OSTA 3, MAKSA 2, kaikista CBD-tuotteistamme! Koodilla CIBDOL3 saat jopa 33 % alennusta

CBD-voiteet

4.6/5.0
831 käyttäjän arvostelema. Prices start at € 8,46

Anna alan johtavilla Cibdolin CBD-voiteilla ihollesi sen kaipaamaa tukea. Jokainen voide sisältää ensiluokkaisen CBD:n lisäksi hienostuneen sekoituksen rauhoittavia ainesosia, jotka lievittävät karheaa ja rohtunutta ihoa, kun ihosi sitä eniten kaipaa.

Yleiset iho-ongelmat, kuten psoriasis, akne ja ekseema voivat saada ihon tuntumaan kuivalta, herkältä ja laiminlyödyltä. CBD-voiteet palauttavat ihon herkän tasapainon CBD:n ja liposomien tehoa hyödyntäen. Liposomit ovat lääkekäyttöön hyväksyttyjä molekyylejä, jotka parantavat merkittävästi CBD:n imeytymistä.

Yhdessä nämä ainesosat toimivat saumattomasti lävistääkseen ihon pinnan tarkoituksena kestävä ongelmien lievitys. Cibdolin CBD-voiteet ovat riippumattomasti testattuja, joten voit luottaa niiden tarjoavan ihollesi rakkautta ja huolenpitoa, jota se ansaitsee.

Lue lisää

CBD-voiteet

Liposomit vievät ongelmitta aktiivisen ainesosan, CBD:n läpi suoliston limakalvojen juuri niihin kudoksiin ja soluihin, jotka sitä tarvitsevat. Tämä mahdollistaa kokonaisvaltaisemman ihon ravinteidensaannin. CBD:tä näkee maailmalla ainesosana yhä useammassa lisäravinteessa ja voiteessa, mutta monet niistä ovat tehottomia. Cibdolin CBD on valmistettu pelkästään orgaanisesta hampusta, mikä mahdollistaa terveellisen ihon tukemisen sen kulkiessa siemenestä aina voiteeseen saakka.

Aczedol lievittää aknen oireita yhdessä CBD:n anti-inflammatoristen ja antibakteeristen ominaisuuksien kanssa. Tämä yrttejä hyödyntävä tuote tuo helpotusta aknesta kärsiville ilman voimakkaita kemikaaleja, joita tapaa muissa aknen hoitoon tarkoitetuissa voiteissa.

Soridol taistelee tulehdukselliseen autoimmuunisairauteen, psoriasikseen, liittyviä laukaisevia tekijöitä sekä kivuliasta kutinaa vastaan. Tämä voide edesauttaa tervettä soluviestintää ainesosien, kuten CBD:n ja A-vitamiinin avulla.

Zemadol CBD-ekseemavoide on valmistettu ainesosista, kuten tärkeistä GLA-rasvahapoista edistämään autoimmuuniterveyttä ja solujen normaalia kasvua. Lopputuloksena on voide, joka ravitsee atooppisesta ekseemasta kärsivää ihoa.

Aczedol

Uusi Cibdolin Aczedol-voide yhdistää CBD:n antibakteerisen potentiaalin muiden yrttiainesosien kanssa puhdistaakseen akneihoa. Aknea tavataan sekä nuorilla että aikuisilla erilaisten ihon epäpuhtauksien, kuten näppyjen, syvien ihonalaisten finnien ja ontelomaisten ihomuutosten muodossa. Aczedol hoitaa herkkää akneihoa ilman voimakkaita kemikaaleja tai epäluonnollisia lisäaineita.

Akne on paljon tutkittu ihosairaus ja sillä oletetaan olevan monia eri mahdollisia laukaisijoita, kuten hormonien epätasapaino. Akne on seurausta yliaktiivisista talirauhasista, joiden ansiosta iholle syntyy bakteeri-infektioita. Tämä puolestaan johtaa tulehtuneisiin ja kivuliaisiin fyysisiin oireisiin niin kasvoilla kuin muuallakin kehossa. Aknen henkiset vaikutukset voivat olla aivan yhtä vahingollisia vaikuttaen negatiivisesti itsetuntoon tai estäen jopa joillekin ammattiurille hakeutumisen.

Cibdolin vesipohjainen Aczedol-voide hoitaa finnejä käyttäen hyväkseen anti-inflammatorisia ainesosia, kuten CBD:tä, ursolihappoa ja muita yhdisteitä. Cibdolin erityinen liposomikoostumus tähtää ainesosien maksimaaliseen imeytymiseen ihon kerroksiin ja vie CBD:tä syvälle ihohuokosiin optimaalisen puhdistavan vaikutuksen takaamiseksi.

Aczedol on voide heille, jotka haluavat puhdistaa akneihonsa sekä ehkäistä aknen oireita, kuten kipua, tulehdusta ja ihon punoitusta. Levitä Aczedolia 2–3 kertaa joka päivä koko aknealueelle. Vältä tuotetta käyttäessäsi sen joutumista silmiin ja juuri vaurioituneelle tai rikkoutuneelle iholle.

Soridol

Cibdolin Soridol CBD-voide kosteuttaa intensiivisesti tukeakseen ihosoluja, jotka kaipaavat sitä eniten. Cibdolin liposomaalinen koostumus kuljettaa aktiivisen ainesosan, CBD:n läpi suoliston limakalvojen soluihin ja kudoksiin, joihin psoriasis vaikuttaa.

Psoriasista luonnehtii tulehtuneet, kivuliaat ihottumat, jotka aiheuttavat vaivasta kärsiville lähes jatkuvan kutinan tunteen. Tämä tulehduksellinen autoimmuunisairaus voi johtua monesta eri laukaisevasta tekijästä, mukaan lukien muista autoimmuunisairauksista, maksan ja munuaisten sairauksista sekä geeneistä. Olipa syy mikä hyvänsä, joutuvat psoriasispotilaat sietämään äärimmäistä epämukavuutta, henkistä rasitusta sekä alhaisia D-vitamiinitasoja.

Aktiivisen ainesosan CBD:n etujen lisäksi tukee Soridol solujen normaalia lisääntymistä A-vitamiinilla ja auttaa tasapainottamaan ihon kosteuspitoisuutta. Psoriasis aiheuttaa puutteita soluviestinnässä ja ehkäisee ihon puolustusmekanismien toimintaa. Soridolin koostumus parantaa keratinosyyttien kunnollista siirtymistä ja tervettä lisääntymistä, eli psoriasiksen vaikutuksille altista ihon ulkokerrosten toimintaa.

Soridol on paikallisesti käytettävä voide, jota tulisi levittää koko hoitoa tarvitsevalle alueelle 2–3 kertaa päivässä. Älä käytä Soridolia silmien lähettyvillä ja vältä liiallista altistumista auringolle tuotetta käyttäessäsi. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi poista ihon pinnalta hilseillyt iho ennen voiteen levittämistä. Soridolia ei tule käyttää vaurioituneelle iholle ja kapeakaistaista UVB- tai PUVA-hoitoa saavien tulisi välttää sen käyttöä.

Zemadol

Cibdolin Zemadol on tehokas voide, jota käytetään atooppisen ihottuman eli ekseeman oireiden lievittämiseen. Ekseemaa sairastavat pääosin lapset, mutta siitä voivat kärsiä kaikenikäiset ihmiset. Se esiintyy kivuliaan kutisevina alueina kehon eri osissa, kuten polvissa ja kyynärpäissä. Zemadol yhdistää liposomien kapseloivat ominaisuudet aktiivisen ainesosan, CBD:n uudistavaan potentiaaliin tarjotakseen perusteellista helpotusta.

Muiden laukaisijoiden ohella voi ekseema puhjeta allergeenien johdosta. CBD:n on osoitettu pitävän sisällään anti-inflammatoristen etujensa lisäksi myös anti-allergeenisia ominaisuuksia. Zemadolin ainutlaatuisen tehokas CBD:n kuljetustapa verenkiertoon onnistuu taskumaisten rasvarakkuloiden, liposomien ansiosta. Liposomeja käytetään yleisesti lääketeollisuudessa, mutta ne ovat myös hyödyllisiä aktiivisten ainesosien kuljettamiseen ulkoisesti käytettävissä voiteissa ja balsameissa.

Zemadol sisältää lisäainesosia ekseeman inflammatoristen ja allergisten laukaisijoiden tukahduttamiseksi. Niiden tarkoituksena on edistää immuuniterveyttä ja solujen oikeanlaista lisääntymistä. Ainesosiensa, kuten keralankurkuman ja tärkeiden GLA-rasvahappojensa avulla ravitsee Zemadol herkkää ihoa kosteuttaen ja tarjoten sille anti-inflammatorisia ominaisuuksia.

Zemadolin käyttösuositus on 2–3 kertaa päivässä. Puhdista ensin ihosi hyvin ennen levitystä. Levitä sitten pieni määrä voidetta hoitoa tarvitsevalle ihoalueelle silmiä välttäen. Tätä tuotetta ei tule käyttää juuri rikkoutuneelle iholle.

Tuotehaku