaisia käyttöoikeuksia. Tietty lupa tarjoaa pääsyn vain siihen tietoon, jota tarvitaan kunkin työtehtävän suorittamiseen.

Digitaalisen turvallisuuden toimenpiteet voivat muuttua ja niiden on aina täytettävä tiukat edellytykset taatakseen verkkosivustomme asiakkaiden turvallisuuden. Tästä syystä olemme nimittäneet turvallisuuspäällikön. Säännölliset tarkastukset ja turvallisuuskäytänteiden parantaminen (tarpeen mukaan) ovat osa toimenkuvaa.

OSA 8 – MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Varaamme oikeuden muokata tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa, joten tarkasta se uudelleen säännöllisesti. Muutokset ja selvennykset astuvat voimaan heti, kun ne on julkaistu verkkosivulle. Jos teemme olennaisia muutoksia tähän käytäntöön, ilmoitamme täällä sen päivittämisestä, jotta voisit olla tietoinen siitä, mitä tietoa keräämme, kuinka me käytämme sitä ja milloin (jos lainkaan) käytämme ja/tai luovutamme sitä.


OSA 9 – YHTEYSTIEDOT

Voit ottaa meihin yhteyttä:

• Sähköisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: [email protected]
• Puhelimitse: +41 61 588 03 13


Tuotehaku