OSTA 3, MAKSA 2, kaikista CBD-tuotteistamme! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

  • Aczedol (aknevoide)
  • Aczedol (aknevoide)
  • Aczedol (aknevoide)
  • Aczedol (aknevoide)
  • Aczedol (aknevoide)
  • Aczedol (aknevoide)
  • Aczedol (aknevoide)
  • Aczedol (aknevoide)

Aczedol (aknevoide)

€ 39.00
Suoraan saatavilla

Ominaisuudet & hyödyt:

Erityisesti koostettu helpottamaan kutisevaa ja polttelevaa tunnetta
Lievittää aknen ja rasvoittuvan ihon oireita
Luokan I lääkinnällinen laite
Tukee ja suojaa ärtynyttä ihoa ravitsevalla kerroksella
Sisältää kolloidista kauraa suojatakseen ärtynyttä ihoa tukevalla kerroksella
Ei sisällä hormoneja
Amount:
 

Cibdolin uusi Aczedol-voide hyödyntää CBD:n hoitavaa vaikutusta aknen oireiden lievittämisessä. Aczedol on luokan I lääkinnällinen voide ja suunniteltu erityisesti aknen aiheuttaman kutinan ja polttavan tunteen lievittämiseen. Voimakkaiden liposomien avulla CBD:n uudistavat ja antibakteeriset ominaisuudet tunkeutuvat syvälle ihoon sinne, missä niitä tarvitaan eniten.

Kuvaus
Taulukko
Downloads
Kuvaus

> Aczedol-esite

Aczedol-voide: luonnollisesti tehokas aknevoide

Aczedol on muodostettu eri tavalla kuin muut CBD-voiteet. Pääainesosa on kolloidinen kaura, joka vahvistaa ja suojaa ärtynyttä ihoa tukea antavalla kerroksella. Sen ominaisuuksia tehostaa kannabidioli, joka on uutettu cannabis sativa -kasvista eli hampusta.

Tämä ainutlaatuisella tavalla aikaansaatu koostumus suojaa herkkää akneihoa ja auttaa lievittämään aknen aiheuttamia epämukavia oireita, kuten kutinaa tai polttavaa tunnetta.

Liposomit

Aczedolin liposomaalisen koostumuksen ansiosta kykenevät aktiiviset ainesosat helposti tunkeutumaan monien ihokerrosten läpi maksimaalista hyötyä varten. Yleisimmin reseptilääkkeissä käytetyt liposomit ovat rasvarakkuloita, jotka on havaittu erittäin tehokkaiksi terveysvaikutteisissa lisäravinteissa.

Liposomien alhainen imeytymisnopeus ja niiden koteloivat lipidikaksoiskerrokset mahdollistavat aktiivisten ainesosien imeytymisen suoraan soluihin sen sijaan, että ne kulkisivat verenkierron tai ruoansulatusjärjestelmän kautta. Aktiiviset ainesosat saavuttavat liposomien avulla solut huomattavasti virtaviivaisemmalla tavalla. Liposomeja sisältävien ulkoisesti käytettävien koostumusten on todettu olevan tavallisiin voiteisiin verrattuna jopa neljä kertaa tehokkaampia aktiivisien ainesosien perille saattamisessa.

Turvallisuus ja varotoimenpiteet

Tuotteen ainesosille (katso ainesosaluettelosta lisätietoa) ja erityisesti heinäkasveille (Poaceae) allergisten henkilöiden tulisi välttää Aczedolin käyttöä. Gluteenille ja/tai soijalle allergisten tulisi keskustella terveydenhoidon ammattilaisen kanssa ennen tuotteen käyttöä. Kaura sisältää gluteenia ja lesitiini on valmistettu soijasta.

Taulukko
CBD-pitoisuus 100mg
Dosage 2 - 3 times a day
Määrä 50ml
Instructions Apply thinly and massage gently into the skin.
Säilytä Viileässä, kuivassa ja valolta suojatttuna
Content: 50ml
Ainesosat Lecithin; Glycerol; Ethanol; Vitis vinfera seed oil; Arachidyl alcohol; Colloidal oatmeal; Niacinamide; Simmondsia chinesis seed oil; Squalane; Cetearyl Alcohol; Myristyl Alcohol; Panthenol; Behenyl Alcohol; Glyceryl Caprylate; Arachidyl Glucoside; Hydroxyethyl Acrylate/sodium actryldimthyl Taurate Copoly; Tocopherly Acetate; Myristyl Glucoside; Cetearyl Glucoside; Myristicine; Cannabidiol; Glycerin; Thetrahydrocurcumin; Rosemary extract; Allantoin; Caprylhydroxamic Acid; Lactic Acid, Tetrasodium Glutamate Diacetate; Glucose; Alcohol; water.
Muoto Creams
Auttaa oireisiin Akne
CBD Yes
Category Iho
Downloads
Tuotehaku