OSTA 3, MAKSA 2, kaikista CBD-tuotteistamme! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

  • Soridol (Psoriasis-voide)
  • Soridol (Psoriasis-voide)
  • Soridol (Psoriasis-voide)
  • Soridol (Psoriasis-voide)
  • Soridol (Psoriasis-voide)
  • Soridol (Psoriasis-voide)
  • Soridol (Psoriasis-voide)
  • Soridol (Psoriasis-voide)

Soridol (Psoriasis-voide)

€ 39.00
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

Erityisesti koostettu edistämään punoittavan, ärtyneen ja kuivan ihon palautumista normaaliksi
Lievittää psoriasiksen oireita
Luokan I lääkinnällinen laite
Aktiiviset ainesosat pääsevät tunkeutumaan syvälle ihon pinnan alle ainutlaatuisen liposomaalisen koostumuksemme ansiosta
Ei sisällä hormoneja
Sisältää tärkeitä vitamiineja ja antioksidantteja, jotka ravitsevat ihoa
Amount:
 

Cibdolin Soridol-voide tukee ihon toimintaa CBD:n avulla edistäen solujen normaalia kasvua. Soridol on luokan I lääkinnällinen laite, joka on erityisesti suunniteltu helpottamaan psoriasiksen aiheuttamaa kipua ja kutinaa. Aktiivinen ainesosa on kolloidinen kaura, joka tukee ihoa polysakkaridipinnan avulla rauhoittaen ja lievittäen ihoärsytystä.

Kuvaus
Taulukko
Downloads
Kuvaus

Soridol-esite

Soridol: Kosteuttaa kuivaa ja kutisevaa psoriasiksen ärsyttämää ihoa

Psoriasis on tulehduksellinen autoimmuunisairaus, joka voi johtua useista eri syistä. Tulehdus aiheuttaa oireet, kuten äärimmäisen kuivan, punoittavan ja kutisevan ihon. Psoriasiksen tiedetään voivan aiheuttaa traumaattisia fyysisiä ja psykologisia vaikutuksia siitä kärsiville, joten sen alkuperä on tärkeä selvittää.

Psoriasiksen puhkeamisen aiheuttavia syitä on monia ja yksi niistä on geneettinen taipumus sairaudelle. Lisäksi maksan ja munuaisten infektiot ja sairaudet voivat saada aikaan psoriaattisen reaktion. Jopa ympäristön ja tunne-elämän aikaansaamia stressitekijöitä on yhdistetty psoriasikseen. Tutkijoiden onkin vaikeaa saada selville sairauden ja oireiden syitä.

Luonnollinen ihosolujen lisääntyminen

Ainutlaatuinen liposomaalinen koostumus, jota CBD-pitoinen hamppu-uute tukee, mahdollistaa ainesosien tunkeutumisen syvälle ihoon, missä niitä tarvitaan eniten.

Koostumuksen huolellisesti laadittu ainesosien tasapaino rauhoittaa kutinaa ja pitää ihon kosteutettuna, suojattuna ja ravittuna ensiarvoisen tärkeillä vitamiineillaan ja antioksidanteillaan. Tämä parantaa ihon rakenteellista ja puolustusjärjestelmää kunnostaen patologisia kulkureittejä, jotka aikaansaavat psoriasiksen oireita.

Menestyksen salaisuus: liposomit

Psoriasiksen tapauksessa ihon on vaikeampi uusiutua johtuen monista äärimmäisen kuivista ja hilseilevistä ihokerroksista. Soridolin koostumus sisältää liposomeja – pieniä rasvarakkuloita, jotka kuljettavat aktiivisia ainesosia suoraan soluihin, alueille, jotka tarvitsevat niitä eniten. Tämän ansiosta psoriasiksesta kärsivät pääsevät nauttimaan suuremmista hyödyistä verrattuna joihinkin muihin ihonhoitotuotteisiin.


Cibdol: korkealaatuista innovaatiota

Me Cibdolilla teemme asioita, joita muut CBD-valmistajat eivät. Kokemustamme kartuttaneet vuotemme korkealaatuisten CBD-tuotteiden valmistajana ovat sijoittaneet meidät kehityksen eturintamaan. Kehitämme patentoituja käytänteitä valmistaaksemme luonnollisesti voimakkaimpia ja tehokkaimpia CBD-lisäravinteita. Käytämme 100-prosenttisesti luonnonmukaisia raaka-aineita ja puhtaita kannabinoidien uuttamismenetelmiä ja pyrimme jatkuvasti parantamaan yritystämme ja löytämään uusia tapoja kanavoida CBD:n teho tuotteidemme käyttöön.

Turvallisuus ja varotoimenpiteet

Tuotteen ainesosille (katso ainesosaluettelosta lisätietoa) ja erityisesti heinäkasveille (Poaceae) allergisten henkilöiden tulisi välttää Soridolin käyttöä. Gluteenille ja soijalle allergisten tulisi keskustella terveydenhoidon ammattilaisen kanssa ennen tuotteen käyttöä. Kaura sisältää gluteenia ja lesitiini on valmistettu soijasta.

Taulukko
CBD-pitoisuus 100mg
Dosage 2 - 3 times a day
Instructions Apply thinly and massage gently into the skin.
Säilytä Viileässä, kuivassa ja valolta suojatttuna
Content: 50ml
Ainesosat Water; Isostearyl Isostearate; Prunus Armeniaca Kernel Oil; Simmondsia; Chinesis seed oil; Polyglyceryl-6 Distearate; Glycerin; Betaine;Colloidal oatmeal; Pathenol; Cetearyl Alcohol; Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters; Glyceryl Stearate; Sodium Stearoyl Lactylate; Glyceryl Caprylate; Inositol; Jojoba Esters; Hydroxyethyl Acrylate/sodium actryldimethyl; Taurate Copoly; Tocopheryl acetate; Thetrahydrocurcumin; CetylAlcohol; Cannabidiol;Lactic Acid; Caprylhydroxamic Acid; Alcohol; Phellodendron Bark Extract;Tetrasodium Glutamate Diacetate; Cholecalciferol.
Muoto Creams
Auttaa oireisiin Psoriasis
CBD Yes
Category Iho
Downloads
Tuotehaku